Liten uppdate

Kör på ett nattinlägg här innan jag ska krypa ner i den härliga sängen.
HJÄLP.. en tveskjärt dök precis uppp på skrivbordet och den vill inte ner.. får lite smått panik här..okej nu är det på golvet.. jag går inte på mitt golv på ett tag nu kan jag säga haha, 

Okej tillbaka till det jag tänkte skriva. Idag har jag mest kört på slappisdag solade lite och annars som sagt bara tog det lugnt. Runt sjutiden bestämde lian och jag oss för att ta ett kvällsdopp och så blev det efter många om och men. Restan va dagen har jag sett på Pussycat dolls 2,project runway och sex and the city. Nu är  klockan nämnre två och dags för migatt krypa ner i sägen God natt!

Tisdag

Idag är det då Tisdag och jag har inte gjrot så himla mycket idag. Var på stan en runda förut köpte lite pennor och ett nytt skissblock så nu kan jag börja måla igen. Fast det var inte darför jag stack till stan egetnligen utan för att jag skulle på linsundersökning, det såg  fint ut  sa hons om jobbade där sen 10 minuter senare var det klart. Tog då cyklen och cyklade hemmåt och ja sen har jag inte gjort så mycket mer denna dag.


hm..

Klockan är nu ett och kom hem från Lina för en stund sedan. Var kul att umgås med "the gang" även fast vissa bara kom på en snabbvisit och en del inte kunde komma.. men roligt var det i alla fall. Nu sitter jag här och gör ingeting.. borde sova men är så hyperpigg så vet inte  vad jag ska ta mig till, tror jag skulle orka springa någa varv runt huset men känns lite onödig`t? Hm.. fundera ändå på att försöka sova. Om inte annt rulla tummarna och försöka att sova i alla fall.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte först åka med Emelie och hennes kompis till Vita sand men så blev det inte. Så nu tjatar mamma att jag ska komma till hennne... men vet inte. Som vanligt har jag svårt att bestämma mig. Får väll sova på saken antar jag.

God natt nu då!

Linas Birthday

Idag är det strålade solsken men jag sitter innte vid daotrn för tillfälligt. Ska väll snart och och duscha om jag orkar. Lina fyller 18 idag så är bjuden på "kalas" elelr "fest" hur man nu vill utrycka sig. Hoppas det blir skoj i alla fall :). Ha det bra sålänge nu ska jag gå ut en sväng tror jag.


Vad är sommar för dig?

Lyssnar just nu på " I walking in sunshine" och kom att tänka på vad är det som är SOMMAR för mig. Kliade mig lite i huvudet och kom fram till dessa saker:


1: Utan Öland=ingen sommar. Öland är ett ställe där jag tillbringa den största delen av sommarlovet på. Hälsar på släktingar. Upptäcker alltid nya ställen på Öland. Man kan helt enkelt inte få för mycket av Öland. Öland är UNDERBART.


2: Tror det eller ej så är Per Gessle/Gyllende Tider sommar för mig också. Kan hända att låtar med nämre eftertanke ibland kan vara lite konstiga. Men jag älskar ändå musiken. Man blir ås glad och får verkligen sommarkänsla när man lyssnar på dom! "Sommartider" eller "Tycker om när du tar på mig" är bara några av dess låtar som är så sommriga.. i alla all för mig.


3: Något annat som är sommar är att ta en Cornetto Jordgubb. Älskar verkligen den glassen och ar alltid gjort. När man varit och badat och tar glassen sätter sig och tittar ut över havet eller man tar den en regnig dag när man sitter under altanen och hör regnet knastrandes ovanför en. Den glassen är så god och bringer fram sommar i mig (konstigt kankse men för mig är det som sagt sommar).


4: En annan sak som också är sommar för mig är att åka någonstans, åka någonstans att tälta eller bara åka utomlands för att sola och bada. Kan det bli mer sommrigt än att sola och bada och bara ta det lugnt? För mig är nog detta det bästa eller i alla fall näst bästa med sommaren. att kunna sola och bada... Men Öland är också underbart.


 

5: Utan sommarlov är det ju ingen sommar. Så att ha sommarlov är ju självklart sommrigt. Kanske en dålig punkt. Men sant som det är sagt eller hur?


man kommer säkert på fler saker som är sommar för en senare, men detta är några av dom.


Blå Jungfrun

Igår var vi på Blå Jungfrun det var verklige spännande att gå där, jobbigt med spännande. Såg dock inga häxor på ön men såg massa annat roligt där. Bland annat så var miljön mycket spännande där, barrskog på en sidan, lövskog på andra och sen fanns det en sida med bara klippor. Verkligen häftigt! Visar bilder när jag är hemma.


Liten utflykt!

Nu är klockan nämre 11 och ska väll snart göra mig i ordning lite smått(ja lite tidigt men blir så när man är hos mormor, vilket faktiskt är bra att för en gångs skull lägga sig tidigt). I alla fallså var vi idag och körde lite längst ölands kurs. Det var väldigt härlig natur att se på måste jag säga! I morgon ska vi till Blå jungrun. Ska bli intresant har inte varit där förut.



Till Emelie: Förlåt om jag sticker iväg när du har det svårt! Vill bara att du ska veta att jag har tid närsom,om inte annatvia telefon! :)

Måndag

Idag är det då Måndag  coh jag befinner mig hos mormor idag. Har mest tagit det lugnt idag, såna dagar behövs faktiskt också.. även om det ibland blir lite långtråkigt. I morgon ska vi nog bege oss längre upp på Öland som en liten dagsutflykt. Nu ska jag gå och spela kort eller något tror jag. Ha det bra.

Sov gott

Klockan närmar sig tolv och det börjar bli dags för mig att krypa ner i min varma säng och sova. I morgon ska jag upp vid halv nio för att duscha göra mig i ordnign sen blir det att åka till mormor igen :P, fast denna gång med mamma, hennes kille och min lillebror.  Så nu blir det sängen för mig.  (tar självklart med mig datorn till Öland,, fast kommer ngo inte få ha den ifred.. en viss lillebror lär vilja ha det med). Sov gott!

En funderare

Jag känner lukten av grillat och det innebär att det snart blir mat, nämligen grillat och klyftpotatis. Ska bli väldigt gott med mat med tanke på att det var några timmar sen jag åt frukost. Eftersom mina kompisar inte kan/orkar/har tid med mig idag så får jag göra så gott jag kan man att sysselsätta mig själv, så jag kavlade upp armarna och kliade mig lite i huvudet och beslutade för att baka en kladdkaka. Det gick faktiskt ganska så bra. Har bakat godare kladdkaka,, men det duger. Nej nu ska jag ta en funderare till och lista ut vad jag ska göra härnäst.. kanske gå?  hm.. jag får tänka på saken.


Oj oj oj

God Eftermiddag. Idag är det då söndag och jag har faktiskt frö en gångs skull gjort något istället för att bara sitta och glo som jag gjorde hela dagen igår. Cyklade nämligen till Ö&B och handlade lite godis men också nödvändighter som schampoo och sånt. Nu är klockan nämre tre och ska nog snart ta en runda och övningsköra lite. Jag tänker inte sitta och ruttna bort idag också. Nej nej det är det slut med.

I alla fall så måste jag bara säga att jag tycker tiden går för j*vla snabbt.  Om mindre än en månad så börjar skolan igen(!). Då går jag tredje och sista året på gymnasiet och snart så är det min tur att springa ut och sjunga " för jag har tagit studenten" , Oj oj oj.. tiden går verkligen för snabbt ibland..

Låtsas kan man ju göra

Idag är det då Lördag och klockan är nämre fyra  och änså länge har jag inte gjort någon som helst nytta. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag? Men det blir väll en slapplördag antar jag. Ovanligt? Nej. I alla fall när man sitter ensam framför datorn och blickar ut då och då genom fönstret blir man deprimrad över vädret.. vart är sommaren ?  Eller just det detta är  ju svensk sommar.. grå himmel med regna nästan hängades över en. Nej jag vill inget hellre än att ha sol sol och åter sol eller ännu bättre kunna åka till kreta när man vill.  Nej man får nöja sig att titta på bilderna och låtsas att vädret är fint.










bjuder på en liten bild på mina fötter som förövrigt var väldigt populära av småbarn på Kreta haha!

En liten kväll

Idag eller ikväll är det då Fredag och vad har jag gjort idag ?  Jo jag har varit och klippt mig vilket tog i princip hela dagen. var väldigt lång kö så det var bara att vänta. Men förutom de timmarna jag väntade på att få klippa mig så har jag varit med  Emelie sväng, hon tittade förbi här och  vi tittade på Tur och Retur tror jag den heter?, vi käkade godis och ostbågar och självklart Cola med eller denna gång Pepsi(wow lite variation). Riktigt mumsigt var det. Nu har Emelie traskat hem till sig och jag sitter nu här i mitt eller inte "mitt" men i ett stort rött hus haha  och Rihanna och Leona diggas i högtalarna för fullt.  

Lite gladare

Nu är jag lite gladare igen. Mitt humör går verkligen upp och ner.. men så fort jag börja tänkta på en enda negativ sak så kommer allt annat fram också.. idag ska jag i alla fall iväg och se på Diggiloo med mamma och några andra. Det ska bli ganska så kul tror  jag. Så nu måste jag alltså ta och göra mig i ordning innan mamma kommer förbi och hämta mig.'

Måste föresten tillägga att jag tycker det är lite smått irriterande med människor som inte läser inläggen. Jag menar en del inlägg som jag skriver är faktiskt ganska känslosamma. Så snälla läs inläggen innan ni kommenteera :)

GAH!

hej "underbara" dag... inte "underbara" dag. Jag hatar allt emd denna dagen för tillfället. allt ska abra jävlas med mig och det gör det ju inte bättre att man känner sig totalat  dissad av en av mian bästa kompisar. NEj det gör det inte lättare. Och det blir inte lättare över att mamma ska flytta och jag kanske kommer se henna en gång i veckan elelr mindre! Någon som vi ll byta liv med mig?! Hör gä'rna av er i såna fall ..

Några trevliga dar i Borgholm

Nu är man hemkommen från Borgholm(eller egentligen för 2 timmar sen). Det var i vilket fall väldigt roligt i Borgholm och att se Leona Lewis "in the real life" var nog ändå det bästa. Hon sjöng osm sagt jättebra LIVE. Så det var verkligen värt pengarna känner jag. Förutom det så var det skönt att bara åg ner till hamnen och se solnedgången och titta i alla affärer :) . Kanske lägger inte lite bilder från Victoriadagen och lite annat sen :)

Tisdag

Idag är det Tisdag och idag är det då Victorialoppet för de som har tänkt att springa här i Borgholm. Jag kan säga att jag inte är en av dom haha, men både jag och Emelie har nog tänkt att titta på det i alla fall. Det är alltid roligt att se småttingarna springa sitt egna Victorialopp tycker jag :).

Nu har jag i alla fall precis ducshat och sitter och väntar på Emelie. Vi ska snart få i oss lite frukost sen får vi se vad dagen har att erbjuda. De är ganska molningt idag.. så det blir nog inget bad tyvärr :/.

En vandring i den stora skogen

En ny dag är här, nämligen en Måndag. Idag har Emelie och jag varit ute på en oändligt lång vandring. Vi skulle gå till Borgholmsdlottsruin.. det gick ju som det gick. Jag trodde jag hade valt rätt väg men det hade jag inte. Det tog ungefär en timme för oss komma fram till Borgholmssluttsruin. ja så går det när man heter Ameli.

Snart ska vi ivög och se på Victoriadagen. Så nu måste vi göra oss i ordning BYE 

Ett till nattinlägg

klockan är nämre halv tre och jag sitter fortfarande vid daotrn och lyssnar på musik och chattar lite. Borde ta och sova men är itne trött? Inte vad jag känner i alla fall.  Sitter just nu och lyssnar på No Air med Jordin Sparks. Den har verkligen fastnat i min hjärna. Mycket bra låt enligt mig måste jag säga.  fast inget slår ju  Leona Lewis som Emelie och jag ska se på Måndag! Ska bli så kul!. Nej nu ska jag sova, måste måste måste. Ska ju upp tidigt och måla klart det förbaskade staketet om det är fint väder.. . god natt

Suprises....

Full av överraskningar är nog alla hela tiden. Jag är för tillfället så förbannad för att man inte bara för en minut kan vara glad. Nej för först får men reda på något helt oväntat.... och sen får man reda på något annat. Jag tänker inte nämna det här. Men jag tror att en del kan känna sig lite skyldiga... I alla fall så vill jag bara må bra för en minut. Känna att jag räcker till. Känna att jag är fin, känna att jag duger. För tillfället känner jag inte något av det. Känner mig som en osynlig ful råtta.

Nattinlägg

Ett litet nattinlägg innan jag går till bädds blir det nu. Sitter just nu och lyssnar på musik och är egetnlgien väldigt troött. Orkar bara inte gå upp från sängen för att göra mig i ordning haha.. Jaja idag har Emelie och jag hämtat ut biljetterna till Vicotriadagen i alla fall var också osh kolalde lite på stan när man ändå var i Kalmar. Hitatde en snygg t-shirt på Gina tricot annars blev det inte så mkt mer. I morgon (eller inte beroende på hur man ser det) så blir det grillkväll hemma hos en kompis. Hoppas att det blir roliogt och så. Nu blir det sova.. måste verkligen det nu.. :P GOd natt

Bokat Biljetter

Igår bokade Emelie och jag biljetter till Victoriadagen. En hel del artister ska uppträda där, bland annat Leona Lewis! Hon sjunger så himla bra så det ska bli jättekul att se henne "in the real life"! Längtar :)

Regniga dag

Idag är det då Tisdag och vad har jag gjort än så länge? Inte alls mycket kan jag erkänna fast kände mig ändå duktig att jag gick upp vid halv elva idag. Från början hade jag tänkt att måla klart staketet åt pappa.. men så blev det ju inte eftersom det regnar.. och det regnar fortfarande... det har verkligen regnat hela dagen. Det ända positiva med att det regnar är att man faktsitk har något att skylla på om man sitter inne i pyjamas och mumsar på något gott samtidigt som man ser på tv/film.


Nej nu ska jag skura mitt golv. Hej så länge


Fotorunda med Emelie

Var som sagt ute på fotorunda med Emelie idag. Hon tog bland annat denna bild på mig. Fin va ? :)


En måndag

En ny dag, en Måndag är det idag. Har precis varit ute ute med Emelie. Hon har fotograferat mig lite i den fina naturen. Emelie är duktig på att fotografera hon :), hopas bilderna blir bra men det tror jag nog(fast jag ahr en tindens att alltid överdriva och ser rolig ut på bilderna). Jaja i dag blir det nog en slappdag också(f*n att man inte har något sommarjobb!)
Nu är det i alla fall bestämt att Emelie och jag ska till GBG och LiseBerg i början av Augusti. Ska blir riktigt roligt och det var ju ett tag sen man var där sist. Nästa sak som funderar är om vi ska till Borgholm och se på bland annat Leona Lewis som ska uppträda där. Det skulle vara grymt kul om det blev av men vi får väll se hur det blir med den saken. Nu ska jag ner och ta ett glas vatten. Är så törstig.

Nu blev det visst mkt text och lite bilder. Kommer kanske senare.



söndagsfilm

Har precis tittat på en film på femman som hette " mom at sixteen". Den var väldigt känslosam att se på och gråten var nära alltså. Jag tipsar om denna filmen med precis som jag gjorde med förra söndagens film. Fast denna var nog bättre. Tror femman har verkligehetsbaserade historier på söndagar. Väldigt intressant att titta på tycker jag! Nu ska jag ta och dricka upp min nyponsoppa slappa lite till(som jag gjort hela dagen) och sedan sova!


"regnet det bara öser ner"

Finns det ingen låt som går i räfrängen:"Regnet det bara öser ner" och sen är det mer i versen som jag inte kommer ihåg..? Någon som vet om det är någon låt som gå så?:P I alla fall så är det precis vad det gör nu.. eller det har öst ner hela dagen. Är detta äkta Svensk sommar..? hatar verkligen när det regnar.. på ett sätt kan det vara mysigt att abra gosa ner sig i ett vermt täcke, dicka te och äta popcorn. Men på sommaren ska det ju vara blå himmel solen ska lysa och mans ka kunna sola och bada! Nej jag har ingen aning om vad jag ska göra idag så det blir väll och sitta vid datorn/tvn. 

En liten sommarutflykt

Dags för ett nytt inlägg tänkte jag.. eller kankse snarare nattinlägg? klockan är nämre ett och jag ska nog ta och sova snart. Gick ju upp vid halv nio så börjar faktiskt bli lite trött. I alla fall så var jag idag (fredag)ute med  mamma och några till en sjö som inte är så långt härifrån.  Vi åkte båt till en ö där vi satt och åt bullar, kex och saft. Det kallar jag svensk sommar! Sen åkte jag också en i en gummibåt som var fastspänd i motorbåten då. det var riktigt kul ska jag säga( vadå lite varnslig får man väll vara ibland?:P). Ja det var i alla fall äventyrligt, har alltid testat att åka i en sådan och nu har jag gjort det med. Härligt härligt. Nej nu ska jag krypa ner i den varma sängen. Bilder kanske kommer i morgon när jag sovit en stund. Ha det bra tills dess!

Målning på staket

Idag är det Fredag och det innebär att det är helg.. jag håller knappt reda på dagarna nu när det är sommarlov. Alla dagar känns likadana i alla fall. I alla fall så har jag idagm målat staketet på min framsida(duktiga jag). Emelie smygfilmade mig haha.. och jag måste hålla emd om att jag ser väldigt sur ut när jag målar. Men man måste ju hålla tungan rätt i mun så att man inte skvätter färg på en själv eller någon annan runtomkring.

 Lägger in en liten bild från Borgolm. Den staden är så underbar på sommrarna :D

Fint väder och skola

Idag har det varit strålade väder hela dagen! Helt underbart, så Emelie och jag begav oss till havet för att soal och bada! Ritkigt härligt som sagt. Nu har jag precis ätit middag och väntar på att Emelie ska äta middag.


Föresten så har jag fått reda på hur mitt schema kommer se ur i trean. Jag är faktsikt ritkigt nöjd! Fick det jag ville och allt!. Så det är ju riktigt bra, måndagar går jag till 16.50, tisdagar 16.50, onsdag 14,25, torsdag 12.05 och fredag 13.10 så jag är faktiskt nöjd! Om man jämför med förra året så är detta mtk bättre schema! Nej nu ska jag gå från datorn. Ha det bra.

En kall cola och sol

Idag lyser solen och det är klarblå himmel! Helt underbart väder. Okej det slår inte Kreta värmen där det var över 30 grader varje dag men i alla fall. Man får vara glad när solen väl lyser här, och det var ju några veckor sen solen lyste så här mycket. Så nu ska borsta tänderna göra mig i ordning, sen ska jag sätta mig med en kall cola ute i solen! Hej då sålänge!

Bit i det sura äpplet och gå vidare

Ett ytterligare inlägg blir det öfr min den idag. eler ikväll rättare sagt.  Ska nog snart sova tror jag. Har lite saker att bearbeta.. alltid ngt negativt som ska komma in i mitt liv. Men det är väl så det ska vara..  man ka´n ju inte alltid leva en dans på taggfria rosor precis. Så nu ska jag ta tag i det sura äppltoch gå vidare med det här med. Det är det man mste för att  klara sig. Det går inte att ignoerna de sura äppelbitarna då mår man bara ännu sämmre.. tro mig jag har testat ;)

Lite nytt här

Här har det hänt lite grejor som man kankse ser. Jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades ändra färger, sätta dit en header alldeles själv.... eller om sanningen ska fram kanske inte helt själv. Får väll tacka att man har internet där det mesta står. Det vill säga det står öven hur man sätter dit en header. Så nu har jag klarat det. Det blev inte så särkilt snyggt eller så. Men det är i alla fall bättre än innan.

Joggning står på schemat

Se och hör! Idag ska jag nog ut och springa en liten runda. Jag kan säga att det inte händer ofta... senast var väll när jag sprang med Emelie och det var ett bra tag sen. Så idag kände jag att jag verkligen behöver komma ut och springa lite, förättra min kondition och också få starkare muskler. Så nu ska jg bra byta om sen ska jag faktiskt ut ochspringa tro det eller ej.