skooooooor

Kikade precis in på H&Ms hemsida och upptäckte att de hade massa nya vårnyheter. Har länge funderar att köpa  dessa: .
 Men nu hittade jag ett par andra som var minst lika snygga.
Det enda som stör mig lite är att båda är på 10 respektive 11,5 cm. Jag själv är ca.171 cm så blir ju ganska lång, men det ska väll inte hindra mig i alla fall?!

Lördag

Efter en lång datafri dag så är är jag nu hemma(hos mamma). Sitter just nu och tittar på körslaget  och den kommande kvällen blir nog tv och slapp.. Inte så kul kanske men det är så det får blir. Har i alla fall fått övningsköra en hel del idag och jag älskar verkligen att köra, tänk att det kan vara så kul att köra! Längtar tills jag får mitt körkort. Sen har jag också varit på en arbetsintervju och det lät ganska så positvit så håller alla mina tummar och lite till!  


Fredagskvällen

Nehe nu måste jag verkligen  ta en paus från Twilightboken. Har läst 75 sidor nu oh börjar känna mig lite halv seg. Har dock inte läst hela tiden utan tagit ganska så många pauser. Men riktigt bra bok i vilket fall. Ska troligvis snart bege mig ut i det ganska kyliga vädret till en kompis där jag skulle bli bjuden på varma mackor, gott gott! Annars händer inte så mycket hos mig denna Fredagskväll.

Tycker föresten att vädret är riktigt tråkigt, ena dagen regnar det och duggar, sen snöar det som då smälter bort under dagen. Ursh! Vill ha värme nu.


Fredag

Har nyligen mumsat i mig en pizza och sitter nu och lyssnar på musik. Var på några ärenden på stan med då jag skulle fixa mitt bankkonto och sedan gick jag in på bokia. Köpte twilight "om jag kunde drömma" kanske lite sent ute med att läsa den nu? Men alla säger att den är bra och darför var jag tvungen att läsa den själv :) Har redan läst 30 sidor och är som fastklistrad i boken så än så länge tycker jag att boken verka jättebra!

Olle

Efter att ha skrivit klart en "hemtenta" som ska vara inlämnad i morgon blev jag lite rastlös. Tänkte att jag skulle måla men kunde inte komma på vad. Det slutade i alla fall med att jag ska göra ett försök till en liten mini barnbok. Om den blir bra vet jag inte och jag har inte heller någon vana till att måla "tecknade" teckningar då jag ofta försöker måla på ett "seriöst" sätt. Men här får ni ett litet smakprov i alla fall. Kommer troligtvis att lägga  ut hela sagen sen när det är klar, OM jag blir nöjd vill säga.Nyss hemkommen

Kom nyligen hem, eller ja för cirka en timme sen då jag och Lina varit på en intervju angående vårt projektarbete. Riktigt intressant och lärde mig väldigt mycket mer. Efter det blev det att göra mat då jag var riktigt hungirg, blev pasta, pastasås och bacon. Helt okej faktiskt. Nu ska jag snart sätta igång och plugga lite innan klockan blir allt för mycket.

(såg föresten en kopia på Simba, min katt hos den vi intervjuade. Det enda som skiljde var nar framme vid nosen. Skulle man satt de bredvid varandra och man bara såg ryggen skulle jag omöjligt kunna säga vem Simba var haha! )


här kommer en liten bild på Simba och mig i somras :) Haha tycker bilden är så mysig då vi båda tittar in i kameran

Emilie Autumn

Denna bild målade jag här om dagen på en Artist som heter Emilie Autumn. Hon är väll inte så jättekänd och jag visste själv inte vem hom var förrän en kompis skickade en låt för ett tag sen. Som förävrigt är en superbra låt! (tyvärr blev bilden inte så bra när jag skannade in den)


Onsdag

Onsdag idag och en väldigt kort skoldag, hade endast två lektioner som var Historia och Svenska. Efter det blev det att stressäta lunch och sedan bege sig till körskolan. Tycker det går bättre och bättre för mig och jag SKA SKA SKA ha mitt körkort innan sommarlovet! :). Ska den som ge sig som man brukar säga.

Nu sitter jag här och väntar på maten, magen kurrar och har sig, det är kanske ett tecken på att mat skulle passa bra just nu ?

collide

Blir inget bildvisande idag, men eftersom jag målat två idag så visar jag dem troligen i morgon. Sålänge kommer en underbar låt!

zzzzz

Skola,Plugga, plugga, sega, halvsova, plugga, måla, tv. Ja det är väll något sådant min dag har sett ur i punnktform. Inte allt för rolig dag om jag får säga det själv. Varit trött hela dagen trots att jag sovit väldigt bra inatt!.  Kanske beror det på vädret, månanden, vintertiden? kanske blir det bättre när våren närma sig, ja det är i alla fall det jag får hoppas på. Har precis tittat klart på Topmodel och sitter nu oh funderar om jag orkar göra klart ett arbete eller om jag tar det i morgon. Troligtvis blir det det sista alternativet ;).
Nej nu ska jag måla klart min teckning. Orkar jag kanske jag lägger upp den innan jag ska sova!. 


Bra sångerska

Denna bild satt jag bland annat och målade i igår. En sångerska som jag tycker är väldigt bra. Många vet nog vem det är om jag säger Sober, So what eller Trouble

inte mycket att säga

Har inte så mycket att säga om dagen faktsikt. Förutom att jag borde sitta med läxor, är dock så jäkla trött på skolan så orkar verkligen inte sitta med det. Men som sagt ska försöka göra lite innan jag kryper till sängs ikväll vilket inte blir än på ett tag. Lägger in "dagens" bild sålänge, är inte en bild jag målat idag men det får duga idag

Härlig låt

God morgon eller god eftermiddag kanske passar bättre. Sitter just nu oh lyssnar på musik och en utav de låtarna som verkligen ettat sig fast i mitt huvud är denna låten. Så himla bra! Får mig att vilja börja sjunga, fast jag suger på att sjunga ;)


nattisblogg

Nattbloggaren Ameli? Ja jag sitter fortfarande uppe fastklistrad vid datorn av någon konstig anledning som jag själv inte kan svara på. Borde verkligen ta ocha sova för jag vet hur trött jag kommer vara i morgon då jag vaknar. Det var väll egentligen allt jag hade och säga. Ja att säga att jag fortfarande är vaken och klockan är snart halv tre.

Måla lindrar smärtan

Måla måla måla måla måla. Det är det som exiterar i min värld just nu, eller som alltid har funnits i min värld kanske man ska säga. I vilket fall som helst så är måla en bra lindring då man inte mår så bra, som nu tillexempel. Tror det finns fler än jag som har något speciellt de gör när de inte mår bra. Och att måla är mitt sätt att lindra smärtan eller åtminstonde glömma det jobbiga för ett ögonblick. Sitter just nu och målar denna sångerska. Den är såklart inte klar än men ett smakprov kommer här.

Gammal tröja blir ny!

Som många andra bloggar har jag nu också försökt mig på att trycka min egna tröja. Men blev här inget fotografi utan en bild jag målat själv, detta för att det blir ju mycket mer personligt och roligare. Jag blev väldigt nöjd med resultatet men gjorde en liten tappe och glömde klippa bort överblivet papper. Men bra blev det och jag kommer definitivt att trycka fler tröjor!


Spisbeundrare?

När jag skulle gå ner för att göra mig själv en macka, såg jag att min katt satt och stirrade rätt in i spisen. Det var precis som att han aldirg har sett den innan, trots att han har varit hos oss i 6 ½ år. Det såg verkligen hur rolig ut som helst, ett tag trodde jag att han var påväg in i spisen med då han tog sats och satt sina tassar på kanten utav spisen. Han insåg väll sen att det kanske var lite väl varmt och satte sig och tittade istället. Nu har han lagt sig bekvämt tillrätta på tvbänken(som är bredvid spisen) och halvtittar in i spisen. Han är för rolig den katten! :)


Dagens bild


Så var man äntligen klar med två arbeten till. Fast när man väl blir av med något så får man alltid något nytt att arbeta med så känns inte riktigt som jag kan vara glad ändå. MEn i alla fall så kommer dagens bild här. Målat för en vecka sedan. Tyvärr har jag inte hunnit ladda in de nya bilder jag målade igår så får blir så idag!

Ledig

Idag har jag som sagt inga lektioner alls. Känns konstigt men såklart härligt. Tog mig själv en sovmorgon till halv elva och nu har jag precis ätit "brunch" och ska sätta med ner och skriva klart det sista på svenskan, bättre att göra det nu är att skjuta det framför sig hela tiden inte sant? ;).

Simply the best

Häromdagen var det ju idrottsgalan där bland annat Timo Räisänen uppträdde. Han sjöng en cover på Simply the best och jag måste säga att jag fullkommligt älskar denna versionen! Så himla fin.


Dagens bild


Det finns ingen bättre spegel än en god vän.

Onsdag

Onsdag idag och hade sovmorgon idag med fram till kl 11.55 riktigt härligt. Skoldagen har bara bestått av en lektion, sedan satte Lina och jag oss ner för att skriva klart ett försenat samhällsarbete och sedan hade vi projektarbetsmöte med vår handledare. Känns som det går bara frammåt nu med projektet vilket såklart känns jättebra! Tror att det kommer bli kanon i slutet. Nu sitter jag här och tänka skriva klart den ena svenska uppgiften och kanske börja på den andra med. I morgon är ja i vilket fall som helst ledig från skolan så blir en massa plugg i morgon men först en lååång sovmorgon.

..."Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat."

Tisdag

Och så har Tisdagens skoldag också gått. Tänkte först skriva att troligt vad fort dagarna går, men idag känns det som tiden står still, var segt i skolan, kändes som jag var där i evigheter. Men så var ju inte fallet. Nej idag är en slödag, en dag som går sakta. Eller? Tittade precis till på klockan och insåg till min större förvåning att klockan är halv sju. Jag som inte ens har börjat med Svenska C än och den ska vara inlämnad senast på Torsdag. Känner jag mig rätt så blir det inte gjort förrän i morgon i alla fall. Men behöver ju en ledig dag inte sant?!

Nej har väll inte så mycket mer att säga egentligen. Förutom att det är en troligt seg dag och jag är grymt skoltrött. Men det visste ni kanske redan?

Kort Uppdatering

En liten kort uppdatering såhär på kvällskvisten eller ska man kanske säga nattkvisten?. I alla fall så blev historian klar för kanske en helvtimme sen, har inte suttit hela tiden ska jag erkänna, utan fastnade framför TVn där det var idrottsgalan, Bjön och Robert Gustavsson var ju med och uppträdde där, lika roliga som vanligt!  I alla fall så borde jag verkligen ta och krypa ner till bädds nu. PRoblemet är bara att jag inte är trött, jo trött psykiskt på grund av all stress och arbeten. Nej jag får helt enkelt tvinga mig själv att somna brukar ju fungera... ibland.

Från ett arbete till ett annat

Från ett arbete till ett annat. Har precis skrivit klart Svenska B hemtentan och nu återsåtr bara Historia C inlämningen, kruxet är bara att denna ska vara inlämnad i morgon och jag har inte ens börjat än. Har en känsla utav att det blir en lång kväll. Tyvärr... Men vad gör man inte för skolan?  Eller för betygen kanske? " är ju bara att halvår kvar" Sen tar man  studenten och allt. Så kämpa på. Jo visst jag får väll göra så gott jag kan. Är inte särkilt motiverad till skolan just nu, riktigt skoltrött, men troligtvis är jag inte ensam om detta.

Dagens bild

Dagens bild hade jag ju faktiskt glömt att lägga in. Eftersom jag ine har hunnit skanna in de två bilder jag målat idag lägger jag inte en liten äldre bild ist.

Gamla bilder

Att kolla igenom gamlar mappar med bilder kan vara riktigt kul. Speciellt när man hittar bilder man glömt bort.
Alla dessa bilder är tagna med min mobilkamera och är tagna för snart två år sedan  ;)

  
 


Segsöndag

Sega mycket sega och tråkiga söndag. Jag hade ju lovat mig själv att skriva klart Svenska B arbetet idag. Har då gjort det? Nej jag har visserligen bara den sista frågan att svara på, men för att kunna svara på den frågan måste jag ha läst ut boken med och jag har fortfarande 40 sidor kvar. Så ska alltså göra så gott jag kan för att göra klart det idag. Annars blir det mycket mycket jobb i morgon och det tycker vi inte om.

Föresten tycker jag man borde döpa om söndag till segsöndag då man alltid är väldigt seg på söndagar!

nattinlägg

Nattinlägg här då. Har typ suttit med arrbeten hela dagen känns det som och hela kvällen med av och av. Jag har i alla fall betat av ett arbete helt och nästan ett till. Ska bara läsa ut en bok på 100 sidor och skriva en sammanfattning av den. Sen har jag "bara" Engelska, Svenska C och Historia C att börja på i morgon helst göra klart något utav dessa med. Rolig helg? Nej.

Eftersom jag inte har hunnit måla idag så lägger jag upp  en gammal bild sålänge

Skitdag

En seg dag, en seg Ameli. Dagen har mest bestått av plugg då jag har tre inlämningar och ett muntlig arbete tills nästa vecka. Så att helgen är mer eller mindre förstörd är väll ganska så uppenbart. Kanske får jag skyll mig själv då vi har haft flera veckor på oss att göra klart detta arbete. Men som sagt jag gör alltid arbeten i sista minuten. Det är  ju jag det. Så jag ska väll ta och forstätta plugga så att jag blir av med skiten sedan. 

Fredag

Nu är jag alltså här igen. Satt först på datorn för kanske en halvtimme sedan så har alltså inte suttit alls mycket. Känner mig så stolt så :).  I alla fall så var mamma och jag inne i kalmar idag, kollade på kläder och sytet var ju egentligen att jag skulel fixa nytt pass, men de hade problem med databasen eller något så det gick givetvis inte då. lite typsiskt. Men i alla fall så hittade jag lite kläder, mest basplagg men sen även mina studentskor som jag ska ha! Så nu ska jag gå in dom lite (inomhus då det är kallt ute).

dagens bild

Så som jag har lovat mig själv ska jag ju visa en bild jag målat varje dag ( behöver inte vara samma dag men ska åtminstonde visa en bild). Dagens bild blir faktiskt en bild jag gjorde förut idag. Målade väll den på ca. 45 min skulle jag tro.

Torsdag

Seg uppdatering på bloggen idag, men man kan ju inte alltid presetera så bra. Har i alla haft en väldigt kort skoldag idag från 11.05-11-50. Efter det begav jag och lina oss till Bibloteket där vi satte oss med Projektarbetet. Hittade en hel den fakta så nu gäller det att skriva allt. Efter det kommer det roliga att få ta kort och skapa desingen på vår bok. Tror det kan blir riktigt snyggt i slutändan ;). Jag hade också körlektion idag och det gick väll sådär. Jag har troligen mitt körkort innan jag tar studenten i alla fall vilket är mitt mål!


"ny vana"

Nu säger jag god natt, och inför också en "ny vana" jag ska ha. Nämligen att visa upp en bild varje, eller varannan dag som jag målat. Detta främst för att stärka mitt självförtroende!


Onsdag

Idag har jag alltså återigen haft sovmorgon vilket var väldigt skönt men i morgon är det slut med det då jag har lovat mig själv (och ja jag ska följa det denna gång) att jag ska gå upp vid 8 för att ringa angående sommarjobb och slippa stressa de övriga timmarna då jag börjar klockan 11.05. Tänkte sitta och plugga lite också under den tiden.

Idag har jag då varit hos mamma och ätit och sen visat min ide för mamma. Vi gjorde lite ändringar och så men jag tror och hoppas att det kan bli bra i slutändan! Ibland blir jag verkligen trött på mig själv. har så många ideer som jag själv inte kan genomföra. Men jag älskar att skapa saker/kläder, måla och fota ! Kanske är jag inte bra på det men det är ändå något som jag tycker om att göra. Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och sedan ska jag försöka lägga mig i rimlig tid idag också.

Dagen som gått

Nu är klockan snart tio och jag ska väll försöka lägga mig lite tidagre idag än vad det blev igår, om jag kan sova vill säga. Så var har jag gjort sen jag kom hem från skolan  då? Jo jag har lagat mat, lyssnat på musik, sett på tv, och sen tittat lite på kläder och så. Jag har även sytt lite på en lite ide jag har. Blir det bra kanske jag visar det på bloggen, annars inte såklart;). I morgon har jag också "sovmorgon" till klockan 11.55 men återigen så ska jag inte sova så länge utan ska gå upp max nio.   

Tisdag

God morgon eller ska man kanske säga god middag? I vilket fall så vakande jag för exakt en timme sedan helt slut och skulle gärna varit kvar i sängen i någon timme till. Men eftersom vi inte har någon historia lektion idag och jag valde att äta lunch hemma tänkte jag att det var lika bra att gå upp i "rimlig" tid och det gjorde jag ju.. nästan. I alla fall så får jag skylla mig själv att jag var så trött på morgonen då jag inte gick och la mig förrän kl 01.15 inatt. För det första går det ju inte sova när man är hur pigg som helst, då ligger man ändå  bara och stirrar upp i taket. Men ja jag somande väll frammåt 01.45 skulle jag tro.

Så nu sitter jag altlså här då och väntar på lunchen som pappa gör åt mig. Efter det hinner jag nog inte så mycket med med tanke på att lektionen börjar vid 11.50.

( som det syns har jag ändrat min header och bakgrundsfärg på min blogg, detta gjorde jag alltså igår natt då jag inte kunde sova, slarvigt och konstigt kanske men så får det vara nu ett tag)

Måndag

Så har snart hela måndagen också gått. En skolsag som faktiskt gick ganska så snabbt då vi fick sluta tidigare från teckenspråket. Så slutade redan vid tre, två hela timmar tidigare än vad vi skulle slutat egentligen. Denna vecka blir faktiskt ganska så kort i alla fall om man räknar de timmar jag är i skolan. Vår svenska och historia lärare är inte här denna veckan så blir ju arbete hemma de dagarna. Det blir såklart mycket mer arbete hemma men det klarar jag nog( säger jag nu ja, kommer sitta och göra klart arbeterna näst sista eller sista inlämningsdagen i alla fall).

Nej nu ska jag snart ut och gå med Emelie så måste skynda mig ner nu.

Gabriellas sång

Sitter just nu och tittar på gamla youtube klipp som jag sparat i "mina favoriter" och hittade då Gabriellas Sång med Helen Sjöholm. Det är nog den finaste balladen som finns. Den är så mäktig och fin.

 

Teckningar

Att måla är som många vet ett av mina största intressen. Jag älskar lugnet man får när man målar och man kopplar bort all stress och alla jobbiga tankar. Att måla är mitt sätt att "trösta mig själv på". Visserligen har det sina nackdelar också då jag är en person som är väldigt petig av mig. Blir jag inte nöjd med minsta lilla detalj struntar jag i att måla klart bilden. Så i mitt ritblock har jag väldigt många ofärdiga tecknar.
Söndag

Idag är det alltså söndag och planerna för idag är egentligen inte så mycket. Jag ska först och främst övningsköra lite grann eftersom jag har körlektion på Torsdag igen.  Sen ska jag väll också titta lite i teoriboken med( det är ju också viktigt ). Sen ska jag välll försöka att börja skriva lite på svenskan som ska vara inlämnad nästa vecka tror jag.

Igår var jag som sagt med Lina och det blev väll inte så mycket görande som vi sagt. Men på 3 sekunder bestämde vi oss för att åka med linas kompis in till kalmar där det var cruising. Tror aldrig vi bestämt oss så snabbt för något med kul var det. Jag behöver verkligen lära mig att ta det lite som det kommer och inte sitta och planera allt i förväg. Får jag för mig något så borde jag också göra det.

På tal om annat så går det inte så jättebra med mina nyårslöften. Hade ju lovat mig själv att börja träna på gym men det har fortfarande inte blivit av. Alltså  det verkar ju kul och så men sen är det att andra människor är där också och kan se hur rolig jag ser ut när jag tränar. Jag borde inte tänka så men återigen så är det min osäkerthet som sätter igång. Så mina nyårslöften är så länge är alltså inte bra.

Nej nu måste jag ta och röra på påkarna ska övningsköra nu innan klockan blir allt för mycket!

lördag- aktiva Ameli

Vilken chock det var att vakna upp klockan halv ett idag. Jag tycker verkligen inte om den panikern man får när man ser hur mycket klockan är. Visserligen så är det ju helg och jag kom ju inte försent till skolan men i alla fall. Det känns bara som att man sover bort hela dagen på det sättet. Fast jag hann att göra mig i ordning och så tills klockan kvart kvar över ett i alla fall. Och sedan har jag hunnit med att att sammanfatta Engelskaboken och tittat lite i körkortsboken. Så känner mig stolt ändå. Senare ska jag iväg till lina och göra lite på projektarbetet så nytta har jag i alla fall gjort idag! Har dessutom hunnit att måla lite grann, kanske lägger upp bild/bilderna sen.

Fredag

Och så var var det fredag och återigen helg. Känns verkligen inte som fredag då man bara gått två skoldagar denna vecka, men desto jobbigare lär det bli nästa vecka.  I alla fall så hade vi två nya kurser idag. Den ena var psykologi, vilket jag tycker verkar väldigt intressant faktiskt och den andra kursen var religionskunskap B där vi inte hann göra så mycket denna ddag. Men eftersom jag tyckte religionskunskap A var roligt lär jag nog ha samma tankar om denna kurs. Förövrigt så sitter jag just nu och väntar på maten( är vrålhungrig) trots att jag åt ganska mycket av skolmaten idag, åt till och med vegetariskt och gott var det!

webbcambilder

Sitter just nu och tittar igenom lite gamla bilder som jag tagit med min cam på datorn. Lite roligt att kolla igenom och se förändringar och olika frisyerer man haft. Den förstsa bilden jag tog med camen var i mars så snart fyller min dator ett år ju! Det måste firas.

Annars så sitter jag och tittar på Gränspoliserna i England, inte så jätteintressant men finns inte så mycket annat att titta på en torsdag som denna.

Tänkte visa lite bilder under året med datorn här med.
Första bilden( ja jag vet jag ser väldigt roligt ut, var inte beredd)

En bild då jag kommit på att man kunde göra massa "häftiga" effekter.

En bild på Emelie och mig, på en av våra datakvällar tror jag ;)

tycker om mig hårfärg här!

Visse jag och lina på bilden, kom ihåg vilket problem vi hade för att vi aldrig blev nöjd med någon bild.

tycker inte detta ser ut som jag, men det är det ( denna bild tog i slutet av april tror jag)

Här är jag i väldigt lockigt hår i slutet utav sommaren

här har jag precis klippt lugg och detta är i Oktober, så ett stort hopp här.


Som sagt väldigt mycket bilder på mig, bara bilder på mig kanske stämmer överens mer. Fattar inte att jag lägger upp bilder på mig på detta viset. Men det gör jag ju nu  ;)

funderingar

Så har snart den sista jullovsdagen gått och snart är det vårtermingens början. En termin med enormt mycket stress och funderingar om vad som kommer hända i framtiden. Just nu tar jag en dag i taget och sen får jag se vad som händer sen.

I alla fall så har jag bakat lite idag, blev en toscakaka som faktiskt blev helt okej!  Annars har jag inte gjort så mycket tagit det lugnt som sagt.

Sista jullovsdagen

Så idag är det  sista dagen på Jullovet och det är nu man börjar få grym ångerst över alla hemtentor och läxor som man skulle behövt börja på under jullovet. Jag lovade liksom mig själv att börja tidigt  för att slippa stressa i slutet, men vid det här laget borde jag känna mig bättre tycker man ju. Jag vet att jag inte skulle börja tidigare och att jag alltid gör allt i sista minuten. Det är sån jag är bara.  Så min dag kommer alltså bestå av plugg, men också kanske en runda upp till stan och titta lite på det "stora" utbudet de har här. Annars som sagt inga planer för dagen.  Vila upp min antar jag är en ganska så bra ide.


Bjuder på en liten bild jag tog häromdagen på min promenad, soptunnor kan ju ha sin charm också inte sant ? ;)

Tisdag

En ny dag nämligen Tisdag. Vaknande inte så tidigt som jag hade hoppats på idag och när jag väl vaknade vid kvart över tio så frös jag som sjutton och hade ont i halsen. Så vet inte om det är förkylningen som spökar igen eller om det bara är en frysdag. I vilket fall som helst så ska jag ta det lugnt idag, vill ju inte bli mer sjuk än vad jag har varit under lovet. Jag ska i alla fall försöka med att julstäda lite. Alltså ta bort mina tomtar och damma lite. Det är väll de enda planer jag har för dagen. Annars blir det en slappdag med tv-tittande och lite dator.  

Har föresten min söta katt i knät, han spinner så gott.

Tvögon

Nu sitter jag här och skriver igen. Helt otroligt vad seg dag jag har idag! Det kanske märks då jag skriver väldigt myket här på bloggen. Tror aldrig jag skrvit mer än tre inlägg på en dag, men hey idag slår jag faktiskt rekord!

Sitter i alla fall just nu och tittar på 2 och en ½ man. Den serien är faktiskt riktigt roligt om mna har dagar då man inte har annat för sig. 

Efter den serien fortsätter min lilal tvkväll med CSI och efter det vet jag inte. Kanske någon film eller så blir det att sussa nanna då jag faktiskt är ganska så trött. Gick ju upp redan vid nio idag och ska nog faktiskt fortsätta lite grann i den stilen ,med de resterade dagarna som är kvar på jullovet.

På torsdag börjar ju skolan igen så då blir det två skoldagar och sedan helg. Vad jag ska göra i helgen är fortfarande oklart men något kommer jag säkert på!

Mitt 2008

Eftersom jag har väldigt tråkigt så gjorde jag som många andra, ett litet schema vad jag gjrode under 2008.

Mitt år 2008


Januari

Livet flöt på som vanligt, inget speciellt hände. Pappa hade precis skaffat en systemkamera så sprang runt och lånade den i ett desperat försök att försöka fota bra, vilket inte gick så bra. Också en period då jag slutade vara "ego" tror inte jag har en ända bild på mig under hela Januari månad.

Vi bokade också vår resa till Kreta under Januari månad, vi var spända och räknande ner månaderna!


Februari

Inte så händelserikt här heller. Dagarna flöt och jag flöt med. Segare och degare en hel del och tyckte mitt liv var ganska så tråkigt. Våren dök föresten upp, väldigt tidigt, fotade en krokus redan i Februari månad vilket jag tyckte var ganska så roligt. Jag färgade också håret i någon rödbrun- ton, jag blev förkrossad, vande mig och tyckte det var okej.Mars

Det blev vår och varmare ute. Jag färgade också mitt hår igen, denna gång hos frisören till lite blondare nyans. Trvides mycket bra med det och annars inget speciellt hände här heller. Emelie och jag höll med vår blogg under dessa tre månader. Men tror vi avslutade det i slutet av mars, blev för stor press. Det blev också påsk.
April

Började snöa under påsklovet och Emelie och jag begav oss ut i snön haha. Jag skaffade också en bärbar dator som är min älskling förutom Tvn då. Emelie och jag hade många datakvällar med våra datorer och vi var ett par datagangsters. Annars så hände inte så mycket här heller. Det kändes inte som en vårmånad på grund av all snö. Annars en trevlig månad vad jag minns.


Maj

En månad innan skolavslutningen, mycket läxor och allt att arbete med. Jag var extremt skoltrött vid det här laget och brydde mig inte alls om skolan allt kändes så meningslöst. Dagarna gick sakta fram och jag räknade mer eller mindre ner dagarna till sommarlovet. Jag försökte också att träna lite grann genom att springa vilket jag inte lyckades så jättebra med.


Juni

En väldigt händelserik månad. Emelie tog studenten jag slutade tvåan och Emelie och jag och mamma åkte till Kreta för första gången. Det var en månad som var riktigt rolig och som jag aldrig kommer glömma. En månad med skratt, sol och vänner.Juli
En sommarmånad, badade och solade en del med vänner. Hade lite grillpartyn och så. En trevlig månad med kanske lite för lite sol. Tror det var i Juli jag också var med Emelie i Göteborg på Liseberg och så. Riktigt kul, alltid lika kul kanske man ska säga. Jag var också på en hel del utlykter, bland annat var jag på Victoriadagen och sen var jag på Blå Jungfrun också.Augusti

Började tre och sista året på gymnasiet. Kändes spännande och roligt i början men det byttes snart ut med rädlsa vad som kommer hända i framtiden. Annars en sommarmånad med inte så mycket görande i programmet. En ganska slapp månad. Men spännande med alla nya kurser i skolan.


September

I september hände inte så mycket. Skolan flöt på med lite mer läxor och dyligt. Var på någon fest och så annars en lugnt månad.


Oktober

Jag och klassen åkte till Stockholm i två dagar, två riktigt trevliga och äventyrliga dagar. Jag var också på någon fest och började återigen få skolångerst. Började närma mig det nya året och visste fortfarande inte vad jag ville jobba med. Jag började också att måla mer för att lugna mig själv. Jag klippte och lugg och trivdes riktigt bra i det! ag började ocks¨här övningsköra på trafikskola.November

Jag fyllde hela 18 år! Jag kände mig så vuxen och fick också världens ångerst över allt jag inte har hunnit gjort. Jag började känna mig gammal konstigt nog och hade som grädden på moset fortfarande ångerst över skolan. Annars några födelsedagar till som inträffade och någon fest och så och det var novemberhändelserna.


December

Jag var ute för första gången på en pub med lina det var otroligt roligt och något som måste göras om. Vi gick också ut på jullov och jag blev sjuk några dagar efter. Jag firade jul här hemma med pappa johan och farfar och åkte sedan över till öland för att fira med mamma och mormor. Det närmande sig också nyår och jag blev lite frusterad av hur det skulle firas. Det slutade bra tycker jag och hade en trevlig kväll.Detta är alltså hur mitt år har sett ut.Inte så händelserikt om ni frågar mig......


Ytterligare en dag tickat iväg

Så har snart denna dag tickat iväg också, jag säger då det tiden går snabbt trotts att man kan ha riktigt tråkigt! Det kan ju ses både som en för och en nackdel om man frågar mig. I detta samhänget vet jag inte riktigt vart jag står faktiskt. Ett steg nämre skolstarten, vilket i och för sig kan blir skönt. Att komma in i de gamla vanliga rutinerna igen och slippa få ångerst över de dagar då man inte gör någonting som idag och alla andra dagar på lovet. Jag ska också ta ta i tränandet i veckan tänkte jag med eller utan kompis som vill hänga med. Så SKA SKA jag börja träna på gym nu, utan kompis ja då får jag väll ta till min ipod. Det funkar ju det med!

Händelserik dag?

Händelserik dag hos mig? Nej inte är så länge skulle jag väll inte påstå. Visserligen gick jag upp vid nio idag för omväxlingskull, då jag skulle på körlektion sen. Det gick väll ganska så bra men oj vad mycket jag har kvar, kommer jag någonsin kunna ta körkort eller är jag bara en oduglig människa? Den frågan ställer jag mig så fort jag ser en bil, vilket man gör många gånger om dagen... Ursh ja. Vad händer annars hos mig idag? Inte så mycket har planer på att ut och gå en sväng i det fina och kalla vädret bara för att fördriva lite tid. Så det är väll vad jag ska göra nu. Vad som händer senare idag är fortfarande oklart.

Skridskoåkning

Idag har jag för första gången på kanske 4 år stått på ett par skridsko. Jag kan säga att jag hade väldigt ont i fötterna efter det. Tanken slog mig också varför man inte har varmare foder i skridso, man håller ju verkligen på att frysa fötterna av sig när man åker! Kanske beror det på hur kallt det är ute/ eller i ishallen också. Vi var ute och åkte på en sjö och med 12 minus i luften så är det kanske inte så konstigt att man inte hade någon känsel i tårna sedan. Men i alla fall det var kul men synd att jag knappt kan åka längre.

Jag har också insett att jag tycker om snö, ja jag hatar snön när det är plusgrader och det smälter och det bara är blött och blaskigt ute. Men när det var är minusgrader, det är blå himmel och solen skiner, DÅ tycker jag om snön, DÅ är det min vän!


2009

Nytt år och detta är det första inlägget år 2009. Anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är för att jag har varit helt sjukt seg och verkligen inte orkat göra någonting. Jag har varit i någonslags Tv-värld och har precis insett att jag slösat bort två dagar i onödan på att inte göra någonting! Ursh vad hemskt egentligen. Ska verkligen försöka göra lite mer nytta i morgon(vad det nu innebär). Kan ju börja med att gå upp i rimlig tid och inte ligga och tre mig till 12- halv ett innan jag masar mig upp. Så hur tycker jag då att 2009 haar varit än så länge? Inte så jättebra om ni frågar mig, mest varit seg som jag redan sagt. Kanske undrar man också vad jag hade för nyårslöfte inför detta året. JO det ska jag berätta. Jag har egentligen två mål som jag ska kämpa med. nr1: Börja träna på gym och bygga muskler, äta mer och lyckas gå upp några kilon innan sommarlovet(detta är det strösta målet). Mitt 2:a mål är att trivas mer med mig själv, få bättre självförtroende och därtill hör också att jag ska fortsätta att måla som jag älskar att göra men som jag känner att jag inte är tillräckligt bra på. Det är mina två mål som jag ska kämpa för. Nu ska jag återgå till min Tv-värld och sedan sova snart. URsäkta för rörigt inlägg.