Sticker

Sticker till Dalarna i morgon bitti. Tillabaka om en vecka.
Fram tills dess...


GOTT
NYTT
ÅR

ER
ALLA
!
!


Shoppande räka?Det här är då dagens jag.
Komiskt nog har jag inte shoppat någonting idag(har inte ens lämnat huset, knappt ens mitt rum) och dessutom tycker jag inte alls att jag liknar en räka idag, utan i såna fall mer --->
såhär <---
Det lilla som stämmer in lite är att det faktiskt inte alls skulle sitta helt fel med en god drink i handen


God Jul

Tänkte bara säga

GOD JUL och hoppas att ni alla får en bra dag med mycket mat och bra julklappar!

Har man inget att göra så..

Har man inget att göra så är detta reslutatet som kan bli:


Eller varför inte sitta och mixtra med designern på sin blogg. Har faktiskt lyckats med ett och annat nytt!

Christmas drawing


(tagen med weebkamera, därav dålig kvalite på bilden)


.........,...

Nu är det så att jag inte har så mycket att dela med mig av i mitt liv. Så kommer nog dessvärre blir lite sämre uppdatering en tid framöver. Återkommer när jag känner att jag har något jag vill dela med mig av. Kan hända att det kanske dyker upp en och annan bild som jag målar eller ritar. Men mycket mer än så blir det nog tyvärr inte. Ber om ursäkt för detta. Men att krysta fram inlägg för att skriva något är verklligen inte kul.

Om jag inte återkommer innan jul och nyår.
Så GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!

Snön bara faller ner

Här fortstätter snön att falla ner, marken är vit, träden är vita och det är så himla vackert! Trots att jag suttit framför datorn i princip hela dagen (suttit med mitt konsthistoriaprojekt) så har jag då och då slängt ett öga ut genom fönstret bara för att njuta, bara för att få se hur vackert det är med snö.
Spisen brinner bredvid mig och ljusen är tända på bordet, ljustakarna i fönstret spelgar sig på tvs svarta bild. Allt är så mysigt och lungt. Vintern är verkligen här nu! Hoppas bara att denna snö håller i sig ett tag nu, för det värsta som finns är blasksnön!

(ursäkta den dåliga kvaliten, men så ser det ut genom fönstret där jag sitter just nu, lovar kommer bättre bilder inom kort, våren och vintern är ju då det är allra roligast att fota!)

Jag ser det snöar

Idag är det faktiskt första gången för i år som jag har fått lite julfeeling. Ställde klockan på 7 för att se Lucia på tv, låg därefter kvar ti sängen till klockan halv 10. När jag sedan steg upp såg jag att det snöade ute. Hur kallt och jävligt det än kan vara med snö så hör det ju ändå till att det SKA snöa och vara snö under December månad.
Så ja julfeelingen är äntligen på G!
Bilder som jag tagit för ganska så exakt ett år sedan

Fredagskväll

Oj oj idag blev det faktiskt lite förändringar då jag gick till frisören. Som vanligt klippte jag bara mina toppar, är inte redo att släppa  mitt långa hår och sen trivs jag så pass bra i det med. Men åh andra sidan så klippte jag hellugg igen. Och visst känns det ovant men eftersom jag hört från så många att jag passar i det så litar jag på dom! KOmmer nog vänja mig efter någon dag eller så:)

Nu ska jag åka upp till mamma för att spendera kvällen där med henne och se på idol. Ha det bra allesammans! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll

Rita rita rita

När jag ritar/målar vill jag att man snabbt ska se vad det liknar, jag vill se ett bra resultat snabbt. Detta gäller egentligen allting nu när jag tänker efter. Har extremt dåligt tålamod och kanske är det därför som jag så snabbt tröttnar när jag ritar av saker eller människor. Det är skitkul när resultatet är klart, men själva vägen dit är inte alltid fullt så rolig. Blir många avbrytningar. Som exempel denna(se under). Började någon gång förra veckan. Gav upp efter kanske en halvtimme. Nu har jag suttit i kanske 20 min och känner återigen hopplöshet. Kommer detta någonsing bli klart? Kommer det någonsing att bli som jag vill?..
Och ja en sak till, påminn mig att inte rita av guitarrer igen. Höll på att bli galen, var ju superpillrigt..

Glee

Jag har väldigt lätt för att fastna i serier. För tillfället är jag helt fast i Glee. Likaså denna serie tipsade min vän Lina mig om. Komedi och musik blandat i en serie, mycket bra faktiskt. Och det bästa av allt är att man blir så glad av att titta på den. Man börjar liksom sjunga med i alla låtar då det är såna man känner igen. Tycker allt ni ska slänga ett öga på denna serie om ni inte redan har upptäckt den!Ett klart plus är ju såklart också att de sjunger väldigt bra!

........

#@!#$!!!

Bara för att jag tyckte att det skulle vara så "skönt att få komma hem lite tidigare idag" så slutade med att jag inte alls kom hem tidigare utan snarare senare än vad jag i normala fall brukar göra så. Stannade i en liten liten håla med namn Lessebo, där fick vi sitta i över en timme för att de tydligen hade brunnit i någon elledning eller liknande. Så då tar det såklart över en timme att fixa fram en ersättningsbuss. Sedan sitta och skumpa på den genom smålands tråkiga gråa skog. Inte kul kan jag säga. Men får väll glädjas åt att de överhuvudtaget fixade en ersättningsbuss och inte bara ställde in tåget. Fast i och för sig så kanske de inte har så mycket val här liksom...


Ja för er som inte fattar vad jag menar:
Jag hatar SJ


Finn ett fel

Finn ett fel:Såhär fann jag lilla Melissa alldeles nyss.
Min sötnos!


Touching the reality


2:a advent idag.
Har varit över hos mormor på Öland under gårdagen och kom precis hem. Har varit trevligt och skönt att framförallt slippa den dumma dumbruken så mycket. Nu väntas det dock lite plugg som jag flyttat framförför lite väl länge kanske


Run to the hills

Jag har sagt det förut men jag MÅSTE säga det igen. Erik är ju helt fantastiskt bra! Igår på Idol ägde han verkligen scenen och visade vilken otroligt stark röst han har. Och att dessutom sjunga Iron Maidens låt Run to the hills är ju inte det lättaste. Men han gjorde det verkligen GRYMT bra!

Missade ni det så MÅSTE ni titta nu:

Fredag

Idag blev det en runda in till Kalmar, där huvudtanken var att köpa julklappar. Dock slutade det med att jag kom hem med en klänning(och ja jag har ju en hel del sen innan men man kan väll aldrig få för många?!) Samt ett par gråa jeans som jag länge varit på jakt efter, hittade nu ett par för endast 150 kr!

Julklappsshopping får helt enkelt bli en annan dag.
Nu ska jag återgå till att lyssna på musik.

Hoppas alla får en bra fredagskväll!


Innan mörkret faller


Helt okej dagUmgåtts med Lina och sett Desperate Housewives är väll ungefär det jag gjort idag(om man inte räknar med skolan då). Helt okej dag med andra ord. Endast skola i morgon med sen är man ledig resten av veckan, ska bli SÅ skööönt!