Snart är sommaren här!

Och så har ytterligare en dag gått, en lång dag till klockan fem i skolan, ritkigt segt att gå så länge men orkar verkligen ingenting när man kommer hem sen. Men dagen har i alal fall gått snabbt och men känner verkligen att det snart är sommarlov! Jag längtar som F*n!!! :D Tror inte jag är ensam om att längta, nej nu ska jag ner och ta en kopp te, göra klart franskan och sen sova så god natt !

och så flyger tiden iväg?..

jaha nu har ytterligare en helt tickat fram! vart tar tiden vägen är en fråga jag ställer mig själv väldigt ofta, jag har inte kommit på något vettigt svar mer än att den bara flyger iväg! I morgon är det måndag igen,, det innebär en skoldag till klockan fem, känns inte så lockade när man hörde på TV att det skulle vara fint väder i morgon med. Men det får helt eneklt gå, nu ska jag ta och läsa lite i "Hamlet", kankse inte så kul men det är ju ett måste, så god natt!

En liten geting tittade fram

Måste börja  med att säga att det verkligen har varit en helt underbar dag idag! Idag på morgonen vakande jag av att det var en irriterande geting som surrade i fönstret! Det är ör mig ett tecken på att sommaren är på väg, helt helt underbart, Hela dagen har det varit kanonvarmt väder så jag hoppas att detta fina väder håller i sig ett tag, åd ågr skoldagarna så pass mycket snabbare. Nej nu ska jag snart bege mig till Emelie, ha en bra kväll!

Have a nice day

jJag är verkligen "imponerad" av mig själv haha, vad har då hänt här på bloggen?  Hm? förutom att färgerna har blicit gråa och trista och jag är lite trött och flummig och inte orkar kolla alla koder så har det inte hätn så mycket.
Måste bar tillägga att Emelie faktiskt är riktigt duktig på att  imitera mig "hej jag heter Ameli, jag fyller då 18 i år" haha Det var väldigt ku. ja nu ska jag fortsätta att hm.. skratta, Have a little nice day


Lite förändringar hit och dit

Nu sitter jag här på en liten blogg jag skapade för några månader sen som jag inte skrivit något på. Sitter här och försöker var "smart", men ni som känner mig vet att jag inte är så smart, men jag försöker i alla fall ;). Får se om det blir något fint litet resultat här senare eller inte. Nu ska jag nog ta och dra en lite sväng.

Oj då jag sa några månader sen, jag menar några år sen då :P