Jag ska bara

Nu är klockan tolv och jag sitter och tittar på TV. Har lite dåligt samvete att jag inte har pluggat någt än udag men jag ska verklgen försöka snart.. jag ska bara byta om , jag ska bara bädda sängen, jag ska bara se klart tv-programmet.. ja det  är många jag ska bara innan jag ska göra det jag ska göra...

Halloween


Hur/ska ni fira Halloween?


31 Oktober

Då är det den 31  Oktober nu, det innebär att det är Halloween.  Många ska ut och festa och vara utklädda och så vidare. jag själv har ingen som helst aning om vad jag ska göra i morgon/idag tyvärr. Vill också ut men eftersom jag inte fyller 18 förrän på Tisdag så kan jag ju inte göra ngt åt det. Får istället hoppas på att det är några mer än jag som int ehar ngt inplanderat så att det blir skoj i morgon/ eller ska man säga idag?.

Ibland går tiden för snabbt och ibland tvärtom..

jag måste bara fråga, vart tar dagarna vägen? Helt otroligt att snart hela onsdagen också gått, snart är lovet slut, snart är det skola igen, snart ska 4 saker vara inlämnade på en vecka och SNART är det min födelsedag! Nämligen om 6 dagar! Jag minns när jag tänkte i somras när lina fyllde år att det är ju evigheter till jag fyller 18. Men i själva verket är det ju inte evrigheter.. det är bara några ögonblick.

Fast... sommaren går ju också snabbare än vad hösten gör så känns det för mig i alla fall. Klockan är liksom bara 18.00 och det är redan svart som kol utanför fönstret, det är faktiskt ganska så deprimerade. Jaja nog om det nu ska jag fortsätta tänka "filosofiskt" som ajg är så "duktig" på.


Bilden är tagen i Juli tror jag, vart tar tide vägen ?:S

Tisdag

Sitter just nu hos mormor och gör inte så mycket just nu. Ska nog snart gå och sova skulle jag tro, är faktiskt ganska så trött om sanningen ska fram.  Fast frågan är hur jag kan vara det när jag egentligen inte  har gjort något alls i dag. Jag har faktiskt ganska så  dåligt samvete att jag inte har pluggat en enda minut idag! Och det är så himla mycket som ska vara klart nästa vecka så det gör mig tokig utav att bara tänka tanken. Men ändå gud vad skönt att få haft 3 pluggfria dagar nu jag känner verkligen att jag behöver det! I alla fall i morgon väntas en PLUGGDAG!

Nej nu ska jag nog surfa runt lite en blir det sova god natt!


P.S I love you

Nu har jag precis sett en till film, nämligen P.S I love you och jag måste säga att denna nästan var ännu bättre än Sex and the city filmen! Jag vet inte hur många gånger mina tårar började rinna ner för min kind medan jag tittade på filmen. Ritkigt riktigt bra film! Det är ett måste att se den filmen om man inte redan sett den tycker jag. Som jag sa riktigt fin, och bra film och det får definitvt fem stjärnor utav fem möjliga!

Sex and the ciy filmen

Har precis tittat på sex and the city filmen och måste säga att jag tyckte den var bättre än jag förväntat mig. och det är ju tummen upp (Y). Tror jag faktiskt ge den 4 stjärnor av 5 faktiskt, anlednigen till det för att man blev fast i filmen, man blec rörd när det blev strul mellan partnerna och så vidare. Nej men bra film som sagt, kanske inte bästa filmen jag sett men helt klart en film jag kan tänkas titta på igen :)

Roligt!!

Hemma från växjö och Özz, Björn, Måns och Soran Turnen och jag har bara en sak att säga: Fy fan vad roligt det var! Jag och lina satt och skrattade i mer eller midnre två timmar! Riktigt roligt och verkligen värt pengarna :D.

snart åker jag

Sitter just nu och lyssnar på Leonas ganska så nya låt Forgive Me, riktigt bra måste jag säga! Sitter också och väntar på att maten ska bli klar, om exakt en timme sitter lina och jag på tåget på väg till Växjö så blir ingen uppdatering här förrän i morgon kväll skulle jag tro. Nu ringde matklockan ha det bra!  Det ska jag ha

Jaa... höstlov

NU är det äntligen höstlov ! Skulle jag sagt om jag fick på lågstadiet.. nu säger jag mer, jaha vad roligt med höst lov då, det kommer ju ändå bestå av en herrans massa plugg ursh och fy för det... Men i helgen ska jag inte göra en ända läxa måste ju ha lite ledigt innan den "hemska veckan" börjar inte sant?

Dagen

Sitter just nu och håller på att somna framför datorn, men det är inte sån dära trötthet men får utav plugg utan en trötthet man får när man jympat. Idag tog lina och jag steget och gick på jympa medelpass, riktigt roligt och jobbigt! Men gud vad jag har saknat den kicken man får alltså så himla härligt! och efter man gympat känner man sig verkligen duktig och trött, underbart! 

Nog om det, i morgon ska lina och jag åka till växjö för att se på Björn Gustavsson, Soren, Özz och Måns Möller tror det kan bli ritkigt roligt! Hoppas på det i alla fall.


Pluggis

Sitter just nu och övar på det Muntliga Nationella provet i svenska som jag kanske ska ha i morgon. PÅ ett sätt hoppas jag att jag bli av med skiten i morgon men på ett sätt inte för jag kan inte texten utantill.. vilket inte inte är bra. Men jag får helt enkelt göra så gott jag kan..

Nu ska jag fortsätta plugga!

ÅH!!!

Alltså detta händer bara  mig! Jag undrar när min otur ska vända när är det min tur att för en gång skull vara glad och känna att livet är underbart? Anledninge till mina idotiska tankar denna gång är att jag jag har råkat mosa ett päron som låg i min väska, detta resulterade att en av mina lärares böcker blev kladdiga, vad f*n gör jag nu? Köpa en ny  och låtsas att hon inte märker något, säga sanningen och skämmas ihjäl och sen frågar om jag ska köpa en ny?! Vad ska jag göra :( Fan fan fan fan..... 

DH

Sitter för tillfället och tittar på Desperate Housewies , tycker verkligen det är en bra serie och jag längtar tills de börjar sända den 5 sesongen tror den kan blir ganska så rolig och spännande då de flyttat fram 5 år i tiden och jag inte minns fel..

Förutom det så har jag faktiskt inte gjort någonting idag, smart? nej.. men jag har verkligen ingen som helst lust att plugga eller någonting.. men jag vet jag MÅSTE och jag SKA. Har ju hela lovet framför mig att plugga eller hur?


On and on

Haha denna video påminner mig om emelies version av låten.
Tyckter låten är ganska så svängig men videon är kanske inte den bästa...


On and on jag juckar mot ett galler (8) eller hur gick den ?

MÅSTEN

Måndag idag och jag är tröttare än vanligt orkar ingenting och jag vet hur mycket det är jag måste göra.. jag MÅSTE läsa lite på religionen, jag MÅSTE läsa lite på Engelskan, jag MÅSTE MÅSTE läsa minst 50 sidor i historiaboken, jag MÅSTE.... ja vad MÅSTE jag egentligen.. ganska så många måsten känns det som och jag orkar egentligen ingenting av detta.. Känner mig inte alls på humhör för pluggning överhuvudtaget men sånda dagar har vi alla eller hur? Vissa dagar känner man sig mer deprimerad än andra, en sån dag är det för mig idag. Så nu vet alla det, nu ska jag fortsätta att göra det jag gör nu nämligen ingenting ;)

Black Velvet

Siiter just nu och lyssnar på Black Velvet och det är verkligenen bra låt! Ritkigt go som man brukar säga. Anledninge til att jag fick den i huvudet var för att vi hade den på jympan.


Så är dagen

Söndag idag då och jag har inte gjort alls mcyket idag tyvärr.. ligger efter i så himla mycket i skolan men jag är också väldigt väldigt skkoltrött och känner ingen ork att plugga... Men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte anstränger mig... Jaja nog om mitt velande.

Igår blev det inte som planerat skulle till martin och alla andra människor som var där men kände mig inte alls social och kände mig dessutom ful och allt så det blev en tv/dator kväll med lina istället mycket trevligt! :)

Tillbaka till söndag. Jag ska snart bege mig och jympa med lina, hur jag ska orka det är fortfarande en bra fråga men jag har ju gett mig tusan på att få muskler nu och jag tänker inte ge upp i första taget!

Nehe nu ska jag fortsätta och slappa och lyssna på musik. Ha det bra :)

Lördag

Morsning korsning, har i princip precis ätit frukost och allt och sitter just nu och lyssnar på Alice när hon sjunger Ironic,  jag tycker hon  sjäng den ritkigt bra måste jag säga!

Dagens planer är i alla fall att jag msåte läsa historiabok och eventuellt påbörja religon redovisningen... senare ikväll blir det nog att umgås med Lina och gänget(vad som menar med gänget vet jag inte längre, men skiver så för att jag inte rikigt vet alla som ska komma :S )


precis kommit hem

Kom hem från emelie för en liten stund den och det var riktigt trevligt! Vi såg på idol och sen snackade vi, såg på massa kort och gamla minnen sen såg vid också på Kretabilderna och jag säger bara en sak jag vill utomlands nästa år också! Vill ha sol varme och allt det dära. gud så underbart det var hoppas verkligen det bli av nästa år!  Vilka hakar på ?! :D

Fredag

Fredag idag och det innebär .. ja vadå?  Jo jag ska försöka läsa lite i historiaboken sen blir det nog inte mer plugg för mig idag. PÅ kvällen blir det sedan en härlig slappiskväll med ostbollar och film med Emelie, alltid härligt med såna dagar med :). Det är väll i stort sett mina planer för dagen. Nu ska jag fortsätta surfa runt lite grann sen blir det läsning för hela slanten..

Min presentation

En presentation om mig som fisk. jag är en fisk, du vet fisken på Kreta Emelie. Jag är som henne nu älskar vatten och allt ju ;). Eller som lina sa jag är den förvirrade fisken i hitta Nemo. kanske någon slags blandning. Här kommer i alla fall en fin presentation om mig som en Fisk.

Mitt namn är fisken Ameli. Jag bor i ett akvarium med alla de andra så trevliga fiskarna. Vi fiskar tycker om att se väldigt förvånade ut och oftast när vi fastnar på kort så har vi vår mun öppen, därför att vi just säger blup i det ögonblicket eller att vi bara inte är beredda på kortet. Mitt akvarium är väldigt stort och jag tycker om simma omkring här. Det är blått vatten och jag brukar sova i en stock. Mitt favoritord är blup och är egentligen det enda ord jag kan säga. Nu vet ni lite om mig Fisken Ameli.

måste lägga till att jag nog också är någon slags blandning av en Pingvin och en Apa hur allt detta nu går ihop.


Blup Godnatt blup

Fisken Ameli här vill bara säga godnatt. Har nu läst 20 sidor till i boken så nu har jag ganska så exakt 200 sidor kvar att läsa tills nästa vecka. Dutkigt dutkigt fisken Ameli.

På tal om annat så har jag fruktansvärd träningsvärk i mina armar just nu, har en känsla av att det kan vara av träningen igår. I alla fall känns skönt att ha lite tränignsvärk haha vet inte när jag hade det sist? Innan sommaren *skäms*

Jaja God blup Natt

Förvånad fisk

Ursäka för föregående inlägg men jag känder mig verkligen som jag skrev. Men nu i efterhand när emelie och jag diskuterat bildern närmare ser jag kanske mer ut som en förvånad fisk som vill ha mat? Jaja skitsamma om kortet är skitkasst, om folk dömer mig för jag ser ut på kortet kan de dra sig väg! Jag ser faktiskt inte ut som en förvånad gapande fisk i verkligeheten.... eller?


Ful !

Ful ful ful ful ful ful ful ful ful så känner jag mig nu. har precis sett hur jag ser ut på skolfotot och jag ser förjävlig ut rent utsagt... det är fruktansvärt hemskt det kortet och tänk att alla på hela skolan kan se detta fruktansvärda kort! Hemskt,,, detta sänker mitt självförtroende. Jag kände att jag var tvungen att skriva min frustration här. Så nu vet alla att jag ser hemskt ut på kortet och ingen behöver skratta åt mig.Gjorde om mig lite mycket snyggare såhär tycker jag Föresten så är jag mest förbannad på fotografen som tog denna kort när jag ser ut som en apa med gapande mun och fula sneda ögon.URSH!

Så härligt!

Det blev gympa idag som jag hade lovat mig själv! Och jag måste säga att jag verklgien har saknat kicken man får när man gympar och känslan man får efter. Så himla härligt, nu ska här tränas tränas och åter tränas! Känns kanon :).

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok i historia och hur kvinnor levde under 1800-talet.


Såhär ser dagen ut

Och så var det Ondag och klockan är snart kvart i tre. Sitter här och lyssnar på massa olika låtar på youtube alltid roligt att lyssna på lite nytt och gammalt som man inte har på sin musiklista annars. Jag håller fortfarande det jag lovade igår nämligen att jag ska gympa idag! Det ska jag göra det är bestämt, jag vill inte vara en spinkis längre jag vill h a muskler och dessutom ha en bra kondition, så det har jag bestämt mig för :).

Men innan dess måste jag läsa en bok som ska helst vara färdigläst nästa vecka, och ska jag klara det mståe jag läsa som jag vet inte vad. 335 sidor ungefär och jag är på sidan 70, lyckat? nej..

Så läsa läsa ska jag göra sen träna träna det är så min onsdag ser ut.

Hejsan hoppsan

Hejsan hoppsan nu har ytterligare en dag gått nämligen Tisdag, var skola til kvart i tre idag efetrsom vi hade Engelskaprov som den sista lektion. Tro det gick ganska bra för mig i alla fall.. Annars så har det inte hänt så mycket nytt i mitt liv idag. Lina och jag skulle vara dutkiga och börja träna idag men sen ansåg vi att det blev för stressigt och så vidare, tror vi skjutit upp det i en månad nu..Jaja i alla fall så har jag lovat mig själv att börja träna i morgon! Nu ska här byggas muskler!!! Okej ingen bodybuilder men lite muskler i alla fall :).

Annars kan jag väll bara tillägga att vi har grymt mycket läxor och inlämningar hit och dit och jag ligger ganska så mycket efter! Inte bra inte bra alltså känner att jag måste beta av lite grann.

Jaja nu ska jag inte skriva mer om allt tråkgit som har med skolan att göra utan ska skriva att jag ska se på Ugly Betty och Desperate Housewives senare ikväll. Ha en skön Tisdag!


Roxette

Började lyssna på lite Roxette låtar idag och insåg att de faktiskt har många bra låtar. Lyssnade mycket på dom för några år sedan och har på senare glömt bort låtarna,men tror jag ska börja lyssna lite på dom igen. De har ju så fina och bra låtar ! :)

Måndag och missuppfattning

Tydligen hade jag missuppfattat att Engelskan skulle vara idag, den ska istället vara i morgon. Men det var fler än jag som missuppfattat så kanske beror lite på läraren också? I alla fal så ska jag ta och plugga om sisådär en halvtimme, måste vila lite innan jag pluggar. Har ju lektion till klcokan fem idag så egentligen orkar man ju inte med en massa plugg. Men måste man så måste man inte sant?

Förutom den tråkiga Engleskan så hade vi samhäll och teckenspråk idag. Båda ganska så roliga faktiskt och mest av allt gillar jag verkligen teckenspråk. Så himla roligt och det är verkligen som att lära sig ett helt nytt spårk och dessutom har man ju nytta av detta, Superroligt verkligen, längtar tills man kan det mesta flytade då blir ju allt så mycket roligare som det blir med det mesta när man kan något bra.

Nej nu ska jag surfa runt lite grann på internet slappa lite och sen blir det plugga plugga plugga. Någon som vill byta med mig ?;)


Hatar engelska C

Sitter just  nu och läser på Engelskan.. kan säga att det inte går något vidare bra om någon ville veta det. Vi ska ha prov i morgon nämligen och läraren har bara sagt det lite luddigt att det ska vara några glosor och sen någon dum gramatik som hon kanske gått igenom på tavlan i fem minuter. Så jag säger bara det kommer gå åt helv*te och ska jag vara ärlig orkar jag inte riktigt bry mig, för jag valde inte själv att läsa Engelska C jag blev tvingad att välja mellan Eng C ocg Matte C, hatar båda!! I alla fall så har läraren blivit tjurig och väldigt "sträng" nu vilket hon inte var de andra tv¨å kurserna A och B, jag har i ärlighetsnamn inte lärt mig alls mycket av denna läarare! Hon är faktiskt riktigt dålig som lärare.. det är i alla fall min uppfattning. Ursh ska väll försöka förstå skiten nu

Min fredag

Det är fredag och klockan är inte ens tolv än,, ändå är jag fruktansvärt trött och ska snart krypa ner i sängen att sova. Sitter och funderar varför jag är sp himla trött men kommer egentligen inte på någon bra anledning, visst är det mycket i skolan men i alla fall-- ingen bra ursäkt egentligen va ?

Jaja idag har jag i alla fall varit och klippt med, topparna på håret och sedan blev det också en lugg, kände att jag ville ha något nytt och så. Mycket nöjd fast fortfarande lite ovant såklart. Får se hur länge jag har det såhär trivs som sagt i både snelugg och lugg.


En miniild på resultatet, tyck vad ni vill jag är nöjd i alla fall.


Min dag

Kom hem från den sista terilektionen för exakt en timme sen och givetvis var jag tvungen att cykla genom halva stan  typ. Kom tid precis i tid tack vare den dumma blåsten. Det var i alla fall intressant och jag har fått lite mer" kött på benen" nu.

Förutom det så har jag faktiskt inte gjort alls mycket idag, slutade vid tolv småstädade på mitt rum men inga läxor gjorde än så länge.. men det får jag väll försöka göra senare. Nu ska jag forstätta se på "du är vad du äter" 


Always look on the bright side of life

haha denna låten är så go, sitter just nu och nynnar på den och får tacka vincent för att du börjde sjunga den i matsalen haha!


Haha!

Lina skickde mig precis denna video och jag måte hålla med henne om att den var riktigt rolig haha, visst jag är ocksp trött vilket kan ha med det att göra kanske. Men tack lLina för ett gott skratt haha!


Lite om mig?

Favorit..

...musik?
Väldigt blandat allt ifrån balader- vissa rocklåtar, beror på vilket humör jag är på ;)
...film? Vet faktiskt inte om jag har någon just nu men Mamma Mia filmen är ganska härlig.
...djur? Katt såklart!
...klädstil? Ehm.. kör min egna stil, jeans ett snyggt linne och en mysig kofta med ett par snygga stövlar eller skor trvis jag mycket bra i.
...klädaffär? H&M!
...skådespelare? Tror inte jag har någon speciell skådespelade jag tycker om
...färg? Rosa, svart, grå och blått, kan inte bestämma vilken..
...mat? Tacopaj, mammas/mormors kroppkakor, bland annat
...blomma? Rosor är fina..
...land? Beror på Sverige är bra men ska mann säga favoritland när det gäller miljön och naturen säger jag Grekland eller aa Kreta, underbart ställe!
...bok? Systrar i jeans böckerna tror jag

Hej

Hej, skulle bara säga hej. Känner mig fortfarande lika förvirrad om allt och alla och om mig men nu har jag lagt det åt sidan för ett tag och konceterar mig på annat istäälet smart va ?;)

Sitter just nu och ser på Ugly Betty sen blir det Desperate Housewives och sen Christine en TVkväll helt enkelt dock har jag massa poch läxor som väntar så himla fint på mig, men det tar jag i morgon.. eller senare ikväll..


Vilsen

Känner mig stressad känner mig tom känner mig som ingen. Jag vill ha drömmar som alla andra jag vill också ha något jag är duktig på jag vill också få beröm och höra " detta är du grymt bra på Ameli". Tyvärr händer detta sällan, jag är helt enkelt inte dutkig på något, det skrämmer mig alla är väll duktig på något ... eller? En del kan sjunga en del kan fota en den kan måla en del kan skriva osv. Vad kan jag då? Vad är mina drömmar? Vad är det  jag  vill jobba osm i framtiden? Jag vet inte jag känner mig vilsen, jag inte vad jag vill vad jag KAN bli och/eller VAD jag passar som! Om några månader är det dags att söka till högskkolan om man nu ens ska söka dit? Jag vet ju som sagt inte ens VAD jag vill jobba som i framtiden. Åhh vad jag hatar all denna förvirrning, jag vill veta vad jag vill bli jag vill vara säker på vad jag vill jobba som. Men som jag sagt har jag ingen som helst aning och det oroar mig faktiskt, alla har väll en dröm?! Fast vissa kanske bara är till för att finnas, någon måste ju ta det dära jobbet på Coop eller det dära jobbet på Willys, det kanske ät mitt framtida yrke? det är egentligen inget fel på ett sånt jobb men jag har svårt att tror att någon som gått ut gymnasiet har som dröm att sitta i kassan dag ut och dag in?
Vem vet vad jag kommer jobba som, ingen egetnligen mer än jag själv.. jag är bara så osäker på allt och alla och framförallt på mig!

Förlåt för fluminlägget jag kännder bara att jag MÅSTE skriva av mig och kanske är det fler som känner som jag?

.....

Klockan är nämre nio och jag ska skriva klart engelska efter det ska jag nog krypa ner i sängen ( säger jag nu kommer sluta med att jag somnar frammåt 12 i alla fall..) I alla fall så bjuder jag på en liten bild på hemvägen från Stockholm,eftersom man åkte ett tag så blev man snabbt lite rastlös ;)

(jag vet inte så fin men tänk på att det var i farten med)


Måste skärpa mig

Seg att upptadera här märker jag har tappat lite gnistan att blogga av någon anledning vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men när man inte har något att skriva om får man väll visa bilderm filmer osv eller hur?. Nej ska ta tag i bloggandet det är ju faktiskt ganska roligt när man väl tänker efter..

Första körlektionen

Glömde säga att jag fakitkst hade min första körlektion i går ju!. Det gick i alla fall ganska så bra fast var vissa saker jag skulle ändra lite på i mitt körsätt som att int ehålla ner kopplingen varje gång jag bromsar.. fråga mig inte varför  men kanske tt det känns tryggare. I alla fall så gick det bra :)

Sammanfattning

Hemma, trött, ont i fötterna och allmänt seg i mitt lilla huvud är jag nu. Kom hem fårn stockholm klockan nio i går ocj somnare i princip på en gång när jag kom hem. Ialla fall så var det två riktigt trevliga dagar i huvudstaden, trots att det regnade i princip hela onsdagen..

Vi fick i alla fall gå på Hallwynska museet, statsmuseet, besöka riksdagshuset och sen en statsvandring. Väldigt intressant allting måste jag säga och jag känner också att jag har lärt mig ett och annat nytt under resan, och det var ju kanske lite det som var meningen med hela skolresan.

Hann också spendera lite fri tid i storstan då det blir lite shopping och massa ätande. Det ä väll en väldigt kort sammanfattning av stockholmsresan.

Föresten vi var på Chapman ( ett vandrahem) och det var faktiskt riktigt riktigt fint, på en båt dessutom  som inte gungade ;)