melodi

Ikväll blir det en lugnt kväll för min del(som det ser ut nu), så det blir nog att se på melodifestivalen som faktiskt är idag. Hoppas det är någpra bra låtar bara.. tycker inte det varit några superbra hittills.

Vem vem vem ?

Tänkte att jag skulle bjussa på en liten bild som inte var allt för länge sen jag målade. Målade den i veckan så ja här är det : Kan ni se vem det är nu då?


Hejsan!

Hejsan Hoppsan! Jag vakande för en timme sedan ungefär och gick och la mig när klockan var nämre halv sex. Så jag är med andra ord ganska så trött. Måste föresten säga att det var väldigt roligt igår alltså! Var länge sen jag hade så kul hahah, och det måste verkligen göras om fler gånger.

IDag vet jag inte vad som sker med dagen, melodifestivalen går ju så kanske blir det. Men det får som sagt dagen avgöra

JAG vill också måla så!

Jag sitter förtillfället och tittar på massa youtube-klipp på folk som målar. Alltså jag kan inte mer än säga att jag är fashinerad hur snyggt en del kan måla. Ibland önskar jag att jag var lika bra.... fast som man säger övning ger färdighet. Jag älskar och måla och bara för att jag inte är lika bra som proffsen så ska jag inte ge upp det. Det är ju det som lugnar mig när jag är stressad osv. Dessutom är det ju bara roligt när man ser hur mycket man utvecklas!

Jag menar titta bara på vad denna människa har målat, visserligen snabbspolning men visst ser man vem det är ?! åhh jag blir allt lite avundsjuk...

Lovande

Idag befinner jag mig hos mamma och har nyligen ätit väldigt god mat! Fortfarande har "the river flows in you" fastnat på mitt huvud. Det är väll både bra och dåligt  antar jag. Tyvärr så tröttnar man oftast när man lyssnar så mycket på en och samma låt men det får jag väll ta och göra då :P

I morgon ska ett arbete i Internationella Relationer vara inlämnat och jag har typ kommit halvägs känns väldigt lovande eller hur ??...

Teckning teckning

Och så har ytterligare en skoldag gått, lite kortare idag då vi fick sluta efter vi gjort ett prov i engelska. När jag kom hem färdigställde jag teckningen jag påbörjade i går kväll. Jag har en tidens att börja måla och sen helt plötsligt "glömma" att jag målar och sitta vid datorn eller tvn istället. Jag älskar att måla men att måla i sträck.. hm.. det är jag dålig på.

Här kommer i alla fall den bilden jag färdigställde idag. Tyvärr väldigt dålig kvalite och alla detaljer och sånt kommer ju inte med när man scannar in den till datorn...


Så kan ni nu se vilka detta är?? Tjejen på bilden blev jag ganska nöjd med, killen vet jag inte.. hm.. han var svårare än vad jag trott.


Musik musik musik

Alltså att lyssna på musik är något som jag aldrig skulle klara utan, dock behöver det inte alltid vara låttexter med i bilden. Dena låt som är med i Twilightfilmen är så himla bra, så vacker på så många sätt! Tänk att bara ett piano kan låta så vackert.. nästan så att man saknar att spela lite (visserligen var jag ursel men ändå!)

Meningslös

Så har ännu en meningslös dag gått. Idag har jag inte gjort någonting som vanligt med andra ord. Visserligen var jag ute och gick i kanske 1 ½ timme men annars så har jag ingenting roligt att säga(om det ens är roligt att veta att jag varit ute och gått).
JO en sak.. det var mer än en vecka sen jag målade sist och nu ikväll fick jag bara för mig att måla, så nu sitter jag här väldigt koncenterad(vilket är bra då jag slipper tänka på allt annat). Är redan inne på min andra teckning visar nog de i morgon då jag scannar in dem..

ingenting

Hade ingenting att skriva om igår och har väll egentligen ingenting att skriva om idag heller... så.. jag lägger upp en bild jag målade för att bra tag sedan..


En ledsen clown för de som inte ser det.,

En av de sjukaste drömmar jag drömt!

Ni som känner mig vet att mina drömmar kan vara ganska så mysko..
Nu har jag återigen drömt en sjuk dröm.. kommer dock inte ihåg så mycket av den, men ska berätta det jag kommer ihåg(och ja det kommer låta sjukt)

Det började i alla fall med att brannalarmet gick.. i alla hus på min gata. Så givetsvis blev det kaos och alla sprang ut till "ängen" som finns 50 meter från mitt hus och ligger precis utanför gatan så att säga. Där samlades då allt folk och det visade sig att det brann i min kompis hus, som bor på samma gata som mig (Emelies hus då). I alla fall så såg jag och någon annan jag pratade jag som jag inte minns vem det var att det glödde i ett av rummen då. Alla människor ringde samtidigt till brannkåren men det tog typ en timme innan någon kom. Och då "glödde" det fortfarande bara i fönstret, men ändå var det en stor kalabalik..
Innan brannbilarna kom så var det också en gravid kvinna som skulle föda vid gränsen till kompisens tomt och själva ängen. Observera att det var snö ute och svinkallt!. I alla så brydde sig ingen att hjälpa henne utan och fick klara sig själv. Det tog ett bra tag och när hon sedan krystat klart så visade det sig att det var en grön vuxen tomtenisse. Han från filmen "ELF" eller vad filmen nu heter. Helt sjukt var det! Kvinnan låg sedan och vaggade honom som då var vuxen!!

Några minuter senare kom brannbilarna och då började det brinna jättemycket i rummet, men brandbilarna var kvicka och kunde rädda resten av huset förutom det rummet då.
Efter det gick alla människor hem till sig igen och efter det vet jag inte vad som hände..

Jag måste bara säga att detta toppar nog "top fem listan" på mina sjukaste drömmar. Hur jag kunde få ihop denna dröm är för mig fortfarande en olöst gåta!

Att inreda

Alltså ibland vill man inget hellre än att flytta till sitt egna och ibland känns det jättebra att bo hemma...
Fast tänk när man kan flytta hemifrån, man kan inreda och dona precis som man själv vill ha det! Det är nästan det jag längtar efter mest, att få köpa in möbler, prydnadssaker osv. Självklart finns det också en liten del som säger att det skulle nog vara skönt att få vara för sig själv också, att laga mat när man vill, städa när man känner för det. Ja helt enkelt göra som man vill! 

I vilket fall som helst så hittade jag ett spel där man kunde intreda sitt egna rum, eller som jag såg det som en liten "etta" haha.. Ja kalla det  barnsligt att spela såna spel om ni vill men jag tycker faktiskt det kan vara ganska så kul i brist på tråkighet! 
Här ser kan man då se hur mitt rum, eller den lilla "ettan" skulle se ut på ett ungefär haha. Älskar den mörkgråa väggen med alla garderober så himmla snyggt!... enligt mig då.
 
Kanske ska tillägga att det inte finns så mycket möbler och saker på spelet.. hade gärna haft några spelgar brevid garderoberna tillexempel.. ;)

Det händer mycket

Ibland kanske det hjälper att "ge upp hoppet för ett ögonblick". Det gick faktiskt ganska så bra för mig idag på körlektionen och jag har nu bokat upp mig för landsväg eller "Kalmarrundan" som man kallar det. Körkortet närmar sig med  stora steg nu... förhoppningsvis har jag det ill i början av April i alla fall! skoj skoj!

Annars så gör jag inte så mycket idag, funderar på att sitta lite med Internationella Relationer då man ha skrivit en rapport tills nästa vecka. Eventuellt blir det också att sitta med projektarbetet en stund idag(fast det beror på om Lina kan och såg ).

Jag vad ska man säga... mycket som händer under vårkanten, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.. kan inte bestämma mig..

zzz

Idag är jag verkligen "uppe med tuppen" kan man ju säga. Klockan kvart över sju ringde klockan och det var bara att masa sig upp, trots att sängen lockade en aning mer. Det känns  lite jobbigt att behöva gå upp så pass tidigt då man har sportlov, men jag klarar mig nog ändå. Fast jag är inte en morgonmänniska precis..

Jaja nu måste jag borsta tänderna och sen trampa iväg,

Ibland känns det meningslöst

Alltså ibland känns det som att det går riktigt bra för mig, och ibland tvärtom. Ibland (som idag) känns det bara lönlöst, jag kommer aldrig att lyckas, det kommer aldrig att gå. Det är bara att inse att jag är för dålig. Fast samtidigt det tar olika lång tid för olika personer, bara för att det tar "lite längre" tid för mig så innebär väll inte det att jag aldrig kommer att lyckas?. Nej jag hatar bara att det ska vara så svårt, när man började man trodde man att det var hur enkelt som helst, där hade jag väldigt fel kan jag säga.

Det jag pratar om är mitt körkortspluggande, jag vill ha mitt körkort, jag ska klara det och de som känner mig vet att jag är ganska så envis. Men ibland så rinner bägaren ur mig och jag blir en person som tror att den inte duger till något. Inte bra alltså...


Ståuppkomiker

Att titta på ståuppkomiker är alltid lika roligt tycker jag! Förra året vad jag och en kompis på Big Comedy och en Turné med Björn Gustavsson, Soran, Özz och Måns Möller. Båda två var minst lika roliga och detta är verkligen något jag skulle vilja göra fler gånger! 

Jag vet inte om jag har någon större favorit när det gäller ståuppkomiker. Men Johan Glans tycker jag nog är en utav de bästa, sen såklart Robert Gustavsson. Men finns många många fler som är bra också såklart! Har ni någon favorit?


Det går inte bra

Altså vad ska man säga? Jag ska sluta lova mig själv saker, blev troligen inget med varken träning eller teoriplugg idag. Fast Lina och jag ska faktiskt sättta oss med projektarbetet idag!

Just nu sitter jag i alla fall och målar lite grann(ovanligt? Nej). Samtidigt har jag MTV på i bakgrunden och jag har kommit på att de upprepar låtar kanske en gång i halvtimmen  eller någon. Jag har lyssnar på The killers- Human tre gånger sen jag satt på TV:N vid halv tolv. Lite tjatigt måste jag säga men visst det är ju en bra låt så ;).


Två bilder med dålig kvalite som jag suttit och målat lite på. Bilden på hunden är dock inte riktigt klar än..

Jag är dålig på att hålla saker

Jag är bra på att säga saker jag ska göra, jag är inte lika bra på att genomföra dom. Jag hade lovat mig själv att gå upp halv tio för att göra mig i ordning och vara iväg på cyklen vid halv elva för att plugga på teorin på körskolan och sedan iväg och träna. Istället vaknar jag nästan en timme senare och får mer eller mindre panik. När jag väl hade gjorde mig i ordning tittade jag ut genom fönstret  och såg att det böjat snöa, det är inte lätt snö som snöar utan det blåser ju samtidigt. Det finns väll roligare saker att göra än att cykla i "snöoväder".
Så nu är min plan att vänta en liten stund och fortsätter på detta spåret så får jag väll be pappa köra upp mig sen.. ja jag är lite lat kanske..

Senare idag ska troligtvis Lina och jag sitta en hel del med vårt projektarbete!

Vad har jag gjort idag

Vilken jobbig seg dag detta har varit. Hela dagen har redan gått och jag har inte gjort någonting. Visserligen så kände jag att det var skönt att få en sådan dag idag och sen är jag fortfarande lite trött sen igår(ja kanske en dålig ursäkt). I alla fall så har jag hunnit med att plugga lite på teorin, är hemma då. Sen har jag även, målat, sett på tv och hm.. gjort ingenting!.

Bjuder i alla fall på några bilder sen igår:

bild på mig, jag vet att jag ser lite ehm.. rolig ut men återigen jag är nybörjare!. Och vad som försigår med mitt ena ben där vet jag inte, ser väldigt mysko ut.

Detta är då en bild på någon slags kran(?) av något slag. Ingen aning om vad det är men tyckte bilden var lite häftig i alla fall.

Sist en bild på en solnedgång från ett torn som fanns i närheten av backarna.

Igår

Igår blev det väldigt lite uppdatering eller ja ingen uppdatering alls kanske man ska säga. I vilket fall som helst så var jag ute hela dagen. Jag hängde med mamma och co. till en backe här i närheten. Jag fotade en del och tittade på när andra människor åkte skider och snowboard. I vilket fall som helst så bestämde jag mig att testa åka lite skidor. Så jag gick och hyrde mig ett par (jag har aldrig stått på ett par slalomskidor, eller var det kallas innan!).
Det gick förvånadsvärt bra faktiskt, jag trillade inte en enda gång men jag råkade dock åka in på en skogstig då jag inte visste hur jag skulle få stopp på farten haha! Men förutom det så gick det jättebra och det var riktigt roligt för den delen med!!

Idag har jag extrem träningsverk i benen, kanske inte så konstigt då jag åkte i kanske en och en halv timme eller ¨något. Gör verkligen hur ont som helst att gå i trappor haha!


En romantisk flamingo..

Tråkigt som jag har så klickade jag in mig på spela.se och vidare på ett spel jag snackat om här förut. Tänkte för skojs skull se vad jag skulle vara för slags djur idag. Resultatet blev en romantisk flamingo. Haha ja vad ska man kan göra mer än att skratta....


Dagen

Var precis ute och busade lite med min katt, som tydligen älskar snön!?. Är det vanligt att en katt tycker om kall, blöt snö? I alla fall ibland börjar jag undra om han inbillar sig att han är en hund eller något. Jaja jag filmade i alla fall han roliga ryck han fick, vet bara inte om jag orkar ladda upp klippet på youtube eller så. Men visar så länge en liten bild sen förra året tror jag. Lite dålig kvalite på den dock.


På tal om annat blir det en tv/film- kväll med Emelie och Lina idag, med massa, chips, ostbågar och popcorn! Alltid lika roligt.
Måsta också tacka Emelie för en trevlig kväll igår, tack för att jag fick komma på din födelsedagsfest!:)

Alla hjärtans dag

Dagen efter Fredagen den 13:de är det alltså Alla  dag idag. För mig är det som vilken dag som helst.. tycker det är ganska så överskattat och visst har jag väll mina anledningar till det. Jag menar vem ska man fira Alla hjärtans dag med? JO sin kära, eller ja den man tycker om... Hm.. nej jag tycker inte om Alla  dag helt enkelt. Säkert roligt för dem som har någon. Men i alla fall ha en underbar dag alla!!! Det ska inte jag ha, eller jag ska försöka ha det så bra det går kan man väll säga.

Fredagen den 13:de

Fredagen den 13:de idag, fast det är väll kanske ingen som missat?

I alla fall så hade jag två prov, ett muntligt och ett skriftligt idag. Det gick väll sidådär om jag får säga det själv. Min starka sida är inte att prata muntligt. Eller jo när det gäller att prata "normalt" och inte prata skolsaker så kan jag allt prata, men inte annars. Har alltid fått höra så länge jag kan minnas att jag måste delta mer muntligt på lektionerna. Det spelar nog ingen roll hur mycket de tjatar jag kan bara inte ändra mig.. mysko mysko.

Idag blir det i alla fall födelsedagsparty då Emelie, min vän  fyllde 20 år igår!  :).

Plugg

Plugg plugg och åter plugg står på mitt schema idag.. Inte så speciellt kul om jag får säga det själv, fast det är väll ingen som älskar att plugga kanske?
I alla fall så ska jag ha psykologiprov i morgon, och sam vanligt får jag alltid panik dagen innan och spendera hela dagen med att råplugga. Vet dock inte om det är en superbra metod så har börjat med att ta det lite lugnare med råpluggandet. Inte nog med detta så måste jag också läsa igenom ett häfte på samhällen idag med. Så med andra ord ingen rolig dag idag.

Bild


Denna sångerska blir härnäst ut bland mina målarteckningar. Jag vet att det är svårt att se alla detaljer men min scanner är inte så särkilt bra och tar inte upp allt.. I alla fall så om ni inte ser vem det är ger jag en ledtråd och säger att hon sjunger bla.
Live your life, som förövrigt är en riktigt bra låt!!

Top Model

Nu har jag precis tittat på Top Model 11. Vinnaren blev ju McKay som jag tycker var en värdig vinnare. "Hejade" inte på någon speciell men hon va väldigt duktig och jag tycker att denna bilden( se nedaför) är så himla grym!
 

Vilken dag..

Dagarna tickar fram och idag slutade jag fick kvart över ett. Begav mig sedan till stan där mina planer var att köra tredje boken i "twilight-serien" dock var den slut för tillfället så jag får vänta ett tag... sen var mina planer att sitta och plugga på körskolan men mitt lösenord funkade inte så blev med andra ord inget uträttat  på stan.

Nu sitter jag i alla fall här och har fortfarande inte öppnat psykologiboken.. får lite dåligt samvete om sanningen ska fram. Måste också sitta öch svara på frågorna då jag ska ha körlektion i morgon. Som sagt det är mycket som bode göras... just det glömde att jag ska läsa igneom ett 60 sidor om "statens offentliga utredning". Någon mer är jag som längtar efter ett sportlov?...

Eller jag längtar egentligen inte för jag vet hur mycket som måste göras under lovet sen har jag ALLITID en tendens att bli sjuk på loven,, då menar jag verkligen alla lov.!


Psykologi-plugg

Siitter just nu och tittar på Instuderingsfrågor till Psykologi A. En intressant kurs men ändå jobbig på något sätt. Eftersom det är prov på fredag och det känns som att jag inte kan så mycket som jag bode kunna så gäller det att vara ute i "god tid". Vanligtvis sitter jag två dagar eller en dag innan och pluggar in allt. Men nu är det alltså ett undantag, nu gäller det bara att hoppas på att det går bra på provet med. Jag ska inte ha för höga färväntningar det är då det går dåligt inte sant?

Tisdagen och gissa skådespeleska?

Så har snart tisdagen gått också. Slutade vid fyra idag och har sedan dess lagat mat och bara slappat. Nu tänkte jag i alla fall börja på Internatinella Relationer arbetet som man ska ha börjat med(vilket jag inte har gjort).

Jag visar också en bild jag målade häromdagen på en skådespeleska. Kan ni se vem?...

Kanske lite svårt att se vem det är?..


Ett år går fort

Sitter och tittar igenom bilder som togs för ett år sedan. Vet inte vad jag ska säga förutom det som många säger. Tiden går väldigt snabbt. Och som jag brukar lägga till "tiden går snabbt fast man inte alltid har roligt"


"allt går fel"-dag

Extremt sega dag... visserligen gick jag inte full skoldag till fem idag men i alla fall. Idag är en sådan dag då det känns som "allt går fel". Ingenting blir osm man vill, jag kunde inte ens baka pannkakor idag?! Jag menar det är väll den enklaste man kan göra.. nej då ska det givetvis krångla, första pannkakan fastnar i plåten trots att jag hade smör i. Andra smultade sönder sig?! och så höll det på tills jag kom till fjärde pannkakan då gav jag BOKSTAVLIGEN upp. Gjorde mig istället ett par varma mackor.

Som sagt alla dagar kan inte vara lysande, men det är riktigt irriterande att ha såna här dagar "då allt går fel" inte sant?

Beck

Har precis tittat på Beck- flickan i jordkällaren. Har inte sett den förut faktiskt, men den var bra tycker jag!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Bland annat denna som är med i Twilight filmen. Väldigt bra låt tycker jag.

Arbete och Dagens bild

Nu har jag suttit och skrivit klart två arbeten, riktigt härligt att bli av med sånt. Fast återigen när man blir av med något så kommer alltid något nytt. I alla fall så har jag nu tagit en paus i pluggandet, ska snart ta och skriva klart mitt "cv" och "personliga brevet" som vi håller på med i Svenska C. Visserligen ganska så lärorikt men lite jobbigt att andra i klassen ska bedöma det sen.. Jaja. det löser sig nog!

Bjussar på en liten målarbild också.. (är helt inne att måla djur just nu, något som jag förövrigt inte är så "jättebra" på.. men övnings ger färdighet!)

Söndag

Jag lovade mig själv att  inte sova så länge idag. Det jag lovat mig själv gick inte bra. Jag vaknade klockan ett och fick mer eller mindre panik. Så sprang upp, åt "brunch" och gjorde mig i ordning. Vid halv tre ungefär begav jag mig till gymmet där jag var i ung. 45 min. Sedan begav jag mig hem, och nu sitter jag alltså här och väntar på maten och ska efter det göra en massa inlämningarbeten som jag borde ha gjort för länge sedan... suck

Dagens bild: Kattunge

Dagens bild blir på denna lilla söta kattunge som jag målade häromdagen.

Tröjor

Jag har ju tidigare testat att trycka egna bilder på t-shirt, jag blev vädligt nöjd med resultatet och funderar på att trycka fler tröjor som jag själv har målat. Jag vet dock inte riktigt vilket tryck det blir härnäst, detta är några av förslagen:

(klicka för förstoring)


Discohamster!

I brist på tråkighet gjorde jag ett test på spela.se.
Idag är jag alltså en discohamster!


Dagens bild

En liten dagens bild blir en bild på Nasse. Som jag målade när jag var nyss fyllda tio år (tror jag)haha. Jag var som galen i lilla Nasse när jag mindre och tyckte han var så söt. Har säkert ett tiotal bilder på bara han, men här kommer i alla fall en av dom.


Äntligen

Nu har jag äntligen efter många om och men, och lite lathet från min sida börjat på gym! Det är faktiskt ganska roligt och väldigt induviduellt, det är bra. Nu måste jag bara fortsätta vara duktig och fortsätta gå till gymmet. Men det ska nog gå bra, som jag brukar säga: Ska den som ge sig ;)

Nu ska jag ta en ducsh och sedan blir det mat.

Ledig

Ingen skola på hela dagen idag! Så himla härligt, vaknade för kanske 20 minuter sedan och har sedan dess mumsat i min goda varma mackor och ett stort glas med juice. Ska snart ta och göra mig i ordning då jag (tyvärr) måste cykla upp till stan i detta snö/regn oväder som pågår utanför mitt fönster. Väl i stan (om jag nu tar mig dit haha) ska jag ha körlektion, ska ska jag också ta och köpa den andra boken i Twilight serien. Ha en bra dag!

Bra låt!

Sitter just nu och lyssnar och målar lite grann. Älskar verkligen denna låt! Första gången jag hörde den var i Sex and the city filmen. Som sagt väldigt bra låt.

Dagens bild..

Dagens bild blir en snabbskiss som jag målade på kanske en kvart.

Onsdag

Så vad har jag då gjort under denna dagen? Jo jag hade lektioner fram till ett, cyklade sedan hem och sen var det att sticka igen för att göra en intervju angående vårt  projektarbete. Så det är väll så min dag har ett ut än så länge. Ska försöka att göra lite nytta idag genom att göra två saker som jag ligger lite efter med. Annars blir det väll till större del en slappdag, eventuellt börja träna på gym idag med..


Dagens bild

Dagens bild lägger jag upp nu. En inte lika så gammal bild som gårdagens. Målade denna för några dagar sedan. Blev dock inte helnöjd med den, sstör mig bland annat på näsan, men man kan ju inte allitd bli nöjd eller hur?

Kan ni se vem det är?..


Tisdag

Och så var man äntligen hemma från skolan. En dag till fyra är väll inte roligaste, trots att jag fåt till fem på måndagar är tisdagar värre då jag har väldigt många lektioner. Men som sagt hemma nu, nu väntas bara lite god mat. Sedan blir det plugg och eventuellt träna

dagens bild

Dagens bild blir en lite äldre bild,  som jag målade när jag var 12 år tror jag. Måste väll ändå säga att min målarteknik har utvecklats sen dess!


hemma

Och så var man hemma från skolan. Ätit och suttit vid datorn. Planerna för dagen är inte stora utan blir bara att slappa. Sitter just nu och lyssnar på Live your life med Rihanna. Härligt och svängig låt tycker jag!

måndag

God morgon god morgon. Har precis gjort mig i ordning och ska alldeles snart bege mig till skolan. Blir en riktigt lång och tråkig dag då jag går till klockan fem idag. Så hur jag ska klara det är en bra fråga! Men jag får göra mitt bästa helt enkelt. Ha en bra dag 

Dagens bild


En teckning som jag målade för en vecka sedan skulle jag tro.

god morgon

God morgon god morgon vaknade för ungefär en timme sedan, bestämde mig med andra ord att ta en liten sovmorgon. Nu sitter jag nerkrupen under täcket och halvkollar på skidor. Idag bli det nog till större delen en slappdag(undantag de två sakerna jag måste plugga på idag).

god natt

Med Denna bild säger jag god natt. Ska för en gångs skull "lägga mig i normal tid"  ( vad det nu innebär). I morgon blir det plugg och lite sådant. Ska lägga över lite bilder jag målat  till datorn med, har blivit väldigt lat på sistionde, har misstankar om att det kan vara skolan som gör mig så trött...