Upp 3.50!

Sitter just nu och tittar på Idol( eller aa paus just nu) samtisigt som jag undrar om jag fått med mig allt till Stockholm, visst det är bara två dagar men i alla fall.. skulle avra retfullt att glömma pengar eller ombyteskläder..
jaja i morgon måte jag stiga upp klockan 3.50 hur jag nu ska lyckas med detta!? Morgontrött som jag är..
Hoppas jag kan komma upp bara haha, skriver nog inte mer nu förrän på fredag kanske. Men ha det bra.


Dåligt här

Jag är verkligen fruktansvärt seg på att uppdatera här på bloggen har jag märkt och jag ska verkligen fröska göra en förbättrning. Men just nu är det en massa plugg och sånt som tyvärr måste göras..
Har precis gjort klart svenska B uppgift så nu tänkte jag om jag nu orkar sätta mig lite med Engelskan.. eller kanske jag ska skjuta upp det tills på Fredag? Hm.. det låter väldigt lockade måste jag säga!

just nu

Sitter just nu och tittar på Idol och jag tycker faktiskt att det är en hel del bra artister bland de 16 som är vidare :). har väll inte någon direkt favorit men det är många som är bra!

Förövrigt så är jag supertrött idag.. skola till fem och orkade inte göra någonting när jag kom hem. Har egenltigen tonvis med läxor väntades på mig, men nej jag orkar helt enkelt inte, och orkar man inte blir bara arbetarna dåliga i alla fall (för mig i alla fall). Så ska försöka plugga lite i morgon sen på Onsdag- Torsdag blir det stockholm med Sp-klasserna.

hemma

Jaha nu äör man hemma från mormor och skördefesten, hrregud vad mycket folk, blir galen på alla människor som trängs och knuffas för att komma fram, inget vidare alltså. Nu sitter jag här och har som vanligt dilemma, vad ska man ha på sig?? varför har man så stroa problem? det är väll bara att slänga på sig något... hm.. nej jag  har verkligen problem med sådant ;)

Nu väntar maten så nu måste jag verkligen springa. Kankse uppdaterar mer sen det märks :)

Fullbokad?

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova. Min helg ser ganska så planerad ut så behvler sömn!

I morgon ska jag
Gå upp klockan åtta för att hinna med bussen, ska åka till mormor
Umgås med mormor och gå lite på skördefesten
På kvällen kommer mamma också.

Ja det är väll hela fredagen

På lördag ska jag:
Gå lite mer på skördefesten
Umgås med mormor och så :)
Sen hem plugga som F-A-N
På kvällen blir det sedan fest

På söndagen har jag PLUGG som står på listan hela hela hela dagen ;)

Visst låter det som en fullbokad helg ?;)

Första körlektionen på G

Har precis kommit hem från Teorilektion nu och jag tror jag störde de flesta när jag satt och hostade och snöt mig nästan hela tiden, men vad ska man göra? Inte så trevligt och inte snyta sig heller liksom ;).
Nu har jag i alla fall bokat in min första körlektion (så håll er borta från vägarna man vet aldrig med mig ;)). Får hålla tummarna på att jag inte gör små misstag som jag brukar gör när jag blir nervös, som att växla fel och allt. ursh nej jag kan faktiskt köra ;). Kanske inte superbra men ganska bra i alla fall?

Tick tack

Klockan närma sig ett och jag har fortfarande pyjamas på mig, så himla härligt det är  med såna dagar! det var verkligen skönt att få ta en lång och härligt sovmorgon idag. Det konstiga är att det känns som det är lördag, men nej bara torsdag än så det väntar en lång och härlig helg för min del :).

I alla fall ska jag försöka att plugga ganska så mycket idag så att maninte behöver göra det i helgen. Så plugga och slappa är som  min dag ser ut idag, hur ser éran dag ut ?

Oj oj

Tittade just till på klockan och insåg att den var kvart i ett, aj aj inte bra men eftersom jag ändå har beslutat mig för att ta en lång och härlig sovmorgon i morgon tycker jag inte det gör något, dessutom känns det som jag har massa överskottsenergi(hur jag nu kan ha det när jag är så förkyld och hostar stup i kvarten).

I alla fall så sitter jag just nu och tittar på Top Model 10 på youtube, bra program att se på om det inte finns något annat sen är ju Tyra rolig med :)

Nehe sova kanske?

Vilken röst!

Har precis tittat på Idol och en av mina favoriter är denna tjej. Hon sjunger något underbart, älskar hennes röst! Jag tror hon kan gå långt.


Slapp dag

Och så är det det en ny dag, nämligen Onsdag. Dagen i sig var väldigt slapp då jag bara gå till ett. det enda negativa
är att jag måste springa ut och snyta  mig varannan mi`nut känns det som, plus att jag blir galen på denna hosta. Men som tur är man ju ledig i fyra dagar frammåt nu. Torsdag och Fredag är studiedagar så i morgon väntar en lååååång sovmorgon ;).


Så söt video

Sitter och kolla runt lite på youtube och jag måste säga att jag älskar dessa videor. Det påminner verkligen mig om min lilla katt haha. Att väcka mig mitt i natten för att få lite mat och sen sitta och fundera på om han kanske ska gå ut.
 


Tisdag

Tog insiativet att gå till skolan idag, kanské inte var mitt smartaste drag då jg fick spring ut stup i kvarten på grund av hostattackerna och förkylningen. Det var riktigt jobbigt må jg säga. Så när jag kom hem från skolan tog jag ett par panodilet, en stor kopp te och kröp ner i sängen. Tittade lite på Dh och bara vilade. NU känner jag mig lite bättre men fortfarande så hänger den eländiga och jobbiga hostan och förkylningen över mig.

Nej nu väntar Idol på mig så jag måste verkligen ta och gå nu ;)

Hej och hå

Okej måste bara säga att det suger att vara sjuk. Just nu denna vecka då vi har tonvis med läxor och inlämningar som msåte slutföras. Har varit sjuk sen i Torsdags och i morgon är det Tsidag. Jag hoppas att min extrema hosta och förkylning har lugntat nersig i morgon.Annars får jag göra så gott jag kan här hemma. Men det är inte lätt när det känns som huvudet väger flera ton. Jaja nu ska jg förösk sova tror jag och hoppas på att jag mår ättre i morgon.

Grubbel och mummel

Jaha nu har jag sett på Tv sen klockan 11 när jag vakande och nu finns det verkligen inget mer roligt att se, kaputt slut. Så frågan är vad jag ska göra nu, vid datorn orkar jag inte sitta och dessutom finns det inget roligt på datorn heller (förutom musik då). Och sova kan jag inte än.. eftersom jag sov så länge. Så vad har jag då för alternativ?
 
Kanske se en film? Men då kommer ju frågan VILKEN film? Jag har inga nya filmer och se på och kan de flesta filmer jag har utantill. Hm.. mummel... nej ska väll krypa ner i sängen i alla fall och hoppas på att min lilla hals mår bättre i morgon ;)


En liten dagens

Dagens mat: En pizza för min del
Dagens i-landsproblem: Varför är det så kallt ute?
Dagens känsla: Jag är thar ont i halsen
Dagens "hur mår jag": Inte så jättebra men känner mig lite bättre än igår
Dagens jag:  Ser ut som "hej kom och hjälp mig"
Dagens antal sms: 30 st( kanske borde sluta smsa?)
Dagens duktiga: Ingeting, om man inte räknat med att jag inte suttit vid datorn så mycket
Dagens nedräkning: fyller 18 och mindre än två månader
Dagens goda: Halstabletter <3
Dagens roliga: Ehm.. ingenting... :P
Dagens just nu:  datorn och ser på TV
Dagens "gjort idag": Har inte gjort någonting idag, förutom tv som sagt

Sjuk

Torsdag idag och har varit hemma från skolan, har nämligen jätteont i halsen, hoppas bara inte det blir halsfluss av det här. Blir nog att stanna hemma i morgon också. I alla fall så sitter jag och tittar lite på YouTube och tycker att detta klipp är så himla härligt! Alltså hon kan inte sjunga men ändå så fastar låten i huvudet!


har hösten kommit?

Har hösten kommit på riktigt nu eller är det bara inbillning? För mig känns det verkligen som höst, löven har ju till och med börjat ändra färg! och det är bara september. Älskar hösten då man kan kläs sig i varma tjocka tröjor, stövlar osv. Det jag hatar med hösten är allt regn, regn och åter regn. Ursh fy och blä för det!


bjuder på en liten September bild sen förra året.


Kan inte vara lätt

Kollade på lite desperate housewives klipp på you tube. Tittade på bland annat detta klipp:


Tycker hon är jätteduktig skådespelska faktiskt, att vara döv dessutom kan inte vara lätt! Men hon gör det duktigt och jag tycker bara att teckenspråk ser mer spännnade och intressantare ut när man ser henne! Så hoppas jag lär mig något under detta år då jag går teckenspråk.

Test

Litet roligt test jag gjorde nyss. Nu ska jag försöka göra lite mer nytta än detta. Som att plugga kanske? ;)

1
. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Har du sett mitt sms?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du förkyld?

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Den heter mindhunters.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hallå hur är det med dig då?

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Det lät ju som det.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vad vill du?

Vad vill du höra mest av allt?
Nu är vi hemma

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Ha ha

Din romantiska replik?
Hej vad gör du?

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag vet inte om jag ska till skolan i morgon får se då


Händelserik dag

Och så har snart Tisdagen passerat också. Var en ganska så lång dag idag till klockan fyra i skolan och som vanligt är man alltid liak trött när man kommer hem. Satte mig i alla fall och skrev på religionskunskapen en liten stund, uppe i två sidor än så länge. Efter det tittade jag på Top Model 10 på you tube, utan text då men det är ju bara bra träning på Engelskan! Nu sitter jag och tittar på  vänner sen blir det Idol ;). visst låter det som en "mycket" händelserik dag?

Min måndag

Måndag idag då och vad har hänt än så länge:

Vaknade klockan 09.55 då skolan började 10.15 [x]
Kom en kvart försent till lektionen  [x]
Glömde äta frukost i all hast(vilket jag alltid gör annars) [x]
Hade lektioner till fem [x]
Lärde mig nya ord och meningar på teckenspråkslektionen [x]
Ätit middag och hunnit se på TV [x]
Känt mig trött och haft  ont i huvudet i princip hela dagen [x]

 Det är alltså min måndag än så länge. Låtar bra va? ;)

Hål i väggen

Föresten kollade på Hål i väggen på kanal 6 idag. Var faktiskt ganska så roligt!

Söndag

Söndag idag då och sitter just nu och tittar på " På spaning med bridget jones" Väldigt bra film men vissa gånger är det nästan så man skäms. Hahah hon klantar sig alltid på något höger eller vänster.
Har annars inte gjort så mycket idag, gjort engelskan klart, om den är bra eller inte vet jag inte.

Lördag

Lördag idag då och klockan är över tolv. Har inte gjort mig i ordning eller något så sitter fortfarande i pyjmas så härligt! Ska i alla fall förska göra lite nytta idag och bland annat skriva klart Engelskan som ska vara klar seanst i  morgon. Sen ska jag också försöka att börja på Religionsuppgiften(bara om jag orkar). Senare ikväll blir det släktkalas.

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning tror jag,

nu jäklar!

Jag hade lovat mig själv i början av sommaren att träna minst två dagar i veckan. Så blev det inte och jag känner bara hur jag förlorar min kondition mer och mer, nu när man inte har någon idrott i skolan heller.
Så ska jag våga köpa ett jympakort på  friskis eller ska man köpa ett gymkort?. Något måste jag göra, för jag vill verkligen ha tillbaka min kondition och dessutom få lite muskler så jag inte ser ut som ett "skelett". Så nu ska det bli ändrade planer, det måste det blir för jag trvis inte med mig själv


Onsdag

Nu är Oonsdag då och faktiskt gjort lite läxor, nämligen läst texter till svenska och ska  försöka hinna att läsa filosofipappret med, orkar jag ska jag också plugga lite på teorin till körskolan i morgon ;). Men ja nu ska jag fortsätta läsa svenskan och hoppas på att jag inte fryser så förbaskat mycket i morgon.


Inget plugg idag

Sitter just nu vid datorn och har fortfarande inga planer på att plugga eller något liknande. Istället är mina planer så att jag ska se på Top Model 10 nu vid 20.00, efter det blir det nog Vem kan slå Filip och Fredrik? Sen efter det blir det nog att se något avsnitt av Sex and the city sen ska jag sova sova sova och hoppas på att jag känner mig bättre i morgon och förhoppningsvis har lite mer energi för att plugga.

Tisdagen

Då var alltså de två värsta skoldagarna över nu och jag känner mig redan supertrött kanske en förkyldning  påväg?.

I alla fall så är det Onsdag i morgon och det innebär att man slutar vid 13.15 så härligt! resten utav dagarna slutar jag ungefär samma tid. Så att klaga på schemat ska  jag inte göra, dock tänker jag klaga lite på alla läxor och inlämnar som hänger över mig som ett tungt moln nu de närmaste 1-2 veckorna ursh och fy, men hey allt kan ju inte vara perfekt, får nöja sig med ett bra schema

trött

Sitter just nu och tittar på Journeyman, ganska så bra program faktiskt. fast frågan är om jag orkar titta på hela då jag är väldigt väldigt trött idag. Har inte orkat göra någonting sen jag kom hem och har egentligen en hel del läxor om sanningen ska fram. Men nej det får jag ta tag i i morgon då jag förhoppningsvis har lite mer energi.

Teckenspråk

Blev en lång skoldag idag till klockan fem. Men tiden går ändå fort när jag har teckenspråk som sista lektion, väldigt kul och intressant faktiskt och jag känner redan att jag kan jättemycket under bara TVÅ lektioner!.  Det är nästan så att man längtar tills nästa  måndag då man har teckenspårk igen ;)


Måla i Photoshop

Som sagt är det ju söndag idag och har mestadels suttit vid datorn och grejat lite i photoshop. Denna har jag suttit och målat i photoshop bland annat.


© Ameeelii.bloog.se

Helgen

var några dagar sen jag uppdaterade sist nu. Så tänkte bara säga att jag lever i alla fall ;).

I Fredags var jag hos mamma och det blev bara en slappkväll helt enkelt. Orkade egentligen inte så mycket mer heller eftersom jag inte  kände mig så jättepigg.
I Lördags så åkte jag in till Kalmar för att kolla om en ny mobil och sen blev det även fyra nya tröjor :). Alltis roligt att shoppa, man blir så glad liksom, eller hur?;)
I söndags(eller det ä ju söndag nu) så har jag än sålänge inte gjort alls mycket. Mina planer för dagen blir att läsa ut en svenska bok, försöka börja lite smått på engelskan och restan av dagen blir det slappa!


trött

Torsdag är det idag då och jag är verkligen hur trött som helst idag. Tror jag börjar blir förkyld eller något då jag har väldigt ont i huvudet, känner mig hängig och fryser hela tiden. Inte bra inte bra.

Förutom det så var jag på Teorilektion inför körkortet idag, mellan 5-7 ganska lagom sagt, men ändå intressant på något sätt. Nej nu ska jag fortsätta mig dag genom att halvsova.

tick tack

Nu har snart tisdagen passerat också. Jag fattar int ehur tiden kan gå så otroligt snabbt. Vi är redan inne i September månad liksom. Om en månad beger sig vi Spelver i trean från skolan till STHLM och om två månader och två dagar fyller jag 18! Tiden går verkligen snabbt.


Måndagen än så länge

Nu är man hemma från skolan, en lång dag till kvart i fem på måndgar. Jobbigt med samtidigt roligt eftersom jag läser teckenspråk som sista lektion, jätteroligt och spännande är det :)

Idag har det också varit fotografering i skolan så man får väll  bara hoppas på att man inte ser förj*vlig ut.