Fram med "glada-Ameli"

Nej slut på klagandet för min del! Jag har kommit på att jag skrivit så många "klaginlägg" på sistinde och det är så grymt tråkigt att läsa. Så nu ska det bli ändringar här! Jag ska ta fram Glada Ameli, har legat undangömd i garderoben några dagar nu, det är nästan så att hon börjar bli dammig ju. Så fram med "glada-Ameli".

Här nedan ser vi en bild på mig(visst ser jag glad ut? :P) och sen en bild på utsikten i Kreta. GUD vad jag saknar stället alltså!! Vill tillbaka nu!

Hallelulija

Då sitter man här igen. Idag är det då Måndag och vad händer för min del idag? INGENTING. Föurom att min lillebror är käftig och sådär. Så nej här händen ingenting kan jag säga. Inget sommarjobb har man.. man bara går omkring hela dagarna och gör absolut ingenting. Nej det klarar jag inte göra en hel sommar till.. räckte med att jag gjorde det förra sommaren. NU ska jag försöka städa mitt rum så att jag har någonting att sysselsätta mig med. Ha det bra där ute på smestern, på jobbet eller vad det nu är ni gör.

slapp, tråkigt väder, vart är solen?

HEJ! Jag har glömt bloggen för ett tag känner jag. Skönt att slippa skriva hela tiden. Har varit hos mormor i helgen, det var var ritkigt bra där, slapapde hela dagarna lång, men var också ute på stan och gick ner till hamnen och traskade. Härligt som sagt! Idag är vädret tråkigt tråkgit och tåer tråkigt. Solen lyser kankse i tio minuter sen blir det molnigt kallt och ruggigt och små regndroppar tittar fram. Det tycker vi INTE om. De som förstår sig på vädret säger att det ska böli finare i mitten på nästa vecka så jag hoppas verkligen att de talar sanning! Annars blir jag arg.

Såra andra är jag bra på

Jag ska försöka att skriva ett lång inlägg kortfattat. Idag är det precis som igår. SItter fortfarande och grubbla på hur jag kan vara en sådan idiot. Jag ahr ock inte fått svar på ddet. Det är väll något jag aldrig kommer att få svar på. Jag kommer alltid vara idiotAmeli. Jag tacker och bugar för det.

I morgon ska jag bege mig till mormor. Ta med mig datorn, datanörd som jag är.
Nej nu ska jag äta laxmacka och förska komma på en bra anlednign till att jag blev "såra alla andra-Ameli"

Ursh på mig

Välkommen till Världens tråkigaste blogg. Jag skirver bara om mina värdelösa känslor här. Vilket är grymt tråkigt att läsa. Men eftersom jag inte har anant för mig kan jag väll lika gärna skirva av hur jag känner just nu också.

För tillfälligt mår jag kasst, varför undrar ni säkert då?. Jo för att jag har en tindens att såra mina nära och kära. Jag tror inte det finns någon mer klantig person än jag i hela universum. Jag säger fel saker, ja utrycker mig på fel sätt så att andra uppfattar det som något. Det har inte hänt en gång, två gånger utan flera gånger. Jag börjar erkligen bli trött på att städnigt såra människor, göra andra människor besvikna, ledsna, arga ja allt egentligen. Nej jag borde  ändra stil. Hur många gånger har jag då inte sagt detta? JO ett X antal gånger, tydligen så är det omöjligt för mig att kunan ändra mig. Jag kommer alltid vara klantiga, överreagerade, blåsta, utryckamigfel- blonda Ameli. Det är jag och det får jag väll ta och leva med då. Oavsett om jag vill det eller inte....

Why I Wore Lipstick to My Mastectomy

Jag har precis tittat på en film på femman som hette"Why I Wore Lipstick to My Mastectomy".  Det var väldigt bra och känslosam måste jag säga. Handlade om en ung tjej på 27 år som hade make och verkade ha en bra framtid. Men hon upptäckte att hon ahde bröstcanser. Man fick vara med och se hur hon bekämpade cansern. Oerhört sorglig, hon klarade sig. Jag tycker sådanahär filmer är så starka att se på men det bevisa att man inte kan ser framtiden, man får ta en dag i taget och det går egentligen inte att ser längre än det. Ta en dag i sänder är vad man får göra. Planera man sin framtid lär man bara bli besviken. Jag tipsar om filmen, även fast den är sorglig så är det en bra film att se på. Man inser liksom att som jag sa framtiden går inte planera. 

Nej nu ska jag ner och ta en macka sen se på tv. I morgon ska jag göra mer "nytta" än vad jag har gjort idag. Ha det bra alla där ute! 

Att förstå andra är svårt

Att ett sårat hjärta ska läka tar lång tid, hur hårt man än försöker så kommer ändå alla känslorna tillbaka. Kanske inte när situation är som bäst, utan egentligen tvärt om. När allt redan är ett kaos kommer känslorna tillbaka. Vad ska man göra åt detta? Det finns inget att göra åt det. Kanske är det bara jag som inte kan behanlda förändringar på ett bra sätt. Kanske är det bara jag som det är ngåot allvarligt fel på?  Vem vet... troligen ingen förutom jag. Att jag mår dålig inombords är ingen som ser. Jag klistrar på mitt leende och låtsas vara glad i alla fall, men tyvärr håller inte alloitd klistret utam mitt "glada leende" försvinner och fram kommer den ilskna Ameli. Jag är kanske barnslig, det är säkert fler som skulle vara så dukttiga så och behandla situationen på ett "mycket bättre sätt än mig". Men jag är den jag är. Jag har svårt för förändringar och det tycker jag faktiskt att de som känner mig borde veta vid de här laget. Att ställa om mig från en hastig förändring tar väldigt lång tid för mig, och jag har svårare att bearbeta saker än andra (kanske?). Nåväl så ville jag bara skriva av mig här. För ibland känner man bara sig så ynklig i världen, som att man inte finns, som att ingen ser mig, som att ingen lyssnar på hur jag mår eller känner. Visserligen är det abra hur jag känner och det är säkert inte så "verkligehten ser ut". MEn folk måste ändå försöka sätta sig in i min situation, och jag måste också kunna sätta mig in i andras situationer.

Det blev visst ett långt inlägg. En väldigt tråkigt sådans där bara mina tankar och funderar flödar ut hej villt. Det är egenltigen bara onödiga tankar och funderaringar son bara irrar runt i mitt huvud.

♥Ameli


γεια!

Ja då sitter man här igen då, verkligen jätteseg dag idag. Ingen aning om vad jag ska göra. Finns det ens något att göra?  Ute är det för kallt *brr* och inne finns det bara TV och dator. Så min dag består nog mest av dator dessvärre, har ju faktiskt varit utan min kära dator i en vecka nu. Men visst om jag får välja mellan datorn och Kreta väljer jag ju Kreta. Där nämnde jag Kreta igen, kan inte släpppa det från tanken fortfarande. FLytta till Kreta nästa? :P

Jaja nu ska jag se om det finns något roligt på TV. vilket jag har svårt att tro men i  alla fall.

γεια! αντίο! Som betyder Hej då på Grekiska

Saknar Kreta

Nu har man sovit ut ytterligare, jag känner mig fortfarande väldigt trött sen igår när vi landade klockan fyra i Landvetter och kom inte hem hit förrän halv åtta. Så visst känner man av det. DEt är på ett sätt skönt att vara hemma igen och allt är som vanligt. Men jag kan i alla fall inte släppa tanken att jag så gärna vill tillbaka till Kreta igen, jag stormtrvides där! Värme sol bad varje dag, kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det och i Sverige blir det dessvärre inte alls så, här är det kallt, regnigt och solen lyser bara då och då. Jag måste verkligen försöka släppa detta, det var en underbar resa och det är ju inte omöjligt att resa tillbaka nästa år. Jag måste också släppa den oerhört snygga Greken som fanns där. Nej nu ska jag gå och äta frukost och försöka tänka på något annat än Kreta.


Ha det bra sålänge!

Hemma från underbara Kreta

Nu är man hemma från Kreta då, och jag kan inte mer än säga att det var UNDERBART! Nu är man i regna,kalla, tråkiga sverige igen... vad ska man göra resten av sommaren? Ska det avra så tråkigt väder resten av sommaren? Nej det hoppas jag inte för jag vill ha värme värme och åter VÄRME. Jag längtar något enormt tillbaka till Kreta, vi hade den bästa utsikten på hela hotellet och det var strålade väder hela veckan! Blondiner som både Emelie och jag är fick vi en hel del uppmärksamhet kan man säga, första dagarna avr det bara kul att se många blickar på en,(så är det j inte i Sveroge där man är "van" att se blondiner), sista dagarna kändes det lite småttjobbigt, men ändå kul och jag vill bara tillbaka!!!! Ge mig Värme,, ge mig kreta, ge mig sol.

Här nedan ser ni några bilder från utsikten från balkonen och också en bild på mig.

   

Idag åker vi!

Om två timmar sitter vi i mammas bil påväg till GBG, Landvetter flygplats! Idag ska vi till Grekland, det har inte slått mig ännu, känns så overkligt. Men idag ska vi dit och om mindre än tv timmar kommer mamma förbi här och hämtar upp Emelie och mig! Så vi ses och en vecka, vi kommer hem tidigt på morgonen åp midsommar då kan jag bara tänka mig vilka som kommer vara extremt trötta! NEj nu måste jag ner och äta frukost och kolla igenom min åackning igen! Ha det bra i molniga Sverige!

Sommarlov!

Idag har jag slutat tvåan! Idag var sista dagen i skolan, nu har jag sommarlov. Ska bli grymt skönt att ta en paus från ALLT pluggande som har stått på min lista de senaste månaderna. När jag börjar i Augusti går jag trean och tar inte lång tid förrän jag tar studenten! I morgon ska jag, Emelie och min mamma iväg till KReta i en vecka. Det ska bli så himla kul! Hoppas på att det blir fint väder hela tiden :)

En allra sista lektion för terminen

Idag är det Tisdag och det innebär att i morgon slutar jag andra året på gymnasitet, då blir det sommarlov för hela slanten. PÅ Torsdag ska jag Emelie och mama iväg till Kreta, det ska bli så grymt skönt och roligt hopas jag och jag längtar verkligen! Nu ska ajg snart till skolan för att ha en allra sista lektion för denna termin:D

En varm dag med kliande näsa

Idag är det Söndag, det innebär att det bara är 4 dagar kvar tills vi åker till Grekland ska det ska bli så grymt skönt! Just nu sitter jag här och gör i princip ingenting orkar inte solar idag, min näsa kliar(är allergis mot något ute) Men ska se om jag får tag på någon som kanske vill ut och gå eller något sen. Nej ursh klarar inte av att sitta här inne nu.. känns som jag ska stekas ihjäl VAAAAAAAAAAAARMT(jag klagar absolut inte, skulle vara sknt med ett svalt dopp.. Emelie(A)? :P

Varför?

Nu sitter man här igen då, har håltimme fram till kvart i ett då jag ska ha samhäll sen franska  och sen lsutar jag för dagen. Är fortfarande ganska så sur över att jag ine kan släppa det med att JÄMFÖRA MIG MED ANDRA. Varför gör jag det? Jag vet att de jag umgås med har måååååånga MVG och det gör mig så jävla arg. Varför? Jag vet inte, jo det vet jag för att jag jämför mig med dem. Jag borde vara nöjd att jag har VG i alla ämnen utom Mate där jag har G. Men är jag nöjd? Nej jag kan inte vara det... för det är ingen som skulel vända huvud om och säga; "vad bra betyg du har Ameli". Men alla kan ju inte vara bra i skolan, och jag får väll vara den som inte är så bra i skolan...

Nu ska jag i alla fall ner och ta lite glass och sätta mig ute med ipoden och försöka att slappna av lite grann.. Ha det bra.

Man är den man är

Ytterligare en dag har gått! Verkligen fint väder och varit en helt okej dag! :)  Dock tror jag jag börjar för skolinriktad, det är inte lång dag kvar nu och vi har fått reda på de föesta betygen. Visst är jag nöjd med betygen, ska inte säga annat, tyvärr är jag sådan som jämför mig med alla andra. Det påfrestar mig något ortroligt och river ner mitt självförtroende(om jag ens har något) lite tråkigt måste jag säga. Men vad ska man göra? Finns det något att göra? Nej det ända jag kan komma på är att fortsätta kämpa med att INTE JÄMFÖRA MIG MED ANDRA. Det får bli årets nyårslöfte(när det ävl är nyår då) eller kanske man kan ta det som sommarlöfte. Det jag vill säga är att jämför dig inte med andra, allt blir bara ett helvete.

Man är det man är och det ska man vara nöjd med, sa ganska mycket emot mig själv. Aja nu ska jag nog gå och sova, rensa tankarna.  I morgon är det skola igen. och sen är det ju inte långt kvar tills Emelie, jag och mamma åker till Grekland! :D skitkul ska det bli!!

Nu är det inte långt kvar!!

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen nu känner jag så nu tänker jag köra igång igen och försöak plugga lite mer. Idag harjag och lina varit vid Rismåla och solat och det var underbart kan jag säga! Sedan åt jag grillat när jag kom hem, såklart underbart det med! Sen var jag ute och gick med Emelie, vi pratade om hennes student och Grekland. Gud vad jag längtar till Grekland! Nu är det inte alls långt kvar!!

 Här ser vi en liten bild på mig i det fina vädret!  Fotografen är lina :P