Jullåtar

För tidigt att börja lyssna på jullåtar nu eller är det den första advent man ska börja lyssna? I vilket fall som helst fick jag väldigt stor lust att lyssna på Im Dreaming of a white christmas, Jag såg mamma kyssa tomten jag och Julen är här. Det är nog tre av mina jul-favoritlåtar. Vilka är era jul-favoriitlåtar? 

Första Advent

Första Advent idag och vad gör idag? JO har legat i sängen hela dagen var först nu jag orkade gå upp. Förkyldning är verkligen inte roligt. Idag är det dessutom julskyltning tror jag. Så mysigt att gå på det ju, men känns inte som världens smartase ide att gå på en julskyltning när man är förkyld.. 
Jaja jag får nöja med med att titta på mina tomtar och min ljusstake. Igår hade jag tråkigt och hade lite energi på kvällen så satt upp alla mina små söta tomtar på mitt rum så nu är det julfeeling på mitt rum i alla fall får helt enkelt nöja mig med det. 

Annars så blir det nog inte så mycket va min dag funderar på att starka den andra filmen för idag och krypa ner under mitt varma sköna täcke. 

 
Här ser man ite utav mitt julpynt, ursäkta on det ser lite rörigt ut men orkar inte städa utan allt äckigt snorpapper och tallrikar och glas just nu..

Dumma förkylning

Förkyldningen blir bara värre och värre känns det som. Idag när jag vaknade var jag helt igentäppt i näsan och kunde knappt andas kändes det som. Halsen kittlas hela tiden så idag blir det att stanna hemma, dricka en massa TE och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis är jag väll friskt till på Måndag känns liksom som man inte har "råd" att stanna hemma. Men får se hur jag gör på Måndag helt enkelt.

Sitter och tittar igenom en massa gamla bilder jag målat och hittade denna bild på  Christa Augulera som jag målade förra året någongång tror jag haha..


© Ameeelii.blogg.se

Angående min fråga

Angående min fråga i mitt förra inlägg : " När ska min förkylning bryta ut på riktigt?" kan jag härmed fastställa att den NU har brutigt ut. Mår riktigt dåligt idag, huvudet känns som det vägen ton, min näsa rinner hela hela tiden och har lite lite ont i halsen. Så fökylningen har brutit och därmed kan man också lista ut vad jag kommer göra i helgen. Se på TV, slappa och måla. Men idag ska jag faktiskt vara med Emelie och hon vill vara med en förkyld Ameli vill säga. Jag orkar göra något men måste säga att det var jobbigt att gå till skolan och anstränga sig.. Men bättre att förkylningen bryter ut nu än på julafton eller nyår eller så.

Nu blev mitt inlägg väldigt flummigt och rörigt tror  jag men i alla fall.

Snart sova?

Ska snart krypa ner i sängen och sova, anledningen till det för att jag faktiskt för en gångs skull är TRÖTT innan klockan tio och dels för att jag har börjat få lite ont i halsen. När ska min förkylning bryta ut på riktigt? Jag vet att den står runt hörnet och väntar på att få attackera, den väntar bara på det mest olämpliga ställe som man komma. Irriterande irriterande vill bara vara förkyld och sen låta det gå över orkar inte sitta och vara halvförkyld dag in och dag ut..

Fick föresten denna låt i huvudet idag och har tryckt på "spela om" nästan hela dagen. Bra låt tycker jag.


Min tigertämjerska

Igår målade jag 3 teckningar igår och idag har jag än så länge målat 1. Tänkte visa min "tigertämjerska" som jag  målade på igår vid halv tolv haha. Ja jag vet jag orkade inte gå och lägga mig och var helt inne i målandet. Jag önskar bara att jag kunde måla bättre än vad jag gör, men huvudsaken är att jag mår bättre och har annat och tänka på när jag målar, det får mig att må bra.


 © Ameeelii.blogg.se

Målarperiod

Jag har verkligen kommit in i någon slags målarperiod, idag är jag redan innan på min tredje teckning. Älskar att måla och då inte måla "seriöst" utan mer "vanligt". Kanske lägger upp och visar bilderna sen. Just nu sitter jag och målar på min Tigertämjerska haha! Jaja Men i alla fall så lugnar jag verkligen ner mig när jag målar och ner jag är nere, deprimerad och arg underlätar det alltid att måla och det är oftast då resultaten blir som bäst! :)

Studenttmössprovning

Idag hade vi studentmössprovning i skolan och vi skickade också efter. Jag har världens beslutsångest över om jag beställt mössan som jag vill har det ursh.. som vanlligt har jag beslutsångest..  inte bra alltså. I alla fall får väll funderar ett litet slag till. Tror man ska kunnde ändra det innan man skickar in betalningen. Nu känns det i alla fall inte långt kvar, ett halvår tills det är min tur att spring ut. Herregud vad tiden går snabbt!


Ändring och tre bra saker

Som ni märker har jag gjort lite ändringar på min blogg, har bytt bakgrundfärg och också bytt header till lite mer "vinter". Jag vet inte hur många olika jag gjort men beslutade mig för denna sen i alla fall. Kanske inte så jättebra men det får duga åt mig i alla fall. Den förra jag hade kändes så "höstig" så tyckte det var dags att byta "igen" jag vet... kommer troligtvis att byta om någon månad eller två igen så...

I alla fall ska föröska skriva tre bra saker jag gjort idag innan jag ska göra mig i ordning och krypa ner i sängen.

1. Jag och Lina har gjort klart filosofin och kan nu redovisa i morgon.

2. Jag har varit ute och gått med Emelie i minst en halvtimme, så himla härligt att ut och gå!

3. Jag har bakat kladdkaka och den gick åt ganska så snabbt faktiskt.


Vinterdepression eller julångerst?

Kan det vara en vinterdepression som har slagit mig eller är det kanske en ångest för att julen är så nära? Jag kan faktsiskt inte svara på det men jag vet att jagg blir galen på mig själv och mina tankar..  varje dag samma tanke, varje varje varje dag. Jag tror jag håller på att bli tokig om jag ska fortsätta tänka på detta sättet. Jag får helt enkelt bara hoppas på att denna depression släpper snarat så att jag kan får vara glad.

Annars så sitter jag och tittar på Desperate Housewives och har precis käkat på min kladdkakebit, har funderar på att hämta ytterligare ett lass.

Hej..

Hej hopp. Nu har snart hela Tisdagen gått och vad har jag gjort idag då?. Jo jag har varit i skola, fått tillbaka prov och dylikt, vissa blev jag nöjd med andra inte. Därav blev resterande dag tråkig och hopplös.... Jag anstränger mig och kämpar som i i helv*te men jag kommer ändå ingenstans! Varför kan inte jag som alla andra få MVG genom att plugga lite grann.. ursh så himla irriterande och vädligt deprimerande för den delen också. Annars så har jag suttit och kollat på TV sedan jag kom hem, segt och tråkigt men orkar inte med dator och framförallt inte MSN... i alla fall inte nu. Vill helst bara vara lite "deppig" fast vad har jag för anledningar börjar säkert folk undra? JO många om man frågar mig.. men kanske inte bra anledningar.

Nej nu känner jag att detta inlägg blev väldigt flummigt och onödigt att ens skriva. Men jag postar det i alla fall bara för att..

En månad kvar

En månad kvar till Julafton idag, kan inte förstå vart tiden tar vägen. Kändes som det var var nyss det var sommarlov och snart är det jullov och julafton!  Ja vad ska man säga tiden går snabbt. Men jag älskar verkligen julkänslan, med alla ljusstakar i fönstret och alla så små porslintomtar och alla tända ljus!

Detta har jag gjort idag

En lite uppdatering här innan jag har tänkt att gå ner och göra kvällsmat.
Idag har jag inte gjort något "ansträngade" alls. Inget plugg ingenting, behöver verkligen sådana dagar också! Vakande i alla fall vid 11 och orkade inte gå upp ur sängen förrän klcokam var 12-kvar över 12. Haha jag vet, jag vet det var sent men kanske nödvändigt med tanke på att jag varit jättetrött de senaste dagarna.

I alla fall så var jag sedan med Emelie och vi gick till en runda. Satte oss sedan och tittade på vårt "gamla minnen filmer-temat". Vi såg på Ringaren i Notre Dam och Lotta på Bråkmakaregaten. Säga vad ni vill men jag tycker inte det är barnsligt.. :P. Sedan blev det att gå en runda till och nu sitter jag här. Det är väll i korta drag min Söndag.

Mitt framtida yrke är vad?

Jag behöver hjälp, jag är vilsen. Vad är mitt framtida jobb? Jag gjorde ett test på arbetsförmedlingens hemsida och fick fram bild och form som högst på listan. Några jobb de gav förslag på var dessa:


testet om migNi som inte redan har gjort testet om mig kan göra det
här:


ha en bra lördag

Lördag nu då, och har faktiskt REDAN gjort mig i ordning känner mig stolt och förvånad. Detta är inte likt mig alltså. Men ja sitter här och dricker fruktsoppa och funderar faktiskt på att gå en sväng, tror jag behöver lite luft då jag  är väldigt väldigt trött. Gick inte och la mig förrän halvfyra på grund av många olika anledningar... Orkar inte ta det är är för deppigt. Men i alla fall så min dag är så att jag ska iväg med mamma och min bror sedan och äta tidig julbord och sedan lyssna på några uppträdaden tror jag. Nej nu ska jag göra mer nyttigheter än att sitta och här och dega. Ha en bra lördag!


FREDAG

fredag idag härligt härligt! Ska inte öppna några skolböcker varken idag eller i morgon nu ska jag bara koncentera mig på annat. Idag blir det fest och i morgon blir det tidigt julbord och sen en uppvisning kan man säga. På söndag blir det filmkväll med Emelie så min helg är planerad och inga läxor här inte nej nej, inte denna helg i alla fall ! Nu måste ag duscha och göra mig i ordning

Tre bra saker om mig idag

Måste förbättra mig med mina tre bra saker jag gjort idag så lets go.

1. Jag har suttit och pluggat på Religionen(har ju prov i morgon)

2. Jag har varit och gymmat( friskisledaren var sjuk,  skulle gått på gympa annars)

3. Jag har haft en "tagit hand o mig självdag" med ansiktsmask och måla och klippa naglarna osv.

Såhär ser min dag ut

Plugg plugg och åter plugg har stått på mitt schema både idag och igår. I morgon är det nämligen Religionsprov om Islam. Tro det eller ej så började jag läsa  i måndag och känenr mig faktiskt ganska så säker, men som vanligt hetsar jag alltid upp mig dagen innan och inbillar mig att jag inte kan någonting. Så ska läsa lite till, gympa och sen plugga lite till, se på tv och sen läsa ingenom allt EN SISTA GÅNG. Så ser min dag ut,

Tisdag

Var ett tag sedan jag uppdaterade. Idag har jag varit hemma från skola eftersom jag har ont i halsen och dessutom frysigt i princip hela dagen. Men trots det så har jag pluggat på Religionen och nu sitter jag med Svenska C muntliga talet som ska vara i morgon. Ganska så roligt tal. Kanske lägger upp et här för att se om ni kan gissa er till vad jag har för någon person jag ska sälja till och vilken sak jag ska sälja. Men det blir det nog i morgon

Tre bra saker om mig idag

Var två dagar sen jag skrev " tre bra saker om mig idag" så nu känner jag att jag måste ta tag i detta igen.

1. Jag gick upp halv tio, satt med Internationella Relationer och gjorde klart den på en och en halv timme.

2. Jag har läst igenom Religonsprovs anteckningarna och tycker jag kan "lite" mer nu än innan.

3. Jag har läst i engelskaboken och sedan gjort Engelskan nyheten


( Jag vet det blev bara läxor och sådant idag på  "min bra om mig lista". Men kom inte på något annat bra jag gjort idag ärligt talat. Hela min dag har bestått av plugg kan man säga)

Söndag

Ny dag och nya tag. Idag står det mycket på mitt schema. Jag gick upp halv tio idag för att skriva klart Internationella Relationer. Så nu har jag det avklarat. Härnäst ska jag åka till mamma för att fira johan och mig.  Väl där måste jag tyvärr plugga på religion och sedan läsa lite i Engelskaboken. När jag kommer hem sedan ( detta om jag orkar så ska jag också skriva klart Engelska nyhetsuppgiften). Det är då min dag. Vad ska ni göra idag?

Kväller

Efter att ha pluggat och sett på TV nu ett tag så ska jag ut och gå en sväng med visse. Han skulle komma om tio minuuter men jag tror det har gått det nu.. men säger han 10 minuter kan man räkna med 12-15 minuter eller mer inte sant? haha.

På tal om annat så fick jag några jättegoda chips i form av hjärtan av farfar idag. De är av smak av ost och lök väldigt goda faktiskt och ska helt klart köpa de fler gånger!

Smoothie

Sitter här och funderar att göra en Smoothie,blev så himla sugen på det av något konstig anledning. Dock tror jag inte jag har en mixer och det är  väll kanske de det hela gå ut på va? Utan mixer inget smootihe - med mixer blir det smoothie.


Ser inte detta  väldigt gott ut?

Risig

Trött, trött och åter trött är jag idag. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött när jag knappt har gjort någonting idag. dessutom fryser jag hela tiden, från det att jag gått upp klockan halv åtta idag och jag fryser fortfarande. Kallt i skolan, kallt ut, kallt hemma ? :S  elller är det  bara jag som håller på att ´bli sjuk?

Skulle inte förvåna mig för jag har verkligen känt mig risig i två dagar i sträck nu...

Vart tar tiden vägen ?

Det slog mig idag, om en månad är det den 13de December då är det Lucia. Jag ställer mig själv frågan, vart har tiden tagit vägen? Började jag inte trean nyss? Vart det inte sommarlov nyss? . Tiden går verkligen snabbare än vad man tror, men blinkar och vipps har det gått en sekund, en sekund som känns som en evighet ibland men är bara en liten liten bråkdel. Det jag vill säga trots mitt flummiga inlägg är att tiiden går snabbare än vad man tror och att man måste ta vara på den tid man har, göra det man vill och inte alltid tvinga sig själv att göra läxor osv. Man måste faktiskt också får ha roligt. Att ha roligt är en bra medicin.


3 bra saker om mig idag

Så var det dags för "3 bra saker om mig idag" listan då. Idag är det faktiskt svårare att komma på något än vad det var igår, men ska den som ge sig..

1. Jag har övningskört på körskolan och klarade det jag skulle klara idag ( växling, rattning och backe)

2. Jag har suttit lite med hemtentan Internationella Relationer

3. Var på föreläsning på skolan angående högskolan och lite så. Det varade i två timmar.


Jag vet, jag vet det är inga bra punkter men idag har jag helt enkelt inte gjort något bra...... NEJ positiv inställning ska det ju vara.. "tänkt positivt", Tänkt positivt".


Ja jag sitter fortfarande vid.... datorn!

Sitter vid datorn fortfarande och nej det är inte ovanligt det är snarare ovanligt om man inte ser mig sittandes vid datorn ( jag måste måste måste verkligen minska ner på mitt datasittande haha, lycka till med det säger jag bara) ..

Jaja förutom det så ska jag snart hoppas på cyklen och bege mig till Lina efter det ska vi cykla till skolan där det ska vara lite information om högskolan och sånt. Tror det kan vara ganska så bra att lyssna på det som lina så fint skev  på sin blogg ;) . Nej nu börjar klockan ticka måste nog gå och göra mig i ordning snart och hitta min lilla mössa med haha

____________________________________________________________________

Lite ändrade planer vi slapp cykla och får skjuts av visses föräldrar istället (Y)

Hemma

Har precis kommit hem från körlektionen och det gick förvånadsvärt bra! Klarade dessutom backen ganska så bra vilket jag allitd brukar ha problem med annars. Nästa gång blir det mer backe och sen backning runt hörn och så. Jag är i alla fall en bit påväg nu även fast det är låååångt kvar.

I skolan

Sitter just nu i skolan och har rast till klockan 11.05 då Internationella Relationer börjar. Efter det slutar jag för dagen men har körskola vid 13.25. Önska mig lycka till det behövs.

Planen  var föresten att Lina och jag skull plugga på Samhälln nu, men som vanligt går det inte bra för oss när det finns datorer i näheten. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting.

Dåligt självförtroende

Satt precis och kollade igenom en massa bilder från 2007. Jag fattar inte hur många bilder man egentligen kan ta på sig själv! Jag har en hel mapp med bara bilder på från från 2007 där det är 532 bilder plus att jag har bilder på mig i andra mappar från detta året också. Jag vet inte varför jag tog så många bilder då, var jag verkligen så nöjd med mig själv då? Nu tar jag knappt aldrig "egobilder" som man sa förr. Har mitt självförtroende minskat så mycket eller övertalar jag mig själv att ta "egokort" är bara onödigt, blir ändå aldrig nöjd?

   

När jag tittar på bilderna nu tänker jag bara " varför tog jag så mycket bilder för de är ju ändå inte speciellt bra..." Dåligt självförtroende jag har? Nej nej inte alls.

3 bra saker om mig idag

Nu har nästan hela dagen gått och det är då dags för Linas och min "3 bra saker om mig dag lista".


1. Jag gick upp klockan 5 på morgonen för att sjunga för johan. ( detta eftersom pappa jobba morgon)

2. Jag har övningskört trots att jag varit trött och seg idag.

3. Jag har bakat kladdkaka och dessutom diskat efter mig( vilket jag inte alltid brukar göra haha).

Onsdag

Sega sega mycket sega dag. Jag hade lovat mig själv att plugga ganska så mycket idag. Tyvärr blev fallet inte riktigt så då jag kom hem runt 12 satte jag mig vid datorn och bara segade. Sedan la jag mig i sängen och slötittade på tv och var nära på att somna. Jag tror jag är påväg att bli förkyld för jag fryser och är väldigt trött och hängig.

I alla fall så har jag faktiskt suttit med engelskan ett slag nu och ska försöka att svara på minst en fråga på Hemtentan i Internationella Relationer innan jag somnar. Så har ungefär min dag sett ut.

Föresten så är det min lillebror födelsedag idag, 15 år blir han så ett stort GRAAAAATTTIIIIIISSS till han!! :)
Kom ihåg att jag tyckte man var så stor när man fyllde 15, men fick ju köra moppe och allt haha!

NP

Idag hade vi Nationella Prov i Svenska B. Jag tyckte det gick ganska bra för mig och kom ganska snabbt på något att skriva om, men sen så är det ju dära med hur man ska skriva som jag inte är så superbra på, Jag satt i 2 ½ timme av 5 möjliga. Så är lite seg i mitt huvud du men paus blir det inte för det ska nämligen försöka plugga faast det bli först om en timme eller så ;)


3 bra saker om mig idag

Som jag lovat så skulle jag skriva tre positiva saker om mig själv varje kväll. Så nu blir det första gången. Jag kan säga att jag brukar väldigt  väldigt sällan ge mig själv komplimanger så att det känns redan nu ganska så lönlöst. Men ska den som ge sig eller hur?

1. Jag har köpt present till min lillebror, slagit in det och faktiskt lagt tid på inslagningen! :)
2. Jag har lovat mig själv att FÖRSÖKA räcka upp handen oftare!
3. Jag gick upp klockan 8.45 idag trots att jag hade sovmorgon till 11.40. Detta för att undvika stress.

Hemkommen

Nu är jag precis hemkommen från Stan och de ärenden jag skulle göra. Sitter just nu och lyssnar på musik och fösöker samla krafter åt att börja plugga. Måste måste måste göra klart Filosofin idag och ska helst också svara på minst två frågot på Internationella Relationer.

På tal om annat ska jag försöak skriva tre bra saker om mig själv varje kväll på bloggen. Jag ska inte lova något för jag tror tyvärr inte det kommer bli av. Men försöka kan man ju alltid. Måste stärka mitt självförtroende!!!

Jag vill inte vara en "chicken"

Hade betygssamtal idag och som vanligt får jag höra att jag inte är tillräckligt muntlig att jag måste delta mera muntligt. Ni kommer känner mig vet att detta har varit ett stort problem för mig sedan jag började ettan(på lågstadiet). Jag vet inte varför jag inte räcker upp handen, ärligt talat jag skäms ju inte, jag tycker inte det är pinsamt. Det är inte det som hindrar mig utan det är mitt självförtroende och mina sjuka inbillningar om att de frågor jag vill ställa kommer låta konstiga osv.

Men vem säger att det finns konsitga frågot att ställa? Ingen, alla frågor är bra att ställa. En av mina lärare sa att en bra sak jag kan göra är att skriva tre positiva saker jag gjort under dagen( inte att jag städat eller pluggar) Utan andra saker. Detta skulle jag då göra varje kväll innan jag går och lägger mig. Vad tror ni tror ni att det kan ändra min uppfattning om att räcka upp handen i klassrummet? För det är verkligen mitt största problem och har gjort att mina betygs sänkts från MVG till VG. Det är faktiskt riktigt jobbigt. 

Eller tror ni att jag alltid kommer vara den människan som inte vågar räcka upp handen men vågar stå framför hela klassen och redovisa?  


Slutade tidigare idag

Har just precis kommit hem från skolan. Skoldagen varar egentligen till 15.50 men vi fick jobba på Engelskan hemma idag, och då tänker ni kanske precis som jag att jag inte kommer sitta med Engelskan.. och det är kanske också sant i alla just nu. MEn ska verkligen försöka sitta med den i alla fall lite grann, sen ska jag också sitta med Internationella Relationer och sen göra Filosofin. Men innan detta ska jag ut en sväng på stan och göra lite ärenden. Bland annat fixa internetbank och sen köpa något till Johan eftersom han fyller år i morgon!

Ja jag har tråkigt..

Favoriter just nu:

Plagg:
Mina nya mörkblå/svarta jeans, klänningar/tunikor min tjocka senapsgula tröja från Gina.
Färg: Svart, grått med en liten klick av rosa eller senapsgul :)
Ytterplagg: Min svarta vinter/ höstjacka!
Frisyr: Har det i stort sätt alltid utsläppt, lockigt eller plattat.
Skor: Mina stövlar som jag köpte förra året.
Accessoarer: Halsband och mina pärlöronhängen och min svarta axelremsväska eller min bruna lilla väska!
Vill-ha-plagg: Någon snygg klänning, ett par nya stövlar något stor mysig tröja
Trend jag ogillar på mig själv: Vet inte, allt för tightåtsittande kläder kanske ?

Namngenerator

Eftersom jag hade lite tråkigt och är ganska så trött så gick jag in på svenskanamn.se. Jag hittade där ett namngeneratorstest och tänkte att jag skulle testa det. Tydligen skulle jag heta Jacqueline istället och Johan(min lillebror) skulle heta just Johan. Hur stor chans är det ?


Tack!

Igår innan vi begav oss till Vincent där det var fest så fick jag en present av Emelie och Lina. Det var en rolig och fin present tycker jag! Det jag fick var det man kan se på bilderna jag tänkte lägga upp här. Tack Emelie och Lina, ni är för roliga ni och ni känner verkligen mig haha!

Tack så mycket ni är bra kompisar ni :)och så sist en bild på oss tre hos visse :D


Rock this!

Sitter just nu och tittar på lite you tube klipp från Idol i fredags och tycker det var väldigt många som var bra! Alice, Robin B och Kevin tycker jag var riktigt bra! De andra var givetvis också bra. Många bra i idol i år kan man konstatera.

 

SÅ var min lördag

Jag lever jag lever! Gårdagen var mycket rolig men också mycket stressig. Började med att jag gick upp runt klockan 11 och vid tolv var jag på väg till lina för att gå på stan en stund med henne. Skulle bland annat hitta en farsdag present till pappa. Efter det var det att börja baka paj på en gång efter jag kom hem från stan. Sen kom lite släkt hit för att fira min och johan födelsedag. Efter det hade jag en halvtimme på mig mi gatt göra mig i ordning och allt sen var det bara att gå till Vincent. Det var en mycket trevlig kväll! 


Poison


Sitter föresten och lyssna på Poison som fastade i mitt huvud sen den sjöng på Idol. Ritkigt bra låt, kom ihåg att man lyssnade på den jättemycket för kanske 3-4 år sedan haha! Det väcker minnen.

Så ser Lördagen ut

Är precis hemkommen från Emelie och en mycket trevlig slappiskväll. Vi såg bland annat på idol och det var många som sjöng bra idag och tyckte det var rätt att Lars fick åka ut idag då jag inte tycker att han anstränger sig särkilt bra.

Annars så har jag verkligen svårt att  bestämma vad jag ska klä ut mig till i morgon, men funderar på att vara en rockbrud eller något åt det håller. Ja ja jag får väll sova på saken helt enkelt vilket jag faktiskt snart tänkt och göra på tal om annat. Det blir ju faktiskt ett fullspeckat schema i morgon: Då jag måste gå upp runt tio för att ducsha och göra mig i ordning, runt ett-halv två måste jag hjällpa pappa med maten och sen kommer en del av släkten hit för att fira johans och min födelsedag. Senare på kvällen blir det halloween/maskerad fest hos Vincent. Och där har hela lördagen gått ;).

Fredag 7/11

Sitter just nu och lyssnar på lite Beyonce låtar och allmänt slappar. Har inte gjort någonting idag i princip förutom att vara i skolan sen hänge jag med Visse och lina till stan för att köpa lite tenn Helloween/maskerad festen i morgon. Jag hittade dokc ingenting då det mesta var urplockat så jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska vara. har ni förslag tar jag gärna emot!.

Förutom det så ska jag snart bege mig bort till Emelie( vilket är så himla lång, 25 meter ;) ). Vi ska ska se på Idol och bara ha en härlig slappiskväll.

min dag

Hejsan Hoppsan, fredag idag rikttigt härligt faktiskt. Ska försöka plugga lite idag men  orkar för tillfället inte ens komma på vad det är jag ska plugga på, smart? nej inte precis.  Sitter i alla fall och tittar på vänner och hoppas på att det blir mat snart då det kanske inte var den godaste maten i skolan precis. Nej men nu ska jag ta och fortsätta mitt "spännande" liv ha det bra

Vem är Ameli?

Alltså om ni skulle beskriva mig med ett ord, när ni hör Ameli. Vad skulle ni skriva, vad förknippar ni mig med?

Jag själv förknippar mig som: trög, hör extremt dåligt och allmänt seg? haha! Jag det är faktiskt sant allt detta och jag tror att många kan skriva under det. Men nu vill jag höra hur ni förknippar mig! Så låt tangetbordet glöda!


( bild lånad utav
Emelie,hoppas det är okej)

Vill vill vill vill

Resa resa resa resa.. jag vill verkligen ut och resa. Och ännu mer sugen på att åka utomlands blev jag när Emelie sa att hon fixat katalog! Hoppas verkligen det blir av i år att vi åker utomlands; jag, emelie, lina  :) Någon med som hänger PÅ? :P
Så hoppas det bli av nu tjejer ;)


En bild på Emelie och mig och balkongen på kreta, någon mer som längtar efter värmen?

I skolan

Sitter i skolan just nu och försöker skriva på Internationella Relations hemtentan. Som ni märker så går det inte bra eftersom jag skriver ett inlägg här. Men jag får helt enkelt skylla mig själv att jag valde hemtenta i stället för prov. Nu ska jag fortsätta att vara "smart" som jag är så duktig på.

Ändring

Som ni ser så har jag ändrat min header och bakgrundsfärgen på bloggen kände at jag behövde uppdatera lite och sen känns det rolgiare att blogga när det är lite nytt också. Inte den bästa headern och stilen och färgen och allt. Men jag är ignen expert på den nivån. Vem bryr sig om hur det ser ut i alla fall? I slutändan läser man väll för det jag skriver  och inte hur det ser ut på  bloggen, eller ?


Tredje gången gilt?

Nu sitter jag här för tredje gången i rad och pluggar in mitt muntliga tal i Svenska NP. Denna gången SKA jag redovisa i morgon det är bara så. Tänker inte sitta och "gömma" mig nu vill jag helt enkelt bara  detta gjort. Dessutom tror jag nästan att jag kan hela texten utantill nu så i morgon ska det bli av!

Nehe nu ska jag förtsätta läsa lite på det sen måste jag nog öppna Internationella Relationersboken kanske.. med tanke på att det är prov/inlämningsuppgift i morgon. Ganska så självklart vilket jag väljer va?

5 nov

Sitter just nu och chattar med Lina och Emelie, Lin har precis avslöat att hon ska ge sig in i bloggvärlden, så grattis lina!! :)

Har förövrigt öppnat presenter av mamma eftersom jag fyllde år igår :) Mycket nöjd är jag. Nu ska jag dsucsha mitt hår sen ska mamma klippa mig lugg( ja jag är snål tänker inte betala 80 kr för att klippa lugg när mammma kan göra det istället)


18 år idag!

Idag fylle rjag alltså 18 år! Så Happy Birthday to me :)   Är väll än så länge ganska så nöjd med dagen förutom den extramt långa och sega dagen i skolan.. Johan( min lillebror) var faktiskt så pass snäll att han serverade hambrugare till mig och pappa hade överraskat med en budapestbakelse som efterrätt. Så ska inte klaga det ska ajg faktiskt inte. 

 

Så ser min dag ut idag och i morgon

Äntligen är jag klar med filosofin! Har precis skickat in den och nu väntar "bara" pluggnings inför det Sv muntliga NP som jag inte fick göra innan lovet.. suck. Sen skriva en sammanfattnign av historiaboken och hittta lite fakta om författaren som jag ska berätta muntligt i morgon. OCH sen ska jag också läsa igenom engelska en gång där jag ska berätta om presidenten och ur man väljer en OCKSÅ det på muntligt. Japp så ser min morgondag ut. man får inte glömma att det är min födesledag mitt på allt och att när jag väl kommer hem klockan fyra är det ingen hemma så ska alltså fira min födelsedag själv. OCH laga mat själv med... snyft. Visserligen är min lillebror hemma men i alla fall.
Rolig födelsedag va?;)


Höstlovet är slut

Tro det eller ej men nu är höstlovet slut. Det innebär att skolan sätter igång igen och nu är det hur mycket som helst i skolan, dessutom kommer det vara mörkt när jag cyklar hem på måndagar numera och börja skymma på tisdagar. Ursh fy och blä för det säger jag bara. Men som sagt det är väll bara att bita i det sura äpplet eller som jag brular säga " Always look on the bright side of life" Hösten kan ju faktsikt vara ganska så mysig inte sant?

Nej dags att återgå till pluggandet om en timme blir det jympa också:)


Så duktig är jag

Jaha så har hela lördagen också snart gått. Jag har inte lyckats med min planering så jättebra msåte jag vll erkänna men så kan det gå ibland. Nu sitter jag i alla fall och tittar på extra extra väldigt roligt faktiskt :) Förutom det så för jag faktiskt ingenting..

Min planering

Klockan är fyra och vad ahr jag då gjort idag? Jag har faktiskt gjort lite nyttigheter idag ävn fast jag vaknande vid tolv..

Skrivit nästan att på filosofin
Dammsugit golvet.
Städat i garderoberna

Och mitt mål med dagen är att skriva klart Filosofihemtentan och läsa ut historiaboken(ungefär 50 sidor kvar)

November= regn?

Nu har den 31 Oktober passerat och det har blivit den 1 November, en månad som jag förkbippar med regn, grått väder och kallt. Men även en månad då jag förknippar många födelsedagar bland annat min egna! I år blir jag också 18 vilket känns stort, men det är det kanske egentligen inte. På Fredagen blir det som det ser ut just nu Halloweenfest så längtar tills dess! 

Förutom det så kan faktiskt hösten vara riktigt mysig och det är hur härligt som helst att krypa upp i soffan med en varm kopp te, en filt och sig och se på någon rolig film!