söndag

Söndag idag då och i morgon skola igen, helgerna går verkligen för snabbt ibland alltså. Har redan gått två veckor i skolan, helt otroligt. Aja idag har jag inte gjort så myckt, bara övningskört lite på landsväg och sen åkt in till ikea för att köpa ett nytt databord. 

I morgon ska jag börja en kurs som heter teckenspråk för hörande vilket jag tycker låter väldigt intressant så får se om det är det också. Nu ska jag slappa resten av dagen.


Precis ätit

Och så har man ätit nu då! Äntligen haha. det blev potatis lax och hollandiesås(stavning?), det var faktiskt  riktigt gott! Nu väntar jag på att Emelie ska ringa och lyssnar på lite musik! härligt härligt :)


En liten bild på mig, också dagens klädval

FOOD

Mat mat mat vill jag ha, har inte ätit sen frukost detta är inte bra alltså. Ska gå ner och hjälpa pappa med maten nu, på så sätt går det ju snabbare tills jag får maten! Ikväll med det att vara med Emelie, ostisarna ska också vara med. vad vi ska göra är fortfarande oklart?

tacopaj, kiwi, vatten, mat, fota, dator

Läste nyss på Emelies blogg att hon ska ha tacopaj idag, jag är inte alls avundsjuk eller så haha! Men den pajen är god måste jag hålla med Emelie om ;).
Nog om tacopaj.

Idag har jag inte gjort alls mycket och klockan är nämre halv fem, ursh på mig! Har mest bara gått omkring i huset tagit kort på allt som rör sig och lite till. Suttit vid datorn och druckit massa vatten, visst låter det som en kanondag ? :P

Nu ska jag ner och hämta mer vatten och kanske en kiwi medans jag väntar på att maten ska blir klar(som inte har börjat tillagas än haha)


ZZZZ

zzz.. håller verkligen på att somna här.. men känns som man ändå inte vill gå och lägga sig för att sova, ingen hemma just nu (pappa kommer väll hem om en timme, feg som jag är hatar jag att gå och sova när jag är ensam hemma haha). Så nu sitter jag här och vet knappt vad jag skriver.. Någon mer som är extremt trött?


En vecka

Och så var det Fredag nu då! Har alltså gått en "riktig" vecka nu i skolan och jag måste säga att jag tycker nog alla ämnen är rolig! Förutom kanske Engelska C, men annars så riktigt roliga och spännannde ämnen :). Mitt schema är ju också kanon! Tror faktiskt aldrig jag har haft såhär bra schema så jag får vara glad för det.
Nu ska jag ner och be pappa hämta pizza är hungrig.. ( maten i skolan är altid lika äcklig, fast man måste ju äta)

Hemma, Dator, TV

För en timme sen ungefär kom jag hem från teorilektionen, ganska intressant och det mesta kunde man ju sen innan då man gick Trafikankunskap :). Sitter just nu vid datorn(ovanligt?) och gör som vannligt inte så mycket, men ändå så går tiden så fort när man sitter vid datorn! varför?.. I alla fall ska jag nog ta och göra i ordning en macka till mig snart och sen placera mig framför Tv apparaten :)


Torsdag!

Min nya favoritdag är nog Torsdagar då jag slutar klockan 12.00, hur härligt är inte det? Har dessutom bara två lektioner under dagen varav en och en halv timmes håltimme ( eller projektarbetstid som det egentligen är).
Så nu sitter jag här och gör i princip ingenting, gud vad sånda dagar är härliga!

Runt fem ska jag dock bege mig till trafikskolan för att ha teorilektioner,, kanske inte lika roligt, men vill man ha körkort så måste man ju anstränga sig lite med ;)

I´m Alive

Var ett tag sen jag uppdaterade så tänkte bara säga att jag lever.. ;)

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att varit i skolan till 15.50 det var lite smått jobbigt med tanke på att maten i skolan inte var den godaste (som att den någonsin är det?).
I alla fall så känner jag mig fortfarande ganska snuvig eller mest seg ( som man brukar göra innan blir sådär  jobbigt sjuk). Har känt så hela helgen så jag hoppas att det upphör snart.

Nu ska jag återgå till att se på en Prinsessas dagbok som går på trean.

God natt

Friday

Nu har snart fredagen passerat och idag har jag inte gjort så mycket, har mest kört på en slappdag, ritkigt härligt det med. Var med skolan på konstmuseeum och kollade på judiska gravstenar. Det var faktiskt ganska så intressant. Nu sitter jag här med datorn och dricker ett glas juice samtidgt. Är supertrött idag så fundera på att gå och sova.

torsdag

Då har nästan hela Torsdagen gått, idag var det skattjakt som gällde i skolan så var ingen ansträngade dag precis. I morgon blir det att åka för studiebesök på något konstmuseeum. Ska väll bli ganska kul hoppas jag, får se hur jag gör efter besöket där om jag stannar kvar i kalmar eller inte..
 
Har föresten precis druckit te och ätit popcorn,, fick lite dåligt samvete där ett tag då jag har lovat mig själv att nytigt och träna för att försöka gå upp i vikt, det går ju inte så bra :/


TRÖTT?

Ytterligare en dag i skolan har gått och jag tror jag har sovit lite för lite inatt haha. Det märks tydligt när jag gör väldigt idotiska saker.
'
tex:

Lina och jag satt och väntade utanför klassrum,et vi pratar lite allmänt sen kommer vi in på pennor och suddigum på något konstigt sätt.
Lina säger: Går inte de dära pennorna väldigt lätt av?
Ameli: Jo jag har råkat bryta av många hemma haha ( samtdit som jag då böjer på  pennan lite "lätt" och den går av )

Haha ursäkta men hur trög får jag blir?

Nästa sak var på msn. Jag tänkte vara rolig och skriva "bä bä vita lamm visan"

Ameli säger:

bä bä vita lamm

Ameli säger:

har du ngn ull?

Ameli säger:

nej nej kära barn jag har säcken fullll

Lina säger:

*ja, ja kära barn jag har säcken full*


Första dagen

jaha då har första skoldagen i trean gått. Dagen var inte speciellt lång och vi gjorde i princip ingenting som man brukar göra den första veckan. I morgon blir det dock en vanlig dag enligt schemat. Känns väll både bra och dåligt att börja igen. Men är som jag sagt förut lite förväntansfull på vissa ämnen.

Den allra sista dagen

Jaha då är detta den allra allra sista dagen på sommarlovet. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen att skolan börjar igen. Så skönt att slippa alla dessa läxor och bara får göra som man själv vill. Men ska ändå blir kul att starta alla de nya kurserna som jag tror kommer bli väldigt roliga. Så jag har nog en blandad känsla i kroppen kan man säga.

Hur ska jag då spendera den allra sista dagen på sommarlovet? Har inga planer alls för dagen, tänkre först stick aut på stan och köpa lite pennor  och sådant, men efetersom man ändå har pennor hemma så tar det de så länge. Ska slappa fullt ut heeeela långa dagen och kanske ev gå en lite runda frammåt kvällen innan kan kryper ner i sängen. Men det återsår att se.


Nu ska jag inte fummla mer på detta tråkiga inlägg som det helt plötsligt blev. Nu ska jag fortsätta slappaaaa och lyssna på musik :)

hm..

Sitter för tillfälligt och tittar på sommarkrysset och har just mumsat i mig popcorn(det är lördag och är okej att äta godis då ;) ). Idah blir det bara en slappdag av dagen som är kvar. Snart börjar skolan igen.. nämligen på Tisdag, jag undrar hur många gånger jag ska upprepa det. Men det är verklige slut på lovet nu, nu blir nästa lov höstlovet vilket är ett bra tag till, "snyft".

zzzz

Nu är man hemkommen från den sega bussturen och från underbara Öland. Att sitta på en buss kan verkligen vara extremt segt och tråkigt,  spelar ingen roll när jag åker jag blir alltid lika trött och seg. Kan nästan somna på bussen. Hände en gång och då vaknade jag och några adnra precis när de körde förbi där vi skulle hoppa av haha! Lite smått panik man fick då. Men ja buss = segt men också väldigt avkopplande. hm.. nu rörde jag nog till det lite men så är det.

Hej hej hej

Gomiddag, sitter just nu vid datorn och surfar runt lite. Har traskat runt på stan idag och tittat i de gamla vanliga affärerna, hittade i alla fall ett par shorts på reapris så det är i alla fall något. Sen köpte jag ljuslyktor till mina kära mormor som fyller år på måndag också. Snart är maten klar och sedan går bussen vid kvart i fem.

Help please

HJÄLP! Får lite smått panik här då jag märkte att min personbeskrivning på vänster sida inte alls stämmer, jag går inte andra året på gymnasiet utan ska ju börja tredje nu så skulle gärna vilja ha det ändrat. Jag vet hur man gör, man ändrar väll de på samma ställe som där man ädnrar profilbilden? Men det fungerar inte här, Tacksam om någon vill hjälpa mig :P


Okej?

Har ändrat min profilbild till en annan som kanske syns, hoppas det är okej för Emelie som har tagit denna bild på mig och som jag är mycket nöjd med:)  Om inte får du säga till!

Här behövs ingen musik inte

Sitter just nu vid datorn och tittar runt på lite olika bloggar och lite så. Musik behövs inte eftersom de spelar kareoke på puben en bit ifrån mormors lägenhet haha. Det är väll kanske inte den bäst musiken man har hört, men vad gör de om hundra år? Alla kan ju inte sjunga perfekt, hör inte ens vilken låt han/hon sjunger.. :P


Två  styck Ameli, hm.. ser konstig ut på bilden men i alla fall.

hej och hå

Sitter för tillfälligt vid datorn och tittar på lite YouTube klipp, haha finns alltid någt roligt att titta på.
Lägger in klippet sen för datorn vill inte som jag vill för tillfälliogt. Nu ska jag iväg en lite sväng och grilla och spela lite kort och så. Ha det bra

Städeskan jag

Städerskan Ameli! Det är jag det, håller på att hjälpa mormor att dammsuga och damma i hennes lägenhet, känner mig så duktig så :). Nu var min korta paus slut så nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.

Natti

Sitter för tillfälligt och chattar med Emelie och spanar runt på mycket gamla bilder på mig och andra. Man förändras verkligen genom åren, unga som gamla. Vart tar all tid vägen? Jaja nu ska jag inte lägga för mycket energi på att tänka på det. I morgon ska jag i alla fall hjälpa mormor att städa sen blir det väll en runda på stan.

Bjuder en bild på mig själv från Gotland förra året.
Inte så stor skillnad på mig själv tycker jag inte, men min personlighet har blivit starkare, kanske det som räknas egentligen ?


Hemkommen

Nu är jag hemkommen från bingospelande det min mormor haha! Hade chans där att vinna 1000 kronor ett tag, skulle ju inte skada med lite extra inkomster, men nej sådan tur han man inte. Dock lyckades jag vinna en Sverigelott, men ingen vinst på den heller. Sådan tur har jag i spel.


TJA!

Hej! Befinner mig just nu hos mormor (självklart tog man med sig datorn, vad skulle man göra utan den?). Solen skiner och det är inte ett moln så långt ögat kan nå, härligt! Dock blåser det lite. Det är väll det ända negativa men annars så kanon :)

uppdatering

En kort uppdatering innan jag ska stänga av datorn och gå till busshållsplatsen. Har precis ätit lunch nu då och ska snart iväg som sagt. Har inte hunnit mer så jättemycket idag, men hey klockan är ju "bara" 12.50. Har åtminstonde hunnit övningskört en lite runda. Så känner mig lite dutkig i alla fall. Nej nu ska jag gå Ha det bra :) 

Morning

Morsning korsning, här sitter jag vid datorn. Har precis dushat och ätit frukost, klockan rinmgde klockan nio idag men var så himla trött så steg inte upp förrän kvart i tio eftersom jag hade sömnproblem i natt. Låg vred och vände på mig i minst två timmar innann jag lyckades somna. Inte bra inte bra.

Vädret är föresten skit idag, grå himmlen, ser ut att börja regna när som.. Hösten närmar sig med stormsteg?

All natural

Dumma dumma nattugglan Ameli. Jag borde vänja mig att gå och lägga mig i nogoolunda tid, istället sitter jag kvar här. Måste måste måste sova nu och förbättra mina tider och gå och lägga mig. Klockan kan bli nämre tre ibland. Inte bra.  Ska ju till mormor nu i några dagar så förhoppningsvis så går jag upp lite tidigare då.

Bjuder en liten bild på mig sen blir det sova!


Jag utan smink, stort för mig att visa mig utan smink eller något.  Men ta det eller gå. (ursäkta kvaliten på bilderna, blir så när man förminskar och lägger in den på bloggen)

Natter

Klockan är nämre tolv och jag sitter just nu och surplar i mig en kopp med te och ser på Sex and the city som går på trean. Ska snart krypa ner i sängne och sova tror jag. Om mindre än en vecka så börjar ju skolan... igen.. både possitiva och negativa tankar om det. I morgon ska jag nog åka över till min mormor som bor på Öland och hälsa på henne i några dagar :)

Solen tittade förbi idag!

Idag har solen gjort ett besök här, riktigt härligt, vad kan vara bättre än att sitta och mumsa på en glass och samtidigt få solen gassandes på en?. Nej det är livet det haha! Tycker det är så kul när "allt vaknar till liv", fjärliar flyger förbi, fåglarna kvittrar och till och med min katt är ute när det r fint väder. Tog massa rolig kort på min katt idag, han var på ritkigt bushumör! Kan säga att det INTE är ofta han är på bushumör.


















Här har vi buskatten, ser han inte lite skräckinjagande ut ?;)

dåliga eller bra dagar?

Dagar som denna kan vara härligt ibland men det kan också vara helt tvärtom. Idag är det den dära "tvärtomdagen". Har verkligen inte gjort någonting idag.. förutom att bakat och lagat mat... (inte likt mig, kanske ett tecken på att jag är extremt rastlös?). I alla fall så blir jag bara så arg och deprimerad när jag sitter och inte gör någonting. Känns verkligen som är totalt bortglömt och jag inte ens existerar. Nej inga fler sådna här dagar på ett tag! I morgon ska jag ställa klockan 9-9.30. Gå upp äta frukost och ut och jogga om det är fint väder,,, annars annars så ja tar jag träningscyklen som står i tvrummet och cykla lite här. Ha en fortsatt bra kväll nu ;)

YEY!

Idag har jag varit väldigt duktig!

Gick upp klockan halv tio, åt frukost och segade lite, dushade och tog på mig bikinin i hopp om att det skulle bli soligt idag. Solade i en halvtimme sen kom de förbaskade elaka gråa molnen fram. Så  gick in tog på mig andra kläder pch började dammsuga och damma i mitt rum i stället. När det var avklarat så satt jag mig framför  datorn ett ögonblick( kanske mer en ett ögonblick men...) Sedan så ringde jag till trafikskolan och bad att få betala för teorikurserna. Så det var bara att trampa iväg på cyklen. Efter det lagade jag middag, stekte fisk och kokade potatis. Är man duktig eller? :P


Kort inlägg?

En kort uppdatering eftersom det var tag sen jag skrev. Idag är det söndag och mina plander för dagen är inga,, bra ?  Tänkte bara ta det lugnt, kanske baka något, måla lite, ja en pysseldag helt enkelt. I  Itsdags och onsdags var jag i GBG med Emelie. PÅ tisdagen blev det liseberg, mycket rpoligt måste jag säga var ju två-tre år sedan jag var där sist. Sen på onsdagen blev det nordstan. På Torsdagen sen var det dags för att titta på Rix FM och på fredagen firade jag mamma som fyller år idag(men eftersom hon inte är hemma idag så blev det då). hm.. komplicerad och kanske långt inlägg i alla fall men nu ska jag gå och ev baka något. Have a nice day ;)

Dripp dropp

Vakande klockan tio idag av att det ösregnade utanför fönstret. Det var ganska inte det bäst sättet att vakna men bättre det än att jag skulle fortsätta sova... Idag har jag inte så många planer för dagen föurtom att jag ska packa lite grann för i morgon bär det av till Götet, Liseberg med andra ord idag och på onsdag blir det Nordstan och förhoppningsvis lite shopping också. Så bäst att ajg sätter i gång nu då.. har en tindens att skjuta på sådant som har med att packa en väska..

Ibland har man flyt..

Ibland har man flyt alltså. Jag målade idag eftersom det var  uppehåll ett bra tag. Precis när jag tagit det sista penseldraget började det dugga lite smått och nu regnar det ganska rejält,,, gud vad jag hatar detta väder...  fast åhh andra sidan finns det massa filmer och massa gott man kan smaska på istället :)


Visst ser det gott ut? En stor påse popcorn, massa gotte och en film. Dock tror  jag ska smaska i mig ett äppel eller en glass nu istället. Popcorn väntar tills  i kväll.

Vad ska ni göra denna dag?

Söndag idag då och klockan är halv ett. Mina planer för dagen var egentligen att jag skulle måla staketet, men eftersom det är molnigt och ser ut som att det ska börja regna när som så får vi se hur det blir med den saken. Förutom det har jag tänkt att:

* Måla klart en teckning på mamma och mig som jag ska ge i födelsedagspresent.

* Städa lite på mitt rum(damma)

* Eventuellt gå en runda om vädret blir bättre..

* annars så jag ta det lugnt se en film , kanske bakar något. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.



Hoppas ni får en bra dag det ska i alla fall jag försöka ha!


Tralala

Andra uppdateringen för idag. Sitter fortfande på mitt rum och slöar. Dock har jag dushat och klätt på mig nu känner mig så stolt så ;). Idag har man då förutom det sett två filmer "mannen i mitt liv" och "älskling jag krympte barnen" båda filmerna var mycket bra och jag har inte sett dom tidigare. Så ett bra tips om man får tråkigt en dag som jag.

Just nu sitter jag alltså vid daotrn(som jag inte suttit så jöttemycket vid idag annars) och målar gör jag samtidigt.  Älskar verkligen att måla! Kanske lägger upp någon bild här när jag känner för det. Nej nu ska jag se på sommarkrysset ha
det bra!

"dagens dilemma"

Idag är det Lördag och klockan är nämre halv ett. Jag sitter fortfarande i pyjamas och fett äckligt hår.. kankse borde fundera på att ta en dusch? Men sen så tänker man "ähh varför göra det, inget fint väder att gå ut i, och inte heller finns det något att göra och dessutom är man trött och lite hängig" Fast ändå ska jag nog dushar.. haha dagens dilemma? Kanska borde göra en ny ketegori för "dagens dilemma", jag som alltid har så "mycket" att fundera fram och tillbaka på.

Föresten så är det min namnsdag idag! Så grattis alla som heter Karin! :)

En ny strålande dag

En ny dag idag och den känns bättre nu än i fölrra inläggt åd ag kommit in i klagozoen ( akta er för den inte bra inte bra :P). Hm.. vädret är strålande idag och man skulle inget helrle än att åka iväg och bada. MEn jag tro däremot att jag ska avstå från det idag eftersom jag känner mig lite halvkrasslig och jag vill inte bli sjuk tills på Tisdag då det blir Liseberg och GBG med Emelie :D. Så ta det lugnt hela helgen är vad jag ska göra :)


"mummel"

Ibland har man bara oturs dagar och idag är det tydligen en av mina, ont i halsen, trött känner mig allmänt hängig. Hjälp mamma rensat ut sin lägenhet(eftersom hons ka flytta ca 3 mil från där jag bor). hm.. min CD slutade fungera.. eller den fungera när  den vil. Visserligen kankse det inte är så "hemskt" som jag besrkiver det. Men bara grymt irriterande. Det jag skulle vilja göra nu är att typ möblera om mitt rum, köpa soffa, köpa  ny CD, ny TV, ny TV bänk. Hmm.. om man ändå var gjord av pengar... men tyvärr så är man inte det så det blir  inget av det. Funderar på att sova men tyvärr så är det för varmt för det än och at ha fönstret öpttet hjälper inte för då kommer alla irrieterande småkryp in.. hahaha.

Nu ska jag sluta gnälla och vara glad i stället ;)