Så snygga jeans!

Har länge spanat efter ett par nya jeans som jag känner at jag behöver. Båda dessa byxor är grymt snygga och skulle helst av allt vilja ha båda två! Tyvärr är jag inte gjord utav pengar så jag får nog ta och priotera..

ÄNTLIGEN!

Äntligen äntligen klar med vårt projektarbete! Det var varit uppförsbackar men också nerförsbackar men nu är den alltså klar. Guideboken över vår kommuns kulturarv! Spännande spännande. I morgon ska vi länge in arbetet och jag håller verkligen tummarna på att vi får det högsta betyget nu! Det tycker jag att vi har förtjänat.. så mycket tid som vi har lagt ner menar jag..

en rolig sida

Hittade en rolig sida när man kunde göra olika effekter på bilder. Här kommer några:
 


Jobbig helg

Jag har varit ganska så mycket inaktiv här på bloggen de senaste två dagarna och det lär nog förbli så resten utav helgen också.
Idag kan jag kortfattat säga att jag har haft körlektion nämligen Kalmarrundan, så det jag har kvar nu är något som kallas "riskettan" som är en föreläsning på 3 timmar och alkhol och droger  etc. Som om man inte redan har hört tillräckligt om det!.. efter det kan jag sedan göra provet och uppkörningen. Kanske blir ngtn repition med körläraren innan dock.
Sedan i princip hela dagen har Lina och jag suttit med projektarbetet.. vi är ÄNTLIGEN klara med själva boken och vi har BARA diskutionen kvar nu, riktigt sköööönt!

I morgon(eller ja senare idag efter att jag sovit) ska jag göra högskoleprovet som börjar vid 8.30 och håller på till 16.20 ungefär. Lång dag med andra ord.. ursh!

Så rolig kommer min helg ser ut..

mitt vardagsrum?

Jag har många gånger tänkt på hur det skulle se ut i min lägenhet när jag flytter hemifrån och eftersom jag har känt mig lite rastlös(vilket jag inte borde känna då jag ha massa saker att göra) tänkte att jag skulle försöka se om jag kunde fixa något i photoshop på ungefär hur jag vill ha det.

Ska nämna att jag verkligen är ursel på Photoshop och allt sånt men något i denna stilen skulle jag vilja ha mitt vardagsrum. Alla möbler, vaser etc kommer från Ikea.


Här har vi då hur det ser ut från soffan där man ser Tvn, ett snyggt tvbord. En snygg tavla där jag skulle ha egna kort som jag själv tagit i stället då. Två snygga svarta cdställ där jag även skulle tänka mig att ha alla DVD-filmer.

Här ser vi hur det ser ut vid soffhörnan. En nsygg svart soffa och en pall där man kan krypa ner och se på tvn som är mittemot. Det svarta strecket som är det ska vara någon slags skärmskymmare eller en bokhylla som gör att man får ett eget litet hörn där man kan krypa ner och läsa en bok om man känner för det.

Sedan har vi hur det ser ut från dörröppningen och frammåt mot fönstret. På den vänstra sidan är ju där soffan och det står och på den högra där tvn och det står. Jättensyggt med lite växter vaser och ljus i fönstret. (Jag vet att det ser väldigt litet och trångt ut på denna bild, men som sagt man får ha sin lilla fantasi)

Något i den här stilen skulle jag alltså vilja ha mitt "framtida" vardagsrum. Såklart behöver ju inte allt vara från Ikea, men många snygga saker har dom ändå!


Mycket blir det

Idag när jag vaknade slog det mig att vi har studiedagar imorgon och på fredag riktigt riktigt härligt om jag får säga det själv! Dock ska jag plugga och göra massa nyttigheter i alla fall då jag måste det mer eller mindre. I morgon ska jag i alla fall gymma(vilket var ett tag sen- måste ta tag i den biten igen). Sedan ska jag övningsköra in till kalmar med och gå lite på ikea och så. Sen tror jag att Lina och jag ska sitta med projektarbetet, det är verkligen inte mycket kvar nu och jag känner miig nöjd med det vi har gjort!
PÅ fredag blir det troligen min sista körlektion innan uppkörning och teoriprov vilket såklart känns bra men ändå så jäkla nervöst!
På Lördag sen blir det att sitta med högskoleprovet i princip hela dagen! Klockan åtta tror jag det börjar och håller på till fyra. Gissa vem som kommer somna på soffan i ren utmattning? JO jag!

Nej nu ska jag återgå till mitt Tv-tittande och datasurfande!

Hittat min klänning!

Jag tror äntligen jag har hittat den studentklänning  som jag vill ha på studenten, Den dagen då jag kommer sjunga och skrika för full hals den dagen som bara kommer hända en gång i mitt liv.
Samtidigt som man längtar så längtar jag inte. Vill inte bli äldre än vad jag redan är(åldernoja redan?! är det normalt?). I alla fall tänk om man kunde förbli som Edward lika gammal i flera hundra år? Skulle kanske vara väldigt drygt i slutändan men jag hade gärna varit 18 ett år till och skippat att fylla 19 och sedan går rakt på 20 nästa år istället!

På tal om studentklänningen då så hade jag ju från början tänkt att sy min egna klänning, orginell tänkte jag. Men när jag insåg att sy inte var min starka sida skippade jag lite den ideén och köpte mig en klänning på Gina Tricot som förövrigt är supersnygg den med. Men när jag senare spanade in på Gina Tricot(ja jag är Gina-fans) så hittade jag ytterligare en superdupersnygg klännig som satt som ett SMÄCK på mig om jag får säga det själv. Så ja nu har jag i alla fall ett beskymmer mindre att tänka på vilket känns bra.

Måndag

IDag har jag faktiskt inte gjort alls mycket vilket är bra skönt det med! I morgon blir det dock lite mer görande då jag lovat mig själv att sitta lite med engelskan och plugga på körteorin, det närmar sig ju trotsallt till det blir prov och uppkörning.

Ska i alla fall ner snart och göra mig några varma mackor hade jag tänkt och sen slå mig ner framför tvn då det finns en hel del att se på ikväll!

Vem är det?

Har inte så mycket att skriva idag så lägger därför upp en bild jag målat. Vet inte om man ser vem det är dock.. men här är den i alla fall :


Kvaliten på bilden är tyvärr dålig och jag insåg precis att jag kanske inte var helt klar med bilden egentligen..

Lördag och sooool

Ytterligare en dag med klarblå himmel!  Så himla härligt nu känns det verkligen som att våren närmar sig med stormsteg, härligt härligt som sagt!  Ska försöka ta och gå en runda senare eller kanske sticka upp till gymmet och träna lite. Jag har verkligen varit ursel på det de senaste två veckorna men jag får helt enkelt skylla på projektarbetet som det är EXTREMT mycket jobb med och sedan att man har MASSA annat att göra i skolan och på körkortsplugg gör det hela inte lättare precis..

Nej nu ska jag faktiskt gå ner och äta lite frukost i alla fall. Och njuuuta av det underbara vårvädret!


Fotot är taget utav mig förra våren/sommaren
Såhär vill jag att det ska se ut på äppelträdet, stora fina rosa knoppar och en geting!

If I were a rich girl

Om jag hade mycket pengar hade jag redan varit i full gång och klickat hem massa med snygga vårplagg! Dock är jag inte så rik som jag önskar så får i stället prioritera vilket är nog så svårt bara det..
Jag har också en ganska så stor beslutsångerst när det gäller min studentklänning. I början var ideén att jag skulle sy min egna klänning nu har jag nästan lämnat den lite på hatthyllan då jag kommit på hur dålig jag är på att sy. Sedan köpte jag jag en klänning på Gina Tricot för kanske två månader sedan. Väldigt snygg men det finns ju så många fler snygga klänningar som dessutom har ett bra pris! Har hittat en ny "förälskelse" nu och funderar på att köpa den med. Jag menar man kan ju aldrig få för många klänningar eller hur?!

Sen när man känner att våren börjar komma allt närmare är det ju så mycket annat man skulle vilja ha med!
"If I were a rich girl" nananana


 (klicka för större bilder)

Fredag

Då var det Fredag igen och jag sitter för tillfället och halvtittar lite  på Ungdomens Riksdagl. Ganska intressant att se och höra på olika frågor och åsikter som ungdomar i min ålder ha och också intressant att får höra svaren på frågorna som ungdomarna stället till olika ministrar.

Förövrigt har jag inte så mycket att säga.

PANIK!

Långa dagar men ändå snabba dagar. Stressade dagar men kanske ändå dagar, Dagar då jag känner mig lugn och vet exakt vad jag vill studera till, dagar då jag känner precis tvärtom och känner mig helt vilsen. Dagar då jag bara vill vrida tillbaka tiden till den "gamla goda och obeskymmeslösa tiden" och dagar då jag längtar till en "bättre framtid".
Såhär tickar mitt liv på hela tiden och det kändes som att det var igår jag skrev att det var tre månader kvar till studenten, nu är det närme två månader kvar än tre månader kvar!? Vart i hela friden tar tiden vägen? Jag hinner inte ens blinka förrän det gått en dag.
 
I morgon är det fredag igen(?!!!!). Jag kan bara inte förstå det. Om mindre än en månad ska dessutom jag ha bestämt mig om jag ska studera vidare då sista allmäninsdagen för högskolan är den 15 April. Snacka om panik! Inte nog med det lärare lastar på nya läxor, prov hemtentor, inlämninar, uppsatser ch dylikt hela tiden. I morgon är det också egentligen sista dagen för projektarbetet men Lina och jag är inte klara än...

Ursh ursh ursh. Jag vill stanna tiden. Hinna fundera hinna tänka hinna ja hinna fatta att jag lever! Just nu flyter jag bara med i den våldsamma strömmen som pågår och hinner inte inte fatta hälften av allt som händer. Detta är en tid då man på något sätt ska njuta att det bara är så pass lite kvar i skolan som det är. Men nej jag njuter inte för jag förstår inte vad som pågår! Jag har helt enkelt panik.
Snart så

Äntligen är Lina och jag snart med vårt projektarbete. Det har lagt ner många timmar på det om jag hoppas få det högsta betyget på detta nu! Kommer kännas så skönt att lämna in det(visserligen ska man skriva en diskution och sen har vi en fördjupning kan man säga i historia) men i alla fall så kommer det blir skönt att läman in det! En sak mindre kan man säga. 

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försvinna in i Bella och Edwards värld ett tag!


Test test

1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
Det var inte alla som uppskattade den tanken. (från Så länge vi båda andas)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ingenting, luft ;)

3. Vad såg du senast på TV?
Top Design

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
19.30 (klockan var 19.33)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n i bakgrunden( HOw I meet your mother)

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Jag var cyklade hem från skolan, klockan var väll runt halv fyra. Efter det var jag bara ute och andades lite friskvårluft!

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Några bloggar

8. Vad har du på dig?
Mörkblå jeans, och ett svart linne

9. Drömde du något inatt?
Ja det gjorde jag och det lilla jag drömde var sjukt! Minns att jag skulle pakera någon bil och jag glömde lägga i handbomsen så den rullade bakåt och krockade med en annan bil. Sen var jag på någon fest(under samma tidpunkt som jag pakerade bilen). Väldigt rörigt nu i efterhand..

10. När skrattade du senast
När Lina skrev en rolig sak på msn, som hon och en annan hade skrivit till varandra. var väll cirka 10 min sen

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
På väggarna finns det en lite bokhylla, två tavlor och en spegel

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Nej det tror jag inte

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Den är väll bra, är rastlös fast att jag inte borde vara det för jag har väldigt mycket plugg att göra

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj jag minns inte ens... men det kan vara hm.. I hennes skor eller något

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
Massa massa kläder och skor. Troligtvis köpa en stor och fin lägenhet och inreda den supersnyggt! Läsa någon rolig utbildning utan att tänka på kostnaden(då jag är multimiljonär).Ut och resa till något varmt land och koppla av. Finns mycket jag skulle göra om jag var rik! (känner mig lite egoistisk och bara rappla upp saker som är bara för mig) Så jag skulle också såklart ge lite pengar till de behövande.

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.

 
17. Tycker du om att dansa?
Ja jag älskar att dansa! är dock ursel på det :/

18. George Bush?
Har inget att säga

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?

Om det blev en pojke skulle han nog få heta något som: Teo, Leo eller Noah och om det var en tjej(som jag tycker är svårt att komma på namn till) skulle det nog bli Cecilia, Anastasia är fint men känns lite gammalt kanske och sen Ella som är ett väldigt fint namn med. Det är svårt det där :P

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja det skulle jag nog kunna tänka mig, vart vet jag dock inte och jag skulle nog få en lite hemlängtan, men skulle absolut kunna tänka mig det.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Ingen aning ;)

VÅR VÅR VÅR

Den underbara vara solen lyser idag utanför fönstret, kan det äntligen betyda att våren är på väg?! jag hoppas verkligen det!. Tänk att kunna gå i ett par sandaler eller ballerinas en tunn tröja och ett par jeans, längtar längtar längtar. och sedan få byta ut vinterjackan mot en vårjacka istället. Har planer på att köpa en jeansjacka eller en skinnjacka men har ännu inte bestämt mig.

Nej nu ska jag jag faktiskt passa på att ta en skön "första-våren" promenad i den underbara solen! Sedan blir det dessvärre en del plugg, men hey jag kan faktiskt acceptera plugg sålänge solen lyser!


Titta bara på denna bild som togs för snart exakt ett år sedan, hade till och med slagit ut en låten vårblomma där brevid min söta katt.


bra bra låtar!

Det är vissa låtar som går om och om igen på min spellista det är bland annat dessa låtar:
Lady Gaga tycker jag har väldigt många bra och häftiga låtar, Likaså Katy Perry och Rihanna!


SÖndag

Idag har jag varit hos mamma hela dagen där mormor också var. Trevligt var det var ett tag sen jag såg lilla mormor med.
Jag har också färgat mitt hår med, eftersom jag var och klippte mig i fredags orsakade det att jag fick en ännu större utväxt så det som ut som jag hade en ful hatt på mig. Så jag beslutade mig för att färga mig lite mörkare och jag trivs faktskt riktigt riktigt bra i det! :)

I morgon har jag "sovmorgon" till 14.15, snacka om lång sovmorgon ;). Fast jag ska masa mig upp runt 9-10 i alla fall och plugga en massa...


teckning

Eftersom jag inte har så mycket att skriva för tillfället så visar jag en liten bild jag målade för några dagar sedan istället.
Det är lite sorgligt att jag sällan hinner måla numera eftersom det är så himla mycket skolarbeten hela tiden...


Halens

Det är sällan jag är med i tävlingar, men hos Engla skulle man skapa en favoritoutfit från Halens och ha chans att vinna presentkort  på 1000 :- och eftersom Halens har så himla mycket snyggt så tänkte jag att det kunde vara en kul sak att göra!
Så här kommer min lite mer  vår/sommar outfit. Vilket längtan man får inte sant?! 
Dock känns våren så oändligt långt bort när snön yr utanför fönstret.. 

 

Mars är inte rolig!

Sega sega mycket sega dag! visserligen så gick jag bara till 12 idag men i alla fall.. Är stressad och känner mig så himla trött jämt och ständigt. Som jag sagt innan så är mars verkligen ingen rolig månad då bland annat desssa saker ska göras:

* Göra klart projektarbetet!
* Skriva en uppsats i historia OM projektarbetet på ca 20 sidor..
* Skriva ytterligare en uppsats i Samhäll C den också på ca 20 sidor.
* Göra en hemtenta i Religion
* Läsa ut en svenskabok och sedan har en bokdiskussion
* Ha debatt i Svenska C
* Göra någon slags uppgift i Psykologi(dock inte fått den än)
* En annan uppgift i Internationella Relationer som vi inte heller har fått än

Och sist men inte minst ska jag också sitta och plugga häcken av mig på inför körkortsteoriprovet som troligen kommer ske i slutet av mars eller i början av April.

(kan hända att jag glömt något..)

Halkbanan

Idag hade jag som sagt halkbanan. I början var jag ganska så nervös men det gick snabbt över då jag insåg hur lärorikt och ganska roligt det var att köra. Man inser verkligen hur lite man måste höja farten för att en fara ska bli farligare än vad den skulle varit om man höll en normal hastighet som är anpassad till vägbanan.

På hemvägen blev det också övning på omkörningar vilket gick bra det med!
Nu känner jag att mitt körkort närmar sig med ytterligare ett stort steg och nu gäller det bara att plugga plugga plugga på teorin, men hey det ska nog gå bra!


oc tjejerna

De senaste dagarna eller de senaste två veckorna kanske man ska säga har jag verkligen inte haft tid att måla. Kanske är det bra att ta en liten paus från det med även fast att jag mer än gärna hade satt min ner i någon timme och målat. Men som sagt i sommar lär det blir väldigt mycket målande och kan garantera att det blir många teckningsinlägg :)

Här kommer i alla fall en teckning som jag målade 06-07 tror jag på tjejerna i OC Summer och Marissa. Dock dålig kvalite och tyvärr så har teckningen blekts lite grann med....


Körning hit och körning dit

Tydligen hade jag förstått lite fel, det blev inte så mycket stadskörning i Kalmar idag utan istället blev det en hel den landvägskörning, backning, vändning osv. Gick ganska så bra men ganska så jobbigt att sitta i 80 min och köra hela tiden. I morgon så bokade jag in halkbanan med så efter det blir det Stadskörning och sen börjar det närma sig slutet.

Nu sitter jag och belönar mig själv med en kladdkakebit efter körning och plugg. Ska ner ner och göra mat tänkte jag med..

Apologize

Denna låt lyssnade jag konstant på när den släpptes eller vad man ska säga. Tog sedan en paus från låten men nu kommer den nog på på replay återigen!I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But it's nothing new)
Yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
Woahooo woah

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah yeah
I said it's too late to apologize, a yeah

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground...

vill ha värme!

När man är inne i mars månad så tänker man ju ofta att det ska börja slå ut lite blommor lite sakta och att det ska vara varmare. Så är det  nästan aldrig tyvärr.. Idag har det snöat/regnat om vartannat hela dagen det är verkligen så himla tråkigt!

Tänk att kunna ta på sig en tunika eller bara ett par shorts och ett linne och kunna gå ut utan att frysa häcken av sig. Låter inte det helt underbart?! Men trots det så får man väll vänta i alla fall någon månad kvar innan man ser något resultat av detta.
Liter bilder som får en  att längta till sommaren ännu mer:Övningskörning

Jag vaknade vid 12 idag vilket jag inte planerade att göra. Istället var min plan att gå upp runt halv 11 för att sticka iväg och träna. Dock blev det inte så vilket nog var ganska bra då jag känner att jag har lite småont i halsen fortfarande.
I vilket fall som helst så kom mamma förbi och vi tog en lång övningskörningsrunda på 2 timmar runt om i kalmar. Det var väldigt bra att träna på det med tanke på att det lär bli väldigt mycket stads och landvägskörning i morgon.
Jag är verkligen nervös för i morgon med det ska nog gå bra!

Nu är jag uspertrött och väntar på maten sen blir det nog att se någon film, kanske mamma mia? Den var ett bra tag sen jag såg. Funderar också på att göra en kladdkaka så jag har något gott att mumsa på!! :)


fredag lördag

Dålig uppdatering men jag skyller på att jag inte har suttit vid datorn alls mycket. I går var jag iväg med mamma, min bror mfl. och spelade Laser Game som det kallas. (Man har några Laserpistoler och är indelade i två la och ska alltså skjuta på motståndarlaget, sen har man ett mål att vakta kan man säga)
Eftersom jag var nybörjade så kan man ju räkna ut att det bara kunde gå på ett sätt haha. I slutet fick man en kommentar på hur bra/dålig man varit och på mig lapp stod det: You made their day!. (att jag underlättade det för motståndarna genom att vara en väldigt enkel måltavla, Vilket är väldigt dåligt haha.
Sedan blev det pizza och så en trevlig dag var det allt.

Idag har jag hjälpt till att slita bort gamla tapeter hos mamma och efter det var det att åka hem till pappa ducsha och sen var vi bjudna på mat hos mina kusiner.
Så jag har med andra ord inte suttit alls mycket vid datorn för en gångs skull ;)


En sådan väst och pistol var något liknande man hade på sig då, för de som inte förstod min fina förklaring där uppe ;)

Gammal teckning

Innan jag kryper ner i min varma gosiga säng tänkte jag visa en liten bild jag målat. Var ju ett tag sedan sist. Eftersom jag inte orkar skanna eller har något batteri i kameran så blir det att visa en gammal bild.
Jag som säkert många andra tyckte om att titta på "101 dalmatinerna". Denna teckning tror jag att jag målade när jag var runt 11 år.


Tre månader kvar!

Idag beslutade jag mig för att stanna hemma då jag hade ont i halsen och huvudet och eftersom jag inte "har råd" att vara sjuk denna månaden tyckte jag att jag behövde en vilodag. Så med andra ord har jag inte gjort alls mycket idag, tittat på tv sett film och faktiskt pluggat lite på teorin inför körkortsprovet.

En viktig sak som jag vill påpeka är att det är exakt tre månader tills jag tar studenten, TRE ynka månader kvar! Om tre månader vid denna tiden sitter jag troligtvis  i det förhoppningsfulla fina vädret och äter med med släkten. Kan inte fattar att tiden har gått så fort som det gjort, menn tydligen så har den ju det!

åhhh

Vilken otroligt seg dag! Ganska intressant också kanske då alla samhällselever var "tvungna" att besöka Växjö universitet. Intressant som sagt men väldigt mycket folk och väldigt stressigt att springa mellan salar och hoppas att man går åt rätt håll. Innan jag gick dit så hade jag en liten aning nu känner jag mig bara mer förvirrad. Det "roliga" är att sista allmäningsdag är den 15 april och jag har fortfarande inte en aning! Jobbbigt läge...

Efter jag kommit hem var jag plötsligt extremt trött och somnade. Jag sov nog i en och en halv timme... kanske en förkylning på G? Dock har jag inte tid med sådant skit! är så himla mycket i skolan hela hela tiden.....

Påse+katt=?

Vad händer om man plussar en påse och en katt?
Jo är det min katt man pratar om så hoppar han in i påsen så fort det finns möjlighet till det även om han inte få plats. Jag vet inte riktigt om det är så normalt egentligen, men Simba min katt är särskilt intresserad av just påsar, det är ju roligare än någon leksak man slänger till han tydligen ;)


Home sweet home?

Hemma från skolan och hemma från stad där jag hämtat ut ett paket, där det fanns två par skor i! Mycket nöjd med köpet. Var sedan och köpte mig så jag kan plugga på teorin hemma. Mytcket bättre för mig i alla fall eftersom jag har väldigt svårt att koncenterar mig när jag sitter vid en dator där andra och sitter och småpratar och folk går ut och in hela tiden. Det gör mig verkligen okoncentrerad, men jag hoppas detta hjälper nu så jag snart har mitt körkort!!

Nu blir det mat, är riktigt hungrig!


Mina "headers" genom bloggtiden

Eftersom jag inte har så särskilt mycket att göra tänkte jag visa lite "headrar" (säger man så? :S ) som jag har haft. Jag skapade ju denna blogg i nov 2006 men skrev aldrig något i den förrän i April 2008. Sedan dess har jag haft en hel den olika..


Denna hade jag i Juli förra året, innan dess tror jag inte jag hade någon..

En månad senare bytte jag till den här

I slutet av Augusti så blev det sedan denna lilla header

Sedan gick det några månader, fram tills november då jag denna, lilla höstheadern

När December kom så kände jag för att göra en liten "vinterdesign" så blev det också.

I Januari ville jag ha något som inte var lika vintrigt.

Och idag har jag då denna lilla "våriga" header.

Haha jag har då verkligen varierat mig kan man ju säga,alla är inte så värst bra nu när jag ser tillbaka.. men roligt att titta på hur det en gång har varit!


suck!

Äntligen hemma från skolan! Måndagar är verkligen sega och mar orkar inte göra så värst mycket efter man kommit hem med tanke på att man slutar vid fem. I alla fall så har jag inte större planer för dagen ska väll plugga lite på en "debatt" vi ska ha i svenskan i morgon annars blir det bara att slappa slappa slappa, vilket såklart inte är helt fel heller.
Dock har jag ingen bok att läsa nu.. har just läst ut tredje Twilightboken så nu väntar jag med spänning på att den fjärde boken ska släppas!!

Förövrigt är det idag exakt 3 månader och 3 dagar kvar tills jag tar studenten
( varför jag påminner mig själv om det hela tiden är en väldigt bra fråga då jag blir väldigt stressad över hur mycket som ska göras innnan och framförallt valen man måste göra.)

Mars månad är verkligen ingen rolig månad, saker som ska göras är:
* Projektarbete ska lämnas in
* Pluggning på höskoleprovet samt att göra provet med
* Plugga på teorin för att kunna få körkortet så snart som möjligt och dessutom ha landvägskörning, halkbana och allt det där (önska mig lycka till)
* Dessutom håller vi på med något arbetesområde i alla ämnen som troligen snart kommer en uppgift man ska göra.

Test

Äntligen äntligen äntligen är jag klar med Internationella Relationer arbetet! Blev dock inte så bra men hey jag orkar inte bry mig faktsikt. Nu sitter jag här och kliar mig lite i huvudet och undra vad jag ska göra, slappa? Plugga till körkort? se på tv?  eller helt enkelt fördriva tiden framför datorn hm....

Tills jag kommit på vad jag ska göra så gör jag en liten lista som jag hittade på en blogg.
1. Var du ett lugnt eller busigt barn?
Jag var nog med det lugna barnet, gjorde inte så många "hyss" vad jag vet?

2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?
Självklart SOLSEMESTER, älskar sol och varme. Har dock aldrig varit på en skidsemester så vet ju inte om jag skulle tycka det var roligt..

3. Vad tror du att du gör om 5 år?
hm.. om fem är då ska jag fylla 24 år. Jag bor troligtivs i en väldigt snygg egeninredd lägenhet och stormtrivs, har ett jobb jag trivs med eller kanske går jag någon utbildning på högskolan? Kanske något husdjur som ett katt tillexempel. Pojkvän kanske. 
hm.. tycker inte om att tänka så långt fram, det gör mig verkligen deprimerad! Bäst att ta en dag i taget i stället.

4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?
Det händer inte alltför ofta, men som alla andra har jag fastnat i Twiligjtböckerna som förövrigt är väldigt bra! Annars blir det väll sådär 2-5 böcker per år (frivilligt då) skulle jag tippa på.

5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?
Ingen aning faktiskt.. har många "kändisar" som jag tycker är. Många skådespelare som är bra men även många sångare. Kan faktiskt inte säga någon..

6. Hur är du klädd just nu?
vanligt klädd typ.. t-shirt, cardigan jeans.

7. Hade du någon favoritsyssla som barn?
Jag älskade att måla och gör fortfarande!! Annars vet jag inte, beror väll på vilken ålder man pratar om som barn antar jag.

8. Har du åkt ambulans?
Nej inte vad jag vet..

9. Vilken är din favoritalkoholdrink?
Cider måste jag nog ta och säga här :)

10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?
Jag har alltid tyckt att franska låter så fint när de pratar, därför jag välde det på gymnasiet. Jag kan garantera att det inte alls låter fint när jag pratar, får helt enkelt nöja mig med att lyssna på de som KAN prata franska ^^

11. Har du varit på någon musikfestival någongång?
Beror på vad som menas med musikfestival? haha jag har ju kollat på Rix Fm, Digiloo(hur det nu stavas) m.m Men vet inte om det räknas som det?

12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?
Nej för det är den 1 mars idag så idag har jag väll inte gjort något jag är stolt över. Förutom att jag lämande in IR i tid!

13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?
En svampburk haha! Som jag fick från Emelie och Lina(var självklart mer än det, en blandad presentlåda man kan säga). För de som inte vet så älskar jag svamp..

14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?
Hahha nej verkligen inte.. låter de säga det de vill ha sagt sen säger jag i vresig ton nej är inte intresserad... :P

15. Vilken film såg du senast på bio?
Bio? hm.. var hur länge sen som helst jag såg på bio. Tror den senaste jag såg var Mamma mia faktiskt

16. Kan du nämna tre skånska ord?
 Nej är inte bra på skånska.. ;)

17. När känner du dig som snyggast?
När jag är sminkad, har nytvättat hår och någon snygg tunika/klänning. Fast trots om jag ser ut som jag beskrivit så betyder inte det att jag alltid känner mig särskilt snygg.. ( dååååååligt självförtroende!)

18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?
Nej inte just nu

19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?
Jag har ingen aning om det.. mina joke/skämt/hyss brukar väll inte lyckas så ofta? :P

20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?
Jag lyssnar just nu på Trouble - Pink. Väldigt bra låt förövrigt !

Så nu har jag gjort detta väldigt ointressanta test


Övningskört

Klockan har verkligen tickat iväg. Den är redan halv sex och jag har inte hunnit att göra kalrt projektarbetet än. Dock kan jag inte fortsätta om jag inte får lite mat i magen, så jag sitter nu snällt och lugnt och väntar på att maten ska blir klar.
Kom nyss hem från en övningskörningsrunda, gick helt okej tycker jag faktiskt! Dock blir ju fortfarande lite smått stressad i vissa situationer som när jag inte vet vart jag ska, men körningen har blivit mycket bättre!. Körkortet närmar sig allt med stormsteg

En rolig sak som uppstod på vägen hem från Kalmar så skulle en bil köra om mig, det visade sig vara en annan som övningskörde. Tyckte situationen var lite komisk av någon anledning. I alla fall så körde jag ju saktare efter som bilden framför mig gjorde det, och eftersom jag inte hade några planer på att köra om så höll jag mig på det avståndet man ska göra. Det gjorde inte den bilen som körde om mig, han/hon låg hack i häl på den "slöiga" bilen och körde inte om den...
Hm.. blev bara lite irriterad på situationen. Men det är kanske inte så lätt heller antar jag.


Söndag idag

Nu har jag precis varit iväg och tränat! Så himla härligt att träna och sen blir man ju glad och ganska pigg efteråt ( ialla fall jag hm..). I alla fall så ska jag snart hoppa in i duschen och sedan sätta med med Internationella Relationer som ska vara inlämnat idag.. jag har typ halva diskussionen kvar och lite på resultatet men det ska nog gå att får i hop ca åtta sidor i alla fall ;).

Har förövrigt hittat en kille som jag tycker sjunger väldigt bra på youtube, sen att han ser bra ut är ju bara ytterligare ett plus i kanten!

Låten Nobody Knows med Pink är ju en väldigt bra låt dessutom!